UNT > Lokalt

Sunday, 20 September, 03:10

UNT - 15 sep 20 kl. 17:40

Målet: Flyktingar ska få barnvagnar från UppsalaFörra veckan brann Greklands största flyktingläger. Nu hoppas en välgörenhetsorganisation kunna skicka barnvagnar från Uppsala till lägret..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Greklands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Målet, Flyktingarska , , barnvagnarfrån , Uppsala
UNT - 15 sep 20 kl. 17:40

Målet: Flyktingar ska få barnvagnar från Uppsala

Förra veckan brann Greklands största flyktingläger. Nu hoppas en välgörenhetsorganisation kunna skicka barnvagnar från Uppsala till lägret..

UNT - 15 sep 20 kl. 17:40

Målet: Flyktingar ska få barnvagnar från Uppsala

Förra veckan brann Greklands största flyktingläger. Nu hoppas en välgörenhetsorganisation kunna skicka barnvagnar från Uppsala till lägret..

Skånskan - 16 okt 19 kl. 08:58

Malmö bäst på att samla in barnvagnar

MALMÖ Mängder av barnvagnar har rullats in i hotellobbyn på Comfort Hotel vid Carlsgatan. De väntar på att bli vidaretransporterade till Lesbos i Grekland.
– Förra året fick vi in ett tiotal vagnar totalt.

Nyteknik - 13 okt 14 kl. 10:25

Testar hjulmotorer för barnvagnar

Självgående barnvagnar och kundvagnar är målet för Densos mobilstyrda hjulmotorer..

Länstidningen i Jämtland - 13 jun 19 kl. 11:25

Polisen om mordbranden i Svenstavik: ”Inget styrker att moskén i källaren var målet”

Barnvagnar som stod i trapphuset på Skansvägen antändes på tisdagskvällen. Polisen är övertygad....

YLE - 18 feb 17 kl. 05:30

Migris chef träffade protesterande asylsökande på Järnvägstorget

I Helsingfors demonstrerar en grupp asylsökande från Irak och Afghanistan mot tvångsdeporteringar och för en humanare asylpolitik. Demonstarionen har pågått i över en vecka. Protesten började utanför Kiasma och efter första veckan flyttade den till Järnvägstorget.

YLE - 14 sep 15 kl. 14:55

Mer än 1000 asylsökande i Österbotten

Antalet asylsökande i svenska Österbotten har nu passerat 1000 strecket. Bara i fredags sökte över 60 flyktingar asyl i Vasa. Retro i Jakobstad har börjat ta emot gåvor och Oravais flyktingförläggning anställer mer personal.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 15 kl. 06:00

Alliansen knäckte äggen i boet

Förr var det mest Sverigedemokraterna som målade upp en konflikt mellan invandring och välfärd. Minns bara den ökända valfilmen från 2010 där en fattigpensionär blir omsprungen av en hord burkaklädda kvinnor med barnvagnar.”All politik handlar om prioriteringar … nu har du ett val”, hette det.

YLE - 13 okt 15 kl. 04:29

Det går bra för SSAB i Hangö

Trots alla larmrapporter och dåliga prognoser så finns det industri som går bra i Finland i dag. Ett sådant företag ligger i Lappvik i Hangö. SSAB:s stålrörsfabrik har ett hundratal anställda, mer än tjugo fler än för ett par år sedan.

Skånskan - 09 dec 15 kl. 16:14

Säkrare väntan på bussen

SVALÖV Länge har både bilister, cyklister och gående fått se upp ett par gånger extra vid busshållplatsen intill Duvehusen i Svalöv på vägen mot Kågeröd.Den illa placerade busshållplatsen har fått många att rasa, men nu ska farorna byggas bort:
– Vi bygger säkra hållplatser på båda sidorna och flyttar läget ett antal meter norröver. Det ska ge en bättre miljö för alla, säger Daniel Rosenqvist på Trafikverket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.