Aftonbladet > Nyheter

Monday, 21 September, 04:33

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 16:18

Avsnitt 212 - Mbappé 2021▸ Efter rapporter om framsteg i förhandlingarna verkar nu Jadon Sancho bli kvar i Dortmund ett litet tag till, kan Gareth Bale va lösningen? Quaioson och Sebastian Andersson jagas av Burnley och Köln respektive och har Mbappé bestämt sig för att lämna PSG?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Jadon Sancho, Dortmund, Gareth Bale, Sebastian Andersson, Burnley, Köln, Mbappé, PSG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avsnitt, 212, Mbappé, 2021
GöteborgsPosten - 24 maj 11 kl. 06:00

2021 ? ett uppdrag för alla göteborgare

Vad planeras inför Göteborgs 400-årsjubileum? Vilka idéer finns som kan ge staden ett lyft och internationell uppmärksamhet? I fem avsnitt på GP Debatt ska några av stadens profiler ge sin syn på saken.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 12:01

Carnegie: Därför är Vestas aktie köpvärd

Carnegie har höjt sina estimat för Vestas rörelseresultat 2020 och 2021 med 9 respektive 12 procent. Bidragande är att investmentbanken fått ökad tilltro till en mer stabil prismiljö för vindturbintillverkaren framöver. Att flera av bolagets konkurrenter har rapporterat svag lönsamhet tyder på att prispressen kan komma att lätta, och att Vestas kan dra nytta av effektivitetsförbättringar från nya plattformar som introduceras.

PrivataAffärer - 18 feb 20 kl. 13:00

Kepler/Swedbank: Styrkebesked från fastighetsbolagen

Det är fastighetsanalytikern Albin Sandberg på Kepler Cheuvreux som gjort analyserna. Han ser att det fanns en oro på marknaden inför rapporterna, eftersom en del fastighetsbolag redovisade fallande nettouthyrning under tredje kvartalet. – Kommer det fler rapportsäsonger som den här blir inte värderingar ett tillräckligt argument för att man ska sälja sektorn, säger han.

Cornucopia - 13 maj 19 kl. 08:49

BREAKING: GRRM uppges skrivit färdigt Ice and Fire - böckerna släpps efter teveseriens slut

Jag har som författare själv misstänkt detta ett tag nu, då det är kommersiellt vettigt för alla inblandade, men Game of Thrones-skådespelaren Ian McElhinney sade vid ryska Epic Con 2019 att George R R Martin (GRRM) skrivit färdigt The Winds of Winter och A Dream of Spring - de sista två böckerna i bokserien A Song of Ice and Fire (ASOIAF), som är förlagan till den nästa söndag avslutade teveserien Game of Thrones.
Uttalandet av Ian McElhinney, som spelade riddaren Barristan Semly, är att det sagts till honom att ASOIAF-författaren GRRM skrivit klart de sista två böckerna i serien, men har avtalat med HBO och skaparna av teveserien Game of Thrones att inte släppa böckerna förrän efter serien är färdig.
Uttalandet skedde på det ryska SF-konventet Epic Co

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 09:41

Franska ligan byter namn – till Uber Eats

När kontraktet med nuvarande sponsorn Conforama går ut kommer franska ligan byta namn. Från och med säsongen 2021/22 kommer toppdivisionen heta Ligue 1 Uber Eats, enligt ett pressmeddelande. Kontraktet för Uber Eats gäller en säsong.

YLE - 04 apr 15 kl. 10:00

Lojo vill också ha fiskvägar

Även Lojo förbinder sig till att få tillbaka laxfiskar till Svartån och Lojo sjö. Stadsstyrelsen i Lojo fattade på onsdagen (1.4) beslut om att staden förbinder sig till att finansiera fiskvägar som byggs vid de fyra kraftverksdammarna i Svartån.

Skånskan - 25 jul 18 kl. 13:18

Molins tillbaka i Malmö FF

Guillermo Molins är tillbaka i MFF, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Parterna har tecknat ett avtal som sträcker sig till och med 2021.Guillermo Molins kom till MFF som 16-åring och var med då laget tog SM-guld 2010.

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 08:37

Nordea: Räntekänsliga hushåll ökar risken för prisfall

Det skriver Torbjörn Isaksson, chefsanalytiker, och Kristin Magnusson Bernard, global chef för makroanalys, på Nordea i en analys på måndagen. Räntorna i Sverige och omvärlden har sjunkit de senaste 30 åren och oavsett orsaken har hushåll, företag och myndigheter under en lång tid anpassat sig till de högre räntorna. Därigenom har känsligheten ökat, vilket gör det svårt för Riksbanken att höja räntan.

PrivataAffärer - 23 okt 19 kl. 16:08

Rapportperiodens ”supertorsdag” är snart här

Rapporter torsdag 24 oktober: Nordea (kl 6.30)
Axfood (kl 7.00)
Billerud Korsnäs (ändrat datum från 17/10) (ca kl 7.

PrivataAffärer - 30 okt 19 kl. 08:55

Här är onsdagens färska analyser

Flera analyshus har uppdaterat riktkursen för MTG efter tisdagens delårsredogörelse. MTG:s aktie lyfte 15 procent och stängde på 84 kr efter att bolaget meddelat en möjlig avyttring av gamingverksamheten, kommunicerat att förutsättningarna för en USA-notering undersöks och ett effektiviseringsprogram genomförs. Hittills under onsdagsförmiddagen har följande analysförändringar noterats gällande MTG: Nordea Markets höjer riktkursen för MTG till 124 kr från 111 kr, framgår av en analys.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.