DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 26 September, 14:31

DalaDemokraten - 15 sep 20 kl. 17:04

Slutdiskuterat om Idkerbergets skolaSedan Borlänge kommun lade ner den gamla skolan i Idkerberget årsskiftet 2019/20 har det ändå....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Idkerbergets, Borlänge, Idkerberget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutdiskuteratom , Idkerbergets, skola
Dalarnas tidningar - 18 dec 19 kl. 15:51

Här är slutet för Idkerbergets skola – Frågetecken in i det sista: "Barnen mår inte bra i det här"

Nu har slutet kommit för Idkerbergets skola. För elever och personal är skolans sista dagar....

DalaDemokraten - 11 apr 17 kl. 14:18

Unga Örnar föreslås få 30 000 till aktiviteter på Idkerbergets fritidsgård

Fritidsnämnden föreslås besluta ge Unga Örnar bidrag på 30 000 kronor.Pengarna ska användas till verksamhet vid Idkerbergets fritidsgård..

YLE - 16 okt 16 kl. 15:42

Förslag: Stenhuset rivs och Kyrkfjärdens skola i Ingå förstoras

Hela Kyrkfjärdens skola är i behov av renovering, säger Ingås kommundirektör Jarl Boström. Det så kallade stenhuset intill skolan kommer antagligen att rivas och Kyrkfjärden kan få en tillbyggnad med elevvård, förskola och flera klassrum. Riv allt och bygg nytt, säger rektor Rigmor Andersson.

YLE - 21 aug 17 kl. 13:02

Förslag: Riv Kyrkfjärdens skola i Ingå och bygg nytt

Riv hela Kyrkfjärdens skola i Ingå kyrkby och bygg nytt. Det föreslår tekniska chefen Alexandra Forsén för tekniska nämnden som möts på torsdag (24.8).

YLE - 14 mar 16 kl. 19:02

Friggesby skola i Kyrkslätt stängs

Friggesby skola ska stängas i höst, det beslutade Kyrkslätt kommunfullmäktige efter omröstning. Föräldrar tänker överklaga beslutet. Kyrkslätt kommunfullmäktige beslutade på måndag kväll att lägga ner Friggesby skola.

YLE - 19 okt 16 kl. 05:17

Oroade föräldrar: Planerna för Virkby skola hotar elevernas hälsa

Föräldrar till Virkby skolas elever är oroade över att barnens hälsa lider när de flyttar till de nya lokalerna i Källhagens skola. Det finns många frågetecken men inga svar menar föräldrarna. Lojo stadsfullmäktige har beslutat att flytta Virkby skolas verksamhet till Källhagens skola hösten 2017.

YLE - 10 dec 16 kl. 13:47

Två språk i en skola fungerar i Sjundeå

Det är en aning trångt och ljudnivån är tidvis ganska hög. Men det kommer att bli tomt den dagen eleverna i Päivärinteen koulu inte längre finns i Sjundeå svenska skola. Det tycker Robert Siro, Walter Forsén, Wilma Holmberg och Leia Seppä som delar sin skola med finska elever sedan höstterminens början.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:09

Så här tycker Pargas nya fullmäktige om Sunnanbergs skola

De allra flesta invalda i Pargas vill bevara Sunnanbergs skola. Men en del kan tänka sig skära i skolnätet genom att stänga Sunnanberg. Frågan om Sunnanberg skolas varande eller icke-varande har diskuterats flitigt under de senaste åren.

YLE - 30 aug 17 kl. 11:31

Inneluftsproblem i Oxhamns skola i Jakobstad - "Blir det fler lärare med problem rasar tornet”

Fler lärare har fått problem med inneluften i Oxhamns skola. Tio lärare är sedan tidigare omplacerade i grannfastigheten på Rådmans skola med sin undervisning, nu har rektor Peter Lindqvist fått ytterligare två fall som borde omplaceras Inneluftsproblematiken i Oxhamns skola behandlas på torsdag i den speciella inneluftsgrupp som finns i Jakobstad gällande problem i stadens fastigheter. Den rapport över läget i Oxhamns skola som arbetshälsovården Työplus gjort presenteras på mötet och fortsatta åtgärder kommer att diskuteras.

YLE - 12 aug 13 kl. 04:49

Ny finsk skola invid Kyrkfjärdens skola utreds

I Ingå bubblar det kring den mögeldrabbade finska skolan Merituulen koulu, vars elever får hålla till i Västankvarn hela läsåret. Ett av alternativen som tjänstemännen i Ingå har börjat utreda är att bygga en ny finsk skola i närheten av Kyrkfjärdens skola, som skulle utvidgas. Allt fler föräldrar och politiker är tveksamma till om det lönar sig att renovera Merituulen koulu - vem vet vilka överraskningar man hittar då man renoverar?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.