Magazin24 > Nyheter

Monday, 21 September, 01:49

Magazin24 - 15 sep 20 kl. 17:20

Skadegörelse vid restaurang Athos – ungdomar sågs vid platsenBordsben och bordsbuk trasiga efter händelsen..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Athos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelsevid , restaurang, Athos, ungdomar, sågsvid , platsen
YA - 17 aug 18 kl. 11:27

Skadegörelse: Såg ungdomar slänga möbler i hamnen

En udda form av skadegörelse visade sig ha ägt rum vid Ystads hamn under natten till fredagen. .

YA - 23 mar 17 kl. 00:01

Solarieägare tröttnade på ständig skadegörelse

Under en längre tid har Solhuset/Open sun i Skurup utsatts för allvarlig skadegörelse. Barn och ungdomar har tagit sig in, förstört inredning, kastat mat på golvet och pillat sönder skyltar. Nu har ägarna tröttnad och hittat ett sätt att låsa ute vandalerna..

YLE - 07 sep 17 kl. 13:50

Skadegörelse upprör Vasabor - staden vädjar till unga och deras föräldrar

I Vasa pågår för mycket skadegörelse. Egendom skadas, söndras eller blir nerklottrad. Den slutsatsen kan man dra av den säkerhetsenkät som Vasaborna kunnat svara på i år.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 05:00

Pengar till unga om skadegörelse upphör

STAFFANSTORP Förra året lade fastighetsbolaget Angelica Fastigheter AB i Staffanstorp drygt 100 000 kronor på att återställa efter skadegörelse.
Nu har man bildat en fond där pengarna går till ungdomar – förutsatt att skadegörelsen upphör.– Nu hoppas vi fler företag ska följa efter och göra samma sak.

Alingsås tidning - 18 nov 15 kl. 05:30

16-åring fälls för skadegörelse på bilar

En 16-årig kille fälls för skadegörelse efter att han slagit sönder rutor på ett flertal bilar hos ett företag i Alingsås.
Det var under våren som en av ägarna till Alingsås Bildelar blev vittne till hur tre ungdomar var inne på företagets område och krossade rutor på ett stort antal bilar. Två ungdomar greps när de flydde på cyklar från platsen.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:00

Stenkastning mot väktare, brand och stor skadegörelse

Den kostsamma skadegörelsen och stenkastningen fortsätter på Araby-/Dalboområdet i Växjö. Under natten till tisdagen brändes ett miljöhus ned, glasrutor krossades och väktare utsattes för omfattande stenkastning av ett gäng ungdomar. – Vi var där med en del resurser och det lugnade ner sig något.

YA - 11 okt 13 kl. 06:30

Ökad skadegörelse kan kosta en miljon

Foto: Torun Börtz
Rekordmycket skadegörelse under sommaren leder till höga kostnader för kommunen. Notan kan komma att hamna på närmare en miljon kronor vid årets slut.
?

Skånskan - 10 apr 19 kl. 20:30

Utebliven skadegörelse gav pengar

STAFFANSTORP Utebliven skadegörelse är grundorsaken till att Staffanstorps Rotaryklubb nu får 52 000 kronor i en donation.
Pengarna ska gå till meningsfull sysselsättning för ungdomar som kanske saknar sådana traditioner och förutsättningar.Bakgrunden till donationen är att Hans och Johan Erlandssons fastighetsbolag, liksom flera andra företag i Staffanstorp, under 2017 drabbades av upprepad skadegörelse.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 17:21

Ny skadegörelse i Kuben i Bara

BARA Kuben i Bara har drabbats av en ny omfattande skadegörelse. Under onsdagen besöker kommunpolis Nena Ermin Spångholmsskolan med anledning av de flera fall av skadegörelser som inträffat den senaste tiden.Den här gången har tapeter rivts ner från väggarna.

YLE - 15 sep 17 kl. 11:54

Möte om skadegörelse i Sundom i Vasa lockade få föräldrar

Ingen stor uppslutning till mötet, men bra diskussioner. Så kan man sammanfatta det möte som man hade på torsdag kväll om skadegörelsen i Sundom i Vasa. Juha Hartvik från Hem och Skola var nöjd även om han önskar att fler föräldrar hade mött upp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.