DN > Inrikes

Friday, 18 September, 18:36

DN - 15 sep 20 kl. 17:22

Ann Linde: Avtalet kan öppna för förhandlingar mellan Israel och PalestinaSverige och resten av EU välkomnar en normalisering av relationerna mellan länder i Mellanöstern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Linde, Israel, Palestina, EU, Mellanöstern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, Linde, Avtaletkan , öppnaför , förhandlingarmellan , Israel, och Palestina
DI - 19 mar 18 kl. 19:30

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.

Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Regeringen - 17 okt 16 kl. 17:41

Ann Linde till ministermöte i Luxemburg inför CETA-omröstning

EU- och handelsministern Ann Linde deltar när allmänna rådet (GAC) och EU:s handelsministrar (FAC-handel) träffas i Luxemburg den 18 oktober. När handelsministrarna sammanträder är omröstningen av CETA-avtalet enda punkt på dagordningen. På allmänna rådet kommer migration att vara i fokus inför Europeiska rådets möte 20-21 oktober, med utgångspunkt i den senaste utvecklingen under hösten..

Expressen - 13 jun 20 kl. 12:18

Ann Linde ryter ifrån: ”Fel - den bilden stämmer inte”

Ann Linde säger att hon gärna hade sett att de nordiska länderna ”gått längre”, för att öppna gränserna mot Sverige. Samtidigt ryter hon ifrån i TV4:s ”Nyhetsmorgon”, när programledaren Anders Philblad beskriver hur bilden av Sveriges coronhantering ser ut utomlands.– Där har du fel.

Regeringen - 06 apr 18 kl. 09:00

Ann Linde till Japan på främjarresa

Den 23–25 april 2018 deltar EU- och handelsminister Ann Linde i kungaparets officiella besök i Japan. Tillsammans med samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan kommer Ann Linde att från regeringens håll resa med den historiskt stora näringslivsdelegationen på över ett hundra personer. Ann Linde kommer att träffa motparter i den japanska regeringen, potentiella japanska investerare och företrädare för fackföreningsrörelsen..

Regeringen - 14 maj 18 kl. 11:30

Ann Linde besöker Brexit-gränsen mellan Irland och Nordirland

EU-och handelsminister Ann Linde reser till Irland och Nordirland den 15-16 maj där hon kommer att besöka den irländska gränsen tillsammans med handelsminister Heather Humphreys samt ha bilaterala överläggningar med EU-minister Helen McEntee. Ann Linde deltar även i ett D9-mininstermöte. Resan avslutas på Nordirland där Ann Linde ska träffa representanter för både DUP och Sin Fein..

Skånskan - 09 sep 19 kl. 11:46

Uppgifter: Ann Linde ny utrikesminister

Enligt källor till SVT är det klart att det är handelsminister Ann Linde som ersätter Margot Wallström som utrikesminister.Det var i en intervju med Dagens Nyheter som utrikesminister Margot Wallström avslöjade att hon lämnar sin post av familjeskäl. Nu uppger källor för SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutsson att det är handelsminister Ann Linde som tar över.

Sydsvenskan - 01 sep 17 kl. 17:39

Ann Linde: Säpo informerade inte

Säpo informerade förra statssekreteraren Ann Linde (S) om den hotande säkerhetsläckan i Transportstyrelsen – men hon agerade inte. Linde säger till TT att hon fick information om allvaret i ärendet i ett senare skede. Ann Linde, numera EU- och handelsmi.

Regeringen - 08 sep 17 kl. 09:24

Ann Linde besöker EU-konferens i Trollhättan

EU- och handelsminister Ann Linde besöker idag Västsvenska EU-konferensen i Trollhättan. Ann Linde kommer att tala på konferensen som arrangeras på temat digitalisering. Linde kommer även att besöka företaget NEVS i Trollhättan som bland annat deltog på Team Sweden-resan till Kina..

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:20

Ann Linde ny utrikesminister

Inrikes Statsminister Stefan Löfven utsedde på tisdagen handelsministern Ann Linde till ny utrikesminister. Och i Bryssel nominerade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen tidigare arbetsmarknadsminister Ylva Johansson till hy kommissionär för inrikes- och migrationsfrågor.I dag, tisdag, klockan 14.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Ministern kallar Ivo och Socialstyrelsen till möte om vård på äldreboenden

Efter DN:s granskning om minskad läkarvård på äldreboenden kallade socialminister Lena Hallengren (S) till sig Socialstyrelsen och….

DN - 4 timmar sedan

Arbetsförmedlingen: Kriminella nätverk har infiltrerat myndigheten

Arbetsförmedlingen uppger till Sveriges radios Ekot att organiserad brottslighet utnyttjar myndigheten på flera sätt..

DN - 6 timmar sedan

M, KD och V kräver att assistans blir statlig

Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet kräver att den personliga assistansen för funktionshindrade ska bli statens ansvar..

DN - 8 timmar sedan

Försvarsuppgörelse klar – nytt regemente i Kristinehamn

Regeringen och januaripartierna har enats, enligt källor till DN..

DN - 8 timmar sedan

Tre döda i trafikolycka i Svedala

Tre personer har dött av skadorna från en trafikolycka i skånska Svedala på torsdagskvällen..

DN - 11 timmar sedan

Nooshi Dadgostar: Det var bättre bostadspolitik på 1980-talet

Det finns bara en kandidat till att efterträda Jonas Sjöstedt som partiledare för Sveriges fjärde största parti..

DN - 13 timmar sedan

Misstänkt mord i Nyköping

En man har avlidit efter att ha förts till sjukhus i samband med en misstänkt skottlossning i Nyköping..

DN - 21 timmar sedan

Mellansverige fick flest högsommardagar i år

Uppsala, Örebro och Floda, strax väster om sörmländska Flen, tillhör de väderstationer i landet som noterat drygt 30 högsommardagar i år,.

DN - 21 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Eskilstuna

En allvarligt skadad man har hittats utomhus i Eskilstuna efter larm om höga smällar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.