PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 25 September, 01:12

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 17:41

Fingerprint ifrågasätter stor blankningsposition
Läs också: Sep 14: Börsens mest blankade aktier Whale Rocks rapporterade blankningsposition i Fingerprint Cards uppgår till 3,87 procent av kapitalet, enligt Finansinspektionen. Blankningspositionen, som de började bygga upp för ungefär 4 år sedan, har successivt utökats under åren. Enligt Finansinspektionens register har positionen varit oförändrad sedan april 2019.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Rocks, Fingerprint Cards, Finansinspektionen, Finansinspektionens, Whale Rock, Stefan Pettersson, Nasdaq, FI, Peter Svensson, Stockholm, Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms, David Augustsson, Nyhetsbyrån Direkt, Olsson, Modular Finance, Holdings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fingerprint, ifrågasätter, stor, blankningsposition
DI - 07 okt 15 kl. 21:29

Fingerprints vd ifrågasätter trovärdighet om konkurrent

Fingerprint Cards vd Jörgen Lantto ifrågasätter uppgifterna i media om att Qualcomm ska vara på väg att lansera en egen fingersensor redan i november..

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 07:00

Ifrågasätter varg i Skåne

Foto: Bosse Nilsson
Vid ett par tillfällen såg Henrik Barnekow själv varghannen på avstånd. ”Helvete”, tänkte han och hade inte en aning om att den skjutna vargen en tid senare skulle följa med hem i bilen till viltboden.
Det har gått en vecka sedan vargjakten tog slut.

LV - 19 jun 17 kl. 13:05

Ifrågasätter planer på stor förskola

Centern i Vimmerby ifrågasätter planerna på en ny stor förskola och ställer nu en rad frågor i en interpellation till Lis-Astrid Andersson (S) ordförande i barn- och utbildningsnämnden..

Skånskan - 25 nov 16 kl. 15:55

Miljöpartiet ifrågasätter överskott i budget

Eslöv Miljöpartiet ifrågasätter majoritetens budget inför kommande budgetdebatt. Mp tycker det är konstigt att det finns ett budgetöverskott som visar samma summa som ett statlig bidrag till välfärdssatsningar. ERWP.

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 08:30

Grannarna ifrågasätter expansion

Gässen som kommer till Tydingens badplats skjuts. Expansionen av området ifrågasätts nu av boende i området, som tycker att naturen kommer i kläm.
En skadeskjuten fågel var det som fick de boende att få nog.

Supermiljöbloggen - 30 jan 16 kl. 20:46

TT-artikel om forskare som ifrågasätter nyttan med ekomat ifrågasätts

Forskningsstudien visar på motsatsen, menar Ekologiska lantbrukarna.  I dag publicerade bland annat Dagens nyheter en artikel från TT Nyhetsbyrån med rubriken Forskare ifrågasätter nyttan med ekomat. Bland annat kan man läsa i TT:s artikel: Men nyttan av ekomat är ifrågasatt.

Sydsvenskan - 07 dec 12 kl. 06:30

Spelarna ifrågasätter samgåendet

FC Rosengårds spelare har länge upplevt att klubben inte brytt sig om damlaget.
Därför ifrågasätter många nu det plötsliga intresset i en sammanslagning med LDB FC Malmö.
?

YLE - 10 maj 13 kl. 04:55

Studerande ifrågasätter campusbygget vid YA

Nu ifrågasätter studerande vid Yrkesakademin i Österbotten valet att skära ner studielinjer samtidigt som Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur (Söfuk) bygger ett nytt, stort och fint campus för yrkesakademins del i Gamla Vasa. Cecilia Lundberg.Cecilia Lundberg YLE/Sofi Nordmyr Studerande Cecilia Lundberg frågar sig om de alls har tänkt på att lägga studerandes behov först.

UNT - 28 feb 15 kl. 14:25

Grekland ifrågasätter miljardlån

Grekland ifrågasätter en stor låneåterbetalning till Europeiska centralbanken (ECB) som ska göras till sommaren, samtidigt som landet tillstår svårigheterna med att fullfölja sina åtaganden gentemot internationella långivare..

Sydsvenskan - 28 feb 15 kl. 14:27

Grekland ifrågasätter miljardlån

Grekland ifrågasätter en stor låneåterbetalning till Europeiska centralbanken (ECB) som ska göras till sommaren, samtidigt som landet tillstår svårigheterna med att fullfölja sina åtaganden gentemot internationella långivare.Enligt finansminister Yanis Varoufakis ska Aten förhandla med ECB om obligationslånen, värda motsvarande 62,5 miljarder kronor, som förfaller i juli och augusti.Premiärminister Alexis Tsipras lovade att den grekiska regeringen ska återbetala alla sina skulder, när en överenskommelse slöts förra veckan med eurozonen om att förlänga landets stödprogram i fyra månader..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.