GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 September, 02:34

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 09:00

För Lena är varje nytt projekt som det förstaEfter 40 år som skådespelare känner hon fortfarande samma starka lust för yrket..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Lena

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För Lenaär varje , nytt, projektsom det första
YLE - 28 jun 17 kl. 05:27

Fiskare hoppar inte i taket för nytt projekt

Ett nytt projekt ska ge bättre tillväxt inom fiskebranschen och samtidigt öka hållbarheten inom industrin. Men fiskare är inte riktigt sålda på idén. - Det låter ju roligt, men det är ett nytt system så man vet inte hur det ska fungera.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 19:00

Filmstudions grundare lämnar för nytt projekt

Sjöbo Alice Bindby och Anna Gunnert grundade Flora filmstudio för fem år sedan. Nu lämnar de sina uppdrag i föreningen för att ta sig an ett nytt projekt.Flora filmstudio, som fick kommunens kulturpris 2017, grundades på initiativ av vännerna Anna Gunnert (journalist och författare) och Alice Bindby (ursprungligen fotograf men numera lärarassistent) 2014.

SmålandsPosten - 18 jun 14 kl. 06:40

Nytt projekt ska lyfta undervisningen

Samsyn kring bedömning, kollegialt lärande och digitala verktyg. Det ska engelskalärarna i kommunen träffas och diskutera i ett nytt projekt till hösten. – Tanken är att alla lärare­ som undervisar i engelska i grundskolan ska vara med i projektet, säger Caroline Wreinert som är ansvarig lärare för projektet.

Hela Gotland - 26 jan 11 kl. 04:00

Nytt projekt ska ge fälttävlan ett uppsving

RIDSPORT: Ett nytt projekt ska ge gotländsk fälttävlan ny luft under vingarna, i fotspåren efter världsstjärnan Malin Larsson..

NT - 28 jun 11 kl. 08:28

Strålning blir musik i nytt projekt

Joniserande strålning omvandlas till toner och blir musik i ett nytt projekt. Bakom satsningen står kärnfysiker på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i samarbete med diskjockeyn Axel Boman. Musiken ges nu ut på ep-skiva av Axel Boman och the Radioactive Orchestra, med låttitlar som "Rubidium 88 feat Cobolt 50"..

Nya Wermlands Tidningen - 12 dec 11 kl. 07:35

Nytt projekt ska utveckla handeln

Åmålsborna handlar sina dagligvaror i sin hemort. Men när det ska handlas kläder väljer många att åka till andra städer. Ett nytt projekt ska få fler att välja Åmål som handelsstad..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 12 kl. 07:30

Nytt projekt för The Packaging Arena

Det värmländska förpackningsklustret, The Packaging Arena, skall i ett nytt projekt utveckla samarbeten mellan förpackningsbranschen i Värmland och Västra Götalandsregionen..

Magazin24 - 14 mar 12 kl. 21:06

Nytt projekt kan spara energi

Länsstyrelsen ger 320 000 kronor till ett nytt projekt som ska minska energianvändningen med tio procent hos de deltagande kommunernas egna transporter. Tre kommuner från Västmanland deltar och det är Arboga, Surahammar och Kungsör.
Projektet går ut på att effektivisera transporter och varje kommun kan välja ett eller ett par områden där de vill lägga fokus, till exempel hemtjänsten eller skolskjutsar.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt projekt ska minska självmord

Ett nytt projekt ska minska antalet självmord bland ungdomar. Pilotområden blir Stockholms och Jönköpings län, rapporterar Ekot.Projektet är hämtat från Australien och bygger på att nyckelpersoner kring unga människor får utbildning i hur man hanterar självmordsbenägna.

Trelleborgs Allehanda - 06 dec 12 kl. 19:00

Nytt projekt för nya möjligheter

I mars drar ett nytt projekt igång i Trelleborg mellan kommunen och arbetsförmedlingen. Personer som tidigare varit i missbruk ska få en extra push för att lyckas komma ut i arbetslivet.
?

NT - 28 jan 13 kl. 11:56

Nytt projekt mot kriminalitet i Norrköping

Ett nytt projekt där polis och krögare samarbetar mot kriminalitet kommer nu att starta i Norrköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.