Nyan > Svenskfinland

Friday, 25 September, 08:32

Nyan - 15 sep 20 kl. 16:32

Eckerölinjen efter nya restriktionerna: Markant fler bokningarEckerölinjen har noterat markant fler bokningar sedan beskedet att reserestriktionerna slopas, men ökningen är från en väldigt låg nivå. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eckerölinjenefter nya , restriktionerna, Markant, fler, bokningar
Nyan - 16 dec 18 kl. 10:55

Snabbare och säkrare internet på Eckerölinjen

Snabbare internet är möjliggjort tack vare två nya rörliga antenner både ombord och på land.
Eckerölinjen säger att de är först på Ålands hav med nyheten. Eckerölinjen har jobbat på olika lösningar för att förbättra uppkopplingen för sina gäster under båtresan med ms Eckerö mellan Eckerö och Grisslehamn.

HBL - 26 apr 13 kl. 09:18

Eckerölinjen räknar snuskurirer

Eckerölinjen informerar svenska tullverket om hur många snuskurirer man har på varje kryssning. Det bekräftar rederiets vd Tomas Karlsson. Det var till Norrtelje Tidning som Karlsson först uppgav att Eckerölinjen vid varje avgång skickar ett mejl till svenska tullen där man meddelar exakt hur många resenärer som har som enda syfte att köpa snus.

Nyan - 05 mar 17 kl. 19:52

Lag Lundberg femma i Eckerölinjen Junior Masters

CURLING. Med en seger på fem matcher i grundomgången gick ett för helgen stukat lag Lundberg inte vidare till placeringsmatcherna i Eckerölinjen Junior Masters.
– Med tanke på förutsättningarna spelade vi ändå helt okej, säger skip Melker Lundberg.

Nyan - 16 jan 18 kl. 09:28

Nära miljonen reste med Eckerölinjen

937 664 reste med Eckerölinjen under fjolåret, vilket är en minskning på cirka 3 procent jämfört med rekordåret 2016.
Det här berättar rederiet i ett pressmeddelande. m/s Eckerö var på planerad dockning under 2017, vilket uppges vara orsaken till passagerarminskningen.

Nyan - 21 nov 19 kl. 13:17

Eckerö linjen kör extra turer

Eckerö Linjen kör extra turer nästa vecka till följd av Post- och logistikfackets strejk och varsel om stödstrejk inom transportsektorn.  
– Efter diskussioner med olika intressenter, bland annat fraktbolag, har Eckerö Linjen tagit beslut om att lägga in extra turer under hela nästa vecka, skriver bolaget i ett pressmeddelande. De extra turerna kör morgon- och kvällsturer enligt denna tidtabell: Från Eckerö dagligen kl.

YLE - 07 dec 14 kl. 17:31

Eckerölinjen ställer in alla avgångar

Ett tekniskt fel på fartyget M/S Eckerö stoppar samtliga avgångar mellan åländska Eckerö och Grisslehamn i Sverige för åtminstone resten av söndagen. Enligt rederiet har den främre bilrampen skadats och den ska bytas ut. Fartyget ligger nu vid kajen i Grisslehamn.

Nyan - 05 okt 17 kl. 18:00

Eckerölinjen kör i januari

Eckerölinjen har ingen planerad dockning i januari nästa år. Det betyder att trafiken direkt mellan Åland och Sverige kommer att rulla, på utan det avbrott som de senaste åren drabbat resenärerna. – De enda planerade uppehåll vi har under 2018 är julafton och juldagen, säger trafikdirektör Stefan Granskog på Eckerölinjen.

Nyan - 16 jan 18 kl. 11:27

Eckerölinjen ställer in avgångar

Eckerölinjen ställer idag in 15-turen från Grisslehamn och 18.30-turen från Berghamn på grund av det hårda vädret. -Vi beräknar att trafikera som vanligt igen med start klockan 10.

Nyan - 01 dec 13 kl. 17:51

Eckerölinjen ställer in

m/s Eckerös avgångar i dag söndagen den 1 december från Eckerö kl. 18.30 och från Grisslehamn kl.

Nyan - 16 apr 15 kl. 18:17

Eckerölinjen fick pris för service

Eckerölinjen vann kategorin ”Transporter till sjöss” när ServiceScore delade ut sina priser i onsdags. Företaget kartlägger servicen inom olika svenska näringsgrenar och drygt 3 000 personer runt Sverige har svarat på frågor om olika företag och deras service. Kategorin Transporter i luften vanns av SAS medan Arlanda Express tog hem utmärkelsen Transporter på land.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.