NT > Nyheter

Sunday, 27 September, 06:02

NT - 15 sep 20 kl. 17:30

Boende om problemen: "Nu pratar alla om råttor här"Lindöbor vittnar om ett växande problem med stora och oskygga råttor. "Det är så äckligt!".
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boendeom , problemenNu , prataralla om , råttorhär
Skånskan - 10 mar 18 kl. 14:00

Problemen med råttor i travstallarna ökar

MALMÖ Råttorna i Malmö blir allt flera och så även vid stallarna på Jägersro.
De biter sönder hästtäcken och äter av både hästarnas mat och spillning. ERWP.

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 09:00

Problemen med råttor har fördubblats på sex år

Foto:
Sedan 2006 har saneringen av råttor fördubblats i Kristianstadstrakten. Råttor och gnagare trivs i vårt moderna samhälle. ?

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 15 kl. 14:43

Boende klagar på råttor och skräp

Återvinningsstationen i Östra Lerberget är för skräpig och lockar till sig råttor. Det tycker boende i området som har klagat till kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 14 kl. 06:30

Färre anmälningar om råttor i år

Foto: Fredrik Sandberg/TT
Statistiken visar att råttfällorna i avloppssystemen gjort fler tillslag. Samtidigt har klagomålen till kommunen gällande råttor varit betydligt färre i år.
– Det har förekommit råttor men det har inte varit den invasionen som vi såg förra året, säger gatuchefen Mats Lawesson.

SVT - 07 aug 17 kl. 18:04

Råttor ett växande problem – 100.000 saneringar bara i år

Problemen med råttor ökar och bekämpningsföretagen får allt mer att göra. I år beräknar de två största skadedjursföretagen utföra 100 000 råttsaneringar. En fördubbling på fem år..

SVT - 13 okt 18 kl. 22:14

Så skyddar du dig mot råttor i hemmet

När det blir kallare ute ökar problemen med råttor i bostäder. Gnagarna vill gärna komma in i värmen. SVT Nyheter gav sig ut på jakt efter råttspår – och fick tips om hur man ska skydda sitt hem från skadedjuren..

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 07:30

Brunråttor plågar boende i Glimåkra

Foto: Robert Mecea
Råttor har blivit en plåga i en hyresfastighet i Glimåkra. Nu tar Klockaren tag i problemen.
Det krafsar och rasslar i väggarna.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 15:11

Godisglada råttor gäckar boende på Solgården

Svalöv Råttor ser till att gäcka både personal och boende på Solgården i Svalöv.Det var i går som SkD avslöjade att totalt sex personer på äldreboendet tvingats flytta till ett korttidsboende i Teckomatorp.
Sedan en tid tillbaka har råttor vid ett par tillfällen tagits sig in, Anticimex har åtgärdat, men i söndags var det dags igen och under onsdagen togs beslutet att stänga av avdelningen helt för att jaga ifatt de objudna gästerna.

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 14:32

Boende tillbaka efter råttbesök

SVALÖV De boende som tvingades flytta sedan råttor upptäckts på en av avdelningarna på Solgården i Svalöv är hemma igen.I veckan gavs klartecken att återvända till äldreboendet och under saneringstiden har man bott på Ängslyckan i Teckomatorp. Vid ett antal tillfälle i vinter och sommar har råttor tagit sig in, men trots åtgärder har de kommit tillbaka.

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Stabilt väljarstöd för partierna

Stödet för partierna bland väljarna är stabilt, visar september månads Svensk väljaropinion som Kantar Sifo gör för Ekots räkning, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

NT - 2 timmar sedan

Det här är Amy Coney Barrett

En djupt konservativ katolik, sjubarnsmor och toppstudent. Amy Coney Barrett är personligen emot abort och har tagit ställning för rätten att bära vapen. President Donald Trumps kandidat till USA:s högsta domstol ses som avlidna Ruth Bader Ginsburgs antites..

NT - 5 timmar sedan

Mordförsök på två män i Borlänge

Två personer har blivit knivskurna i ett vilt bråk i Borlänge under lördagskvällen..

NT - 5 timmar sedan

Biden: Vänta med godkännandet av Barrett

Demokraternas presidentkandidat Joe Biden vädjar till senaten att vänta med att godkänna Amy Coney Barrett som ny domare i USA:s högsta domstol till efter presidentvalet den 3 november..

NT - 7 timmar sedan

Bilbrand på Kungsängsleden

Brandkåren har larmats till platsen..

NT - 7 timmar sedan

Vildsvin på vägen

Trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Klinga och Norrköping Södra påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

NT - 8 timmar sedan

Rådjur på vägen

Problem i trafiken i båda riktningarna på väg 51 mellan Cirkulationsplats Eriksberg och trafikplats Svärtinge..

NT - 8 timmar sedan

Hotade lägga ut intima bilder på exet – får fängelse

Söderköpingsbon hotade att lägga ut intima bilder på sitt ex. Nu döms han till fängelse för bland annat olaga hot..

NT - 10 timmar sedan

Sverige förlorar världscuptävling i Östersund

Ett regeringsbesked om undantag för inreseförbudet kom aldrig. Därför blir det ingen världscuptävling i skidskytte i Östersund i december. –Det har bara varit tyst från regeringen, säger tävlingschefen Patrik Jemteborn till TT..

NT - 8 timmar sedan

Strandad haj räddad från Göteborgs skärgård

Kustbevakningens larm om en nödställd haj blev starten på en ovanlig räddningsinsats i Göteborgs skärgård. Flera timmar och två bärgningsförsök senare befann sig den strandade hajen åter på säkert vatten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.