SVT > Inrikes

Sunday, 27 September, 03:02

SVT - 15 sep 20 kl. 17:01

Svens glädje efter beskedet: ”Ska köpa den största tårtan de har”I och med regeringens beslut att häva besöksförbudet på landets äldreboenden kan Sven Forsling snart återförenas med sin fru Agneta – efter nästan ett halvår isär. – Nu ska jag åka in till Tärnsjö och beställa den största prinsesstårta de har, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sven Forsling, Agneta, Tärnsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svens, glädjeefter , beskedetSka , köpaden största , tårtan, de har
YLE - 30 jun 17 kl. 14:53

Svens säger upp sig som stadsdirektör i Kaskö

Kaskös stadsdirektör Marlene Svens säger upp sig från sin tjänst från och med 1 september. Yle Österbotten har inte kunnat nå Svens för en kommentar. Enligt stadsstyrelsens ordförande Carl-Gustaf Mangs kom beskedet som en överraskning.

YLE - 30 jan 17 kl. 05:04

ÅU söker tekniskt bevandrad chefredaktör

Förra veckan meddelade Åbo Underrättelsers chefredaktör Pär Landor att han lämnar sin post. Rekryteringen av hans efterträdare är redan i gång. Lasse Svens är styrelseordförande för Förlags AB Sydvästkusten som ger ut Åbo Underrättelser.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

YLE - 06 jul 17 kl. 17:00

Kan bli svårt att hitta ny stadsdirektör i Kaskö

Stadsstyrelsen i Kaskö föreslår att Marlene Svens beviljas avsked från sin tjänst som stadsdirektör. När Svens valdes för 20 år sedan fanns enbart två sökande och styrelsens ordförande, Carl-Gustav Mangs (SFP), tror inte det blir lättare att hitta någon ny denna gång. Förra veckan kom beskedet att Marlene Svens säger upp sig som stadsdirektör i Kaskö från och med den första september.

YLE - 06 jul 17 kl. 17:00

Styrelseordförande: Kan bli svårt att hitta ny stadsdirektör i Kaskö

Stadsstyrelsen i Kaskö föreslår att Marlene Svens beviljas avsked från sin tjänst som stadsdirektör. Stadsstyrelsens ordförande, Carl-Gustav Mangs (SFP), tror inte det blir lätt att hitta någon ny stadsdirektör. Förra veckan kom beskedet att Marlene Svens säger upp sig som stadsdirektör i Kaskö från och med den första september.

Sydsvenskan - 02 dec 13 kl. 06:30

Sven Nilsson

Sven Nilsson, 47 år, Ystad, har, som tidigare meddelats, avlidit. Hans närmaste är hustrun Cissi och barnen Fredrik, Frida och Frans.Ystads volleybollklubb har drabbats av sorg.

Sydsvenskan - 07 okt 13 kl. 06:30

Sven Snogerup

Sven Snogerup,84 år, Lund, har, som tidigare meddelats, avlidit.Sven Snogerup, mångårig chef för Botaniska museet i Lund, var ordförande i Lunds botaniska förening i trettio år, 1971?1999, därefter hedersledamot.

Sydsvenskan - 27 mar 13 kl. 06:30

Arbetskamrat med energi

Sven Törnkvist, Halmstad, har avlidit i en ålder av 77 år. Hans närmaste är hustrun Margareta och döttrar med familjer.Sven ägnade nästan hela sitt verksamma liv åt Sydkraft (numera Eon).

YLE - 07 maj 13 kl. 16:21

Rekordstora alpina landslag

Finlands alpina- och freestylelandslag förbereder sig inför OS-vintern med rekordstora trupper. I det här skedet finns 34 idrottare med i de diverse landslagen. I freestyle har man redan valt åkarna i såväl A-, B- som C-landslagen, medan bara de två förstnämnda utnämnts i alpint.

YLE - 07 maj 13 kl. 17:22

Malmström upp i A-landslaget

Finlands alpina- och freestylelandslag förbereder sig inför OS-vintern med rekordstora trupper. I det här skedet finns 34 idrottare med i de diverse landslagen, bland annat Victor Malmström som tar steget upp i A-truppen. I freestyle har man redan valt åkarna i såväl A-, B- som C-landslagen, medan bara de två förstnämnda utnämnts i alpint.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.