Expressen > Nyheter

Monday, 21 September, 15:13

Expressen - 15 sep 20 kl. 17:38

Mette Frederiksen efter nya upproret: ”Jag stöttar er”Förra veckan berättade en av Danmarks kändaste tv-profiler Sofie Linde om hur hon utsatts för sexuella trakasserier.Det startade en nationell debatt om ämnet i hela landet.Nu ger sig även statsministern Mette Frederiksen in i debatten på Facebook.”Jag antar att det är ganska enkelt. Sexuella trakasserier är fel.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frederiksen, Danmarks, Sofie Linde, Mette Frederiksen, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mette, Frederiksenefter nya , upproretJag , stöttarer
YLE - 02 maj 16 kl. 12:44

”Pluppen” berättar hur länge barnet är på dagiset

Familjedagvårdarna och daghemmet Trolldalen i Sjundeå har under april testat ett nytt mätsystem som berättar hur många timmar barnen är på dagis. Från och med måndag (2.5) tas mätsystemet i bruk hos alla familjedagvårdare och i alla daghem i kommunen.

Expressen - 03 sep 19 kl. 13:17

Mette-Marit öppnar upp om barndomen: "Sa bara stopp"

Norska kronprinsessan Mette-Marit har tillsammans med författaren Geir Gulliksen valt ut tolv författare till en bok – där de ska beskriva hur det är att vara norsk.I samtal de båda mellan berättar Mette-Marit om sitt tonårsuppror då hon i trean på gymnasiet rakade av sig allt hår, skriver Verdens Gang.– Jag har mycket uppror i mig ännu, säger kronprinsessan Mette-Marit i samtalet.

GT - 02 dec 19 kl. 13:58

Prinsessan berättar: Jag träffade Epstein

Norska kronprinsessan Mette-Marit umgicks med den amerikanske sexualförbrytaren Jeffrey Epstein.Mötena ägde rum flera år efter att han dömts fört trafficking, skriver Dagens Næringsliv.Nu menar Mette-Marit att hon inte kände till Epsteins bakgrund.

GT - 13 mar 20 kl. 13:05

Mette-Marits svärdotter ger bebisbesked: ”Två stycken"

Kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby och hans flickvän modellen Juliane Snekkestad offentliggjorde sin relation 2018.I en stor intervju i podcasten ”Schendis” berättar Juliane om framtiden och bebistankarna.– Jag vill ha barn.

Expressen - 21 okt 18 kl. 14:35

Mette-Marits ärliga ord – om svåra samtalen

Kronprinsessan Mette-Marit har länge varit aktiv inom frivilligarbete och är engagerad i frågor som rör miljöfrågor och psykisk ohälsa.Nu berättar hon om hur de många olika människomötena format henne.– Om man vågar fråga, får man också svar.

Expressen - 14 okt 19 kl. 20:11

Mette-Marit inte längre rädd för döden – efter sjukdomen

Mette-Marit diagnostiserades med den kroniska sjukdomen lungfibros i fjol.Nu berättar hon att sjukdomsbeskedet gjort att hon fått en annan syn på döden.– Jag ser inte längre på döden som något stort och mörkt, säger den norska kronprinsessan till VG..

News55 - 30 nov 17 kl. 16:56

Här är seniorernas vittnesmål i #metoo-upproret

Vittnesmålen i samband med #metoo-rörelsen fortsätter att strömma in. Bransch efter bransch av kvinnor går ut och berättar om övergrepp och sexuella trakasserier på sina arbetsplatser, vilket har lett till att makthavare agerat och att förövare ställts till svars. Nu vill Fredrika Bremer Förbundet ge äldre kvinnor samma möjlighet.

DN - 16 feb 15 kl. 11:59

Modern berättar om attacken mot synagogan


När Köpenhamnsterroristen attackerade synagogan flydde festsällskapet ned i källaren. Nu berättar mamman till flickan som firade bat-mitzva om hur de försökte lugna barnen. ”Vi ljög och sade att allt var okej”, säger Mette Bentow till DN..

Expressen - 09 feb 17 kl. 21:35

Tv-profilen berättar om sin stora ångest

Mette Cornelius är ett de tyngsta namnen i dansk fotbollsbevakning. Nu berättar hon om sin dagliga kamp mot dödsångest. "Låt mig få leva tills mina barn har blivit vuxna och gärna ännu längre", skriver hon på Chrichri.

Dagens PS - 13 jul 17 kl. 08:35

Techjättar rasar: Trump hotar internet

Google, Facebook, Netflix och svenska Spotify – totalt rör det sig om 200 företag och organisationer – har mobiliserat sig gemensamt för att slå vakt om ett fritt internet, som de anser nu är under attack av Donald Trumps administration och den ansvariga myndigheten FCC. Det här rapporterar bland annat Dagens Nyheter och SVT Nyheter. För några år sedan införde den dåvarande amerikanske presidenten Barack Obama den så kallade nätneutraliten, som FCC nu vill upphäva, vilket är bakgrunden till upproret bland internetjättarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.