Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 22 September, 22:51

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 17:00

Itsam hade stor skatteskuld - "Väldigt klantigt av oss"Kommunalförbundet Itsam ska ha obetalda skatter på strax över 500 000 kronor. "Det är betalt nu. Vår ekonom hade inte tillgång till momskontot", förklarar förbundsdirektör Mattias Robertsson Bly..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Itsam, Mattias Robertsson Bly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Itsamhade , stor, skatteskuld, Väldigt, klantigtav oss
Corren - 15 sep 20 kl. 17:00

Itsam hade stor skatteskuld - "Väldigt klantigt av oss"

Kommunalförbundet Itsam ska ha obetalda skatter på strax över 500 000 kronor. "Det är betalt nu. Vår ekonom hade inte tillgång till momskontot", förklarar förbundsdirektör Mattias Robertsson Bly..

BT - 09 apr 20 kl. 10:04

Kommunen: ”Stor oro – väldigt högt prioriterat”

Kommunen ska skydda personer som drabbas av våld i nära relationer. Nu riskerar fler att drabbas när coronakrisen breder ut sig. – Detta kommer sannolikt att bli mycket kännbart, säger Annette Eriksson, verksamhetschef för vuxeneheten Marks kommun..

Affärsvärlden - 17 nov 15 kl. 15:38

Revisor dömer ut Bactiguard-grundaren: Hans chanser är väldigt små

Medicinteknikbolaget Bactiguards grundare har en skatteskuld på hundratals miljoner kronor men planerar att ta ärendet till högsta instans. Enligt Skatteverket är chansen dock väldigt liten att han ens får prövningstillstånd..

LV - 17 dec 13 kl. 08:58

”Olyckligt att flytta Itsam-kontoret”

Micael Glennfalk (M) vill flytta Itsams huvudkontor från Kisa – eftersom ”värdkommunen inte är kompetent”.
– Det vore väldigt olyckligt. Jag tycker att Kinda är en kompetent kommun, svarar Pia Tingvall (C), ordförande i kommunstyrelsen..

Skånskan - 07 nov 18 kl. 04:30

Vill skriva om väldigt vanliga människor

Agnes Lidbeck slog igenom med dunder och brak förra året med romanen Finna sig. I år har hon gett ut Förlåten som är den andra delen i en planerad trilogi som avslutas till våren med Gå förlorad. Mycket av hyllningarna har handlat om hennes exakta prosa och effektiva berättande.

YLE - 08 aug 17 kl. 16:17

"Vi ser väldigt, väldigt bra ut" – nollvärvande Tottenham vill bryta titeltorkan

Tottenham har inte vunnit den engelska högstaligan på snart 57 år. Den tillfälliga Wembley-klubbens nuvarande recept på att bryta trenden den här säsongen? Noll värvningar.

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Ukraina har stor betydelse, Ryssland är beroende av väst, USA är oberäkneligt

Ukraina är en central och svårlöst fråga, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt. Bildt befinner sig på Finlandsbesök, och i en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på aktuella frågor i dagens värld. Vilken betydelse har Ukraina i dag?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk McDonalds serverade stor spindel – "Blev väldigt äcklad"

När Viktor och Linn Blad skulle koppla av efter en lång dag med en påse käk från McDonalds i Vetlanda i Småland fick de en riktigt ruggig överraskning. – Vi köpte en Big Mac och lite sånt där, och tjejen är ju lite nojig när det gäller mat, så hon kollar alltid. Och då hittade hon en stor spindel, säger Viktor Blad till Nyheter24.

Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 14:36

Stor har orden i blodet

Släkten kryllar av författare och han har rappat sedan unga år. Efter några år av intensivt festande är Stor tillbaka med nya albumet "Shere Khan XIII".
I barndomshemmet trängs tusentals böcker.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 12 kl. 20:19

Stor risk att vargen återkommer

Foto: Albin Brönmark
Omkring 30 får dödades efter att en varg hade varit inne i en fårhage vid Näsbyholm, på gränsen mellan Trelleborg och Skurups kommun. På torsdagen hade länsstyrelsen spårsökning i området och fårägarna vidtar åtgärder för att skydda sina djur mot nya angrepp.
Ett 20-tal får hittades döda i hagen vid Näsbyholm i onsdags och Nils Carlsson, rovdjurshandläggare på Länsstyrelsen i Skåne, är relativt säker på att det är en varg som har varit inne i hagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.