Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 21 September, 12:14

Dalarnas tidningar - 15 sep 20 kl. 17:06

Kraschade in i resecentrum på andra arbetsdagen – får sparkenAndra arbetsdagen råkade föraren trycka på gasen i stället för bromsen och köra rakt in i....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraschadein i , resecentrumpå andra , arbetsdagenfår , sparken
DalaDemokraten - 25 aug 20 kl. 13:16

BILDEXTRA: Buss kraschade in i resecentrum – se skadorna här

Larmet om att en buss kört in i resecentrum i Borlänge kom till SOS vid 11.20-tiden. Här kan du....

Dalarnas tidningar - 25 aug 20 kl. 13:31

Buss kraschade in i resecentrum – se skadorna här

Larmet om att en buss kört in i resecentrum i Borlänge kom till SOS vid 11.20-tiden. Här kan du....

Nyheter 24 - 18 okt 13 kl. 09:34

Här är tränarna som har fått sparken snabbast

När Kalmar FF:s avgående tränare Nanne Bergstrand intervjuades i Expressens podd Agendasättarna betonade han vikten av att svenska klubbar måste satsa långsiktig. Inte konstigt kanske med tanke på att han har tränat KFF i 13 säsonger. Men det är inte alla som får möjligheten att leda ett lag i över ett decennium.

BT - 20 jan 12 kl. 12:55

Landvetter resecentrum invigt

På fredagen invigdes Landvetter nya resecentrum. Det beräknas möjliggöra en fördubbling av resandeströmmen inom 10-12 år. Vanliga bussresenärer fick chansen att premiäråka från Landvetter resecentrum klockan 12 i går, men då hade politiker och tjänstemän från bland annat Härryda kommun, Västra Götalandsregionen och Västtrafik redan fått tjuvstarta med en egen buss som gick från Göteborg via Mölnlycke till bussterminalen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Första arbetsdagen efter semestern ? blev turbulent för personalen

När många de anställda på Tillväxtverket i Östersund kom tillbaka från sin semester möttes de av beskedet att generaldirektör fått sparken. ? Nu gäller det försöka få arbetsro, säger chefen för Programkontoret, Per Grängsjö..

Uppsalanyheter.se - 18 sep 17 kl. 23:41

Polis och Kommun i trygghetsdialog med Uppsalabor vid Resecentrum

På torsdagen 21 september står Uppsala kommun och polisen på Resecentrum för att samla in synpunkter och ha dialog om tryggheten och trivseln vid Uppsala Resecentrum.På torsdagen 21 september står Uppsala kommun och polisen på Resecentrum för att samla in synpunkter och ha dialog om tryggheten och trivseln vid Uppsala Resecentrum.   Under hela dagen, från klockan 6.

Expressen - 14 jun 19 kl. 10:50

Dansk kommun stoppar rökare – hela arbetsdagen

Rökare som jobbar i Nyborg kommun på Fyn får tuffa arbetsdagar. Från och med nästa år är det totalförbjudet med rökpauser – under hela dagen.Men politikerna får fortsätta blossa utan att riskera sparken..

BT - 16 aug 14 kl. 12:22

Samlat resecentrum vid Krokshallsberget

En välfungerande kollektivtrafik ska man kunna förvänta sig som boråsare. För över tre år sedan skrev vi en motion om att vi snarast ville se en utredning om möjligheterna att få till stånd ett samlat resecentrum i Borås.
Med den motionen har tyvärr intet hänt från den rödgröna ledningen i kommunen.

HBL - 14 jun 13 kl. 10:31

Täta avbrott belastar arbetsdagen

Avbrott i jobbet kan ta till och med en tredjedel av arbetsdagen, visar en ny undersökning.Olika avbrott och andra störningar upptar nästan en tredjedel av arbetsdagen, framgår det av en undersökning bland tjänstemän. Nästan 60 procent av avbrotten förorsakas av en annan person.

YLE - 23 aug 13 kl. 11:16

"Förläng arbetsdagen med en halv timme"

Förläng arbetsdagen med en halv timme, föreslår Sparbanksgruppen inför höstens förhandlingar om en löneuppgörelse. Det är det billigaste sättet att få till stånd en löneförhöjning. Samtidigt som finländarna jobbar för få timmar verkar kravet för ett arbetsmarknadsavtal vara en löneförhöjning, skriver Sparbanksgruppen i en färsk ekonomisk prognos.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.