Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 September, 20:35

Expressen - 15 sep 20 kl. 17:16

Man i skyddsväst mördad vid skola – sköts i huvudetMannen som sköts till döds i Skogås bar skyddsväst men träffades i huvudet, enligt Expressens uppgifter.Polisens bild är att han tillhört en kriminell gruppering från södra Stockholm. Häromåret avslöjades han med ett kilo cannabis och en pistol.Då sa han själv att han behövde ”stöd för att lämna den kriminella värld han nu lever i.”.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skogås, Expressens, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man i skyddsväst, mördadvid , skola, skötsi , huvudet
YLE - 14 aug 17 kl. 16:43

Besvärligt inför skolstart vid Kvarnbackens skola i Borgå

Orden dålig tajming beskriver kanske bäst situationen. Gatuarbeten har lagom inför skolstart stängt av Andersbergsgatan invid Kvarnbackens skola i Borgå. Kvarnbackens skolas rektor Anne Smolander har inte informerats om gatuarbetet av Borgå stad.

Expressen - 28 feb 20 kl. 12:08

Lamotte borde ha lämnat skyddsvästen i sandlådan

När jag återvänder till Bergsjön så gör jag det utan vakter och skyddsväst, trots mitt jobb. Vanliga människor lever där, arbetar där, barn går i skola varje dag. Visst finns det många problem, men det är fortfarande hemma.

Barometern - 18 sep 14 kl. 07:59

Museum värnar om hotad skola

En rivning av Kikeboskolan kan mötas av protester. Kalmar läns museum anser att skolan bör skyddas. Museet värnar särskilt om en unik väggmålning.

Skånskan - 04 mar 20 kl. 15:30

Vill k-märka Esarpsskolan

STAFFANSTORP Sina första sex skolår gick hon i Esarps byskola.
Nu är Kristina Lindberg nybliven pensionär och en av flera elever som väckt frågan om att byggnadsminnesförklara Esarps skola.Ett medborgarförslag med krav på att bevara Esarps skola och konstnärsstiftelsen lämnades också in till Staffanstorps kommun på tisdagen.

YLE - 04 maj 16 kl. 14:02

Polisen övervakar lättrafik i korsningar

Nästa vecka ska polisen övervaka fotgängares, cyklisters och mopedisters beteende i trafiken. Det mesta av övervakningen sker i korsningar och då ser man också på andra fordon. Polisen vill öka trafiksäkerheten i synnerhet på skyddsvägar.

Expressen - 05 apr 19 kl. 13:22

Kriminella söker hjälp – vill inte bli skjutna

En ung man ligger i sin säng. Han vågar inte gå ut men bär skyddsvästen även inomhus. Han är en av de kriminella i Malmö som riskerar att bli mördad.

YLE - 23 jun 15 kl. 20:04

Inget beslut om cook and chill i Jakobstad

Tekniska nämnden i Jakobstad diskuterade skolmatens framtid på tisdag kväll men fattade inget beslut i frågan. Tekniska direktören Rune Hagström informerade nämnden om läget. - Det är inte fastslaget ännu hur det blir med cook and chill, säger ordförande Johan Karjaluoto (Sfp).

Världen Idag - 09 jul 18 kl. 11:51

Du glömde familjen, Stefan Löfven!

Han har gjort det igen. Lyft fram familjen så där lite i förbifarten. När statsminister Stefan Löfven under torsdagskvällen talade i Almedalen hamnade fokus först på den skyddsvärda demokratin.

Cornucopia - 01 aug 20 kl. 08:53

Google har fått en lista på svenska skyddsobjekt

Efter 10+ år där Google fotograferat och publicerat gatubilder på svenska skyddsobjekt med eller utan avbildningsförbud - både civila och militära - gråades dessa nyligen ut. Detta innebär att Google har fått en lista med svenska skyddsobjekt - varav en del inte är uppenbara för allmänheten -  och relaterat till Transportstyrelseskandalen bör man fråga sig hur all personal hos Google Maps/Streetview och systemadministratörer har granskats av svenska myndigheter? De oretuscherade fotona sparas fortfarande hos Google, och den olagliga systematiska handlingen att på plats i Sverige fotografera, spara och behandla bilderna kvarstår utan påföljd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.