Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 27 September, 20:15

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 16:16

Sköt vilt bland bostäder – 10-talet riskerade att bli offer▸ Skjutningen i Vällingby tros vara en gänguppgörelse. Över tio personer var nära att bli offer när det sköts vilt i. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Vällingby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sköt, viltbland , bostäder, 10-talet, riskeradeatt bli , offer
Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

Cornucopia - 04 maj 17 kl. 18:52

Moskva river bostäder för vanligt folk - våldsamma protester

Den korrumperade borgmästaren i Moskva har beslutat att riva bostäder för vanligt folk, sk Chrustjevkahus, och istället låta bygga lyxbostäder och skyskrapor ingen har råd med för att göda den kriminella makteliten och visa upp en fin Potemkinkuliss för besökare. Några alternativa bostäder erbjuds inte. Nedan erbjuds en del foton på misären i Ryssland bortom turiststråken.

Sydsvenskan - 22 feb 16 kl. 20:34

Gärna fler bostäder, men inte just här. En attityd som måste byggas bort.

I Malmö behöver det byggas 3 500 nya bostäder om året. Den som börjar söka hyreslägenhet idag kan räkna med att få köa i minst tre år visar tidningens kartläggning. För nyanlända är kötiden ännu längre och kommunen försöker övertala asylsökande att leta bostäder i andra kommuner.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 09:54

80 000 nya bostäder i Malmö fram till 2040

MALMÖ Malmö överväger att öka målet för bostadsbyggandet från 50 000 till 80 000 nya bostäder fram till 2040. Därmed skapas möjlighet för att klara en befolkningsökning på 160 000 personer. Samtidigt har tempot i bostadsbyggandet redan skruvats upp.

HBL - 01 okt 13 kl. 19:54

Tomma kontor ska bli attraktiva bostäder

När tornhuset i Östra centrum saneras lönar det inte sig att bygga nya kontor, enligt fastighetens ägare.På tisdagskvällen godkände stadsplaneringsnämnden i Helsingfors en ändring i detaljplanen för tornhuset i Östra centrum i Helsingfors. Det betyder att det sjutton våningar höga huset söder om Österleden kan byggas om till bostadshus.

Sydsvenskan - 07 dec 15 kl. 17:54

Tala klarspråk när ni letar bostäder, MKB

I dagarna fick vi villaägare ett utskick i brevlådan från MKB där vi fick veta att bolaget vill att vi gärna skall dela med oss av våra lediga boende.”Har du ett tomt gästhus i trädgården? Vi hyr gärna det!

Skånskan - 11 apr 19 kl. 05:30

Villa Vånga kan få 20 nya bostäder

MALMÖ Patriciervillan Villa Vånga på Köpenhamnsvägen kan byggas om till lägenheter och eventuellt kontor på vinden. I förslaget ingår också att bygga tolv radhus på fastigheten och totalt skapa 20 bostäder.Stadsbyggnadskontoret har gjort ett förslag till detaljplan som är ute på samråd.

BT - 03 jul 14 kl. 20:40

Reinfeldt söker valstrid om bostäder

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) varnade för en rödgrön valseger i sitt Almedalstal. Samtidigt lyfte han upp bostäder som en stor valfråga och lovade 20 000 studentbostäder.Inför 4 200 åskådare i ett blåsigt Visby varnade Reinfeldt för skattehöjningar och andra rödgröna förslag om man röstar på dem.

Cornucopia - 26 nov 19 kl. 12:16

I Kyiv kan man bygga bostäder - högt, identiskt och snabbt

Svenska experter och makthavare ojar sig fortfarande efter alla år om den så kallade svenska bostadskrisen, och kan inte för sitt liv förstå hur man snabbt ska kunna bygga bostäder i attraktiva lägen. Svaret är inte svårare än att släppa den svenska fixeringen vid bostadshus på under tio våningar, helst inte fler än 4-5 våningar. Bygg istället högt och låt svenska så kallade storstäder kliva in i den moderna tidsåldern istället för 1800-talet.

Skånskan - 25 maj 19 kl. 15:30

60 bostäder planeras i ett första skede

maglehill Det är inte bara förskola, skola och äldreboende som planeras i Maglehills första etapp. Byggrätter för cirka 60 bostäder finns med i detaljplanen som kommunens tjänstemän just nu arbetar med. I tisdags kväll hölls ett samrådsmöte för allmänheten.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 05:00

”Sockerkorn” bevaras och blir nya bostäder

STAFFANSTORP Redan nästa år kan ”sockerkornet”, det gamla kontorshuset på sockerbruksområdet börja renoveras.
Här blir det bostäder när nya Sockerstan växer fram.Detaljplanen för Sockerstan kontoret antogs nyligen i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.