Corren > Nyheter

Sunday, 20 September, 13:12

Corren - 15 sep 20 kl. 16:30

Ännu en väggmålning till ÅtvidabergÅtvidaberg får ännu en väggmålning när Artscape kommer till Östergötland vid månadskiftet..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Åtvidaberg, Artscape, Östergötland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuen , väggmålningtill , Åtvidaberg
BT - 30 maj 14 kl. 18:23

Ny väggmålning tar form

Gatukonsten fortsätter sätta färg i Borås. Bakom Pulsen-huset växer stadens största muralmålning fram inför hösten No Limit-festival. – Det visar att Borås ligger i framkant, säger konstnären Shai Dahan.

SVT - 05 aug 14 kl. 13:37

Sanerad väggmålning görs om

Den colombianske gatukonstnären Stinkfish har rest tillbaks till Malmö för att göra en ännu större målning..

Kristianstadsbladet - 22 jan 14 kl. 07:33

Varberg vill köpa vaginamålning


Varbergs kommun vill köpa en omdebatterad väggmålning av konstnären Carolina Falkholt som Nyköpings kommun vill måla över. Ett bud på 40 000 kronor har lagts, enligt lokala medier. - Det är ett fantastiskt konstverk som inte får förstöras, säger Lars Carlsson, konstnärlig ledare på konsthallen Lilla k till hn.

BT - 22 jan 14 kl. 07:34

Varberg vill köpa vaginamålning

Varbergs kommun vill köpa en omdebatterad väggmålning av konstnären Carolina Falkholt som Nyköpings kommun vill måla över. Ett bud på 40 000 kronor har lagts, enligt lokala medier. - Det är ett fantastiskt konstverk som inte får förstöras, säger Lars Carlsson, konstnärlig ledare på konsthallen Lilla k till hn.

Kristianstadsbladet - 20 sep 19 kl. 14:02

Här tar nya väggmålningen form – ska skapa en optisk illusion

Ännu en stor väggmålning håller på att ta form på gamla Lerlagret. Helt färdig blir den i början av nästa vecka. Denna gång är det Wild Drawing, en världskänd gatukonstnär från Bali, som Ifö Center har bjudit till Bromölla..

YA - 09 mar 20 kl. 00:01

Väggmålningen reser ännu frågetecken

Det är snart fem år sedan Carolina Falkholts målning på Parkskolan var klar och invigdes. Men tavlan väcker fortfarande frågetecken..

YLE - 14 dec 15 kl. 16:55

Gott bemötande av Ekenäs nya hälsostation

I morse (14.12) öppnade Ekenäs hälsostation sina dörrar för första gången i den nya lokalen i Västra Nylands sjukhus. De nya utrymmena är ljusare och bättre anpassade för verksamheten.

YLE - 14 dec 15 kl. 16:55

Ekenäs nya hälsostation får beröm

I morse (14.12) öppnade Ekenäs hälsostation sina dörrar för första gången i den nya lokalen i Västra Nylands sjukhus. De nya lokalerna är ljusare och bättre anpassade för verksamheten.

Magazin24 - 28 mar 13 kl. 19:11

Nu öppnar konstnärerna i Kolbäcksådalen dörrarna

När det är påsk brukar det målas ägg och annat. Men i stället kan ni passa på att åka en konstrunda i Kolbäcksådalen. Det är andra året i rad som konstnärerna i Kolbäcksådalen öppnar sina ateljéer för att visa besökarna sin konst och vem denne är för någon.

BT - 07 sep 14 kl. 10:23

No limit ? impar uppåt väggarna

Krönika: En kvadratmeter duk kan vara stor, men en väggmålning på 500 behöver inte verka överdriven. Tiden ger Jim Dines Pinocchio stans egna proportioner. Men storlek märks.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.