Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 21:05

Expressen Dina Pengar - 15 sep 20 kl. 16:10

Så prutar du ner bolåneräntan hos bankenAtt pruta ner sin bolåneränta kan vara en utmaning. I nya avsnittet av Di Bostad tipsar Di:s privatekonomiska reporter om hur du ska gå tillväga för att lyckas. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Di Bostad, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , prutardu , ner, bolåneräntan, hos, banken
DI - 04 jul 17 kl. 17:20

Experterna: Då ska du binda bolåneräntan

Riksbanken, som på tisdagen lämnade styrräntan oförändrad, gör nu bedömningen att framtida räntesänkningar på kort sikt är mindre sannolika. Det väcker liv i den eviga frågan om man ska binda sina bolån eller inte. Men experterna råd går isär..

Realtid - 13 apr 18 kl. 10:21

Nordea sänker bolåneräntan

Nordea sänker tremånadersräntan för bolån med med 0,10 procentenheter till 1,89 procent. "Tror på en mer stabil bostadsmarknad framöver.".

Affärsvärlden - 22 aug 19 kl. 08:40

Skandia sänker bolåneräntan

Skandias bank sänker listräntan på ett femårigt bolån med 49 punkter till 2,00 procent..

Cornucopia - 31 aug 16 kl. 10:51

Konjunkturinstitutet: Tre procentenheter högre bolåneräntor till år 2019

Konjunkturinstitutet (KI) säger i sin nya ekonomiska prognos att den svenska styrräntan kommer vara 2.50% år 2019, dvs tre procentenheter högre än idag. Det kommer medföra åtminstone tre procentenheter högre bolåneräntor än idag, t ex 4.

Cornucopia - 28 dec 18 kl. 11:08

Swedbank höjer bolåneräntan

Sveriges största bank Swedbank höjer sina korta bolåneräntor med 0.20% som en följd av Riksbankens höjning av styrräntan.
Swedbank.

Dagens PS - 07 jun 18 kl. 08:41

Här är bolåneräntan rekordlåga 1,09 procent

Kriget om bolånekunderna trappas upp ytterligare. Kolla här! Pensionsjätten Skandia erbjuder nu en av de lägsta boräntorna på marknaden – under förutsättning att kunden redan har sin tjänstepension hos bolaget, berättar Svenska Dagbladet.

Cornucopia - 21 dec 18 kl. 08:30

SBAB höjer korta bolåneräntor

SBAB höjer sina bolåneräntor på lån upp till 2 års bindningstid, som en konsekvens av Riksbankens räntehöjning igår. Fler banker lär följa efter, oavsett tidigare uttalanden från igår.Mer till räntan.

Cornucopia - 26 jan 19 kl. 15:19

Är det dags att binda bolåneräntan?

Flera läsare har frågat bloggen om det är dags att binda räntan, och om vi nu skulle befinna oss i en av de unikt ovanligt korta intervallen där man faktiskt skulle tjäna på bunden ränta? Så är det dags att binda räntan?Sedlar.

TA - 15 jun 17 kl. 15:28

Länsförsäkringar sänker bolåneräntan

Länsförsäkringar sänker listräntorna för bolån från och med imorgon, på grund av förändrade marknadsräntor. För ett bolån med tre års bindningstid sänks räntan med 0,05 procentenheter till 2,0 procent, vilket är lägre än listräntan för bolån med tre månaders bindningstid(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jun 17 kl. 15:28

Länsförsäkringar sänker bolåneräntan

Länsförsäkringar sänker listräntorna för bolån från och med imorgon, på grund av förändrade marknadsräntor. För ett bolån med tre års bindningstid sänks räntan med 0,05 procentenheter till 2,0 procent, vilket är lägre än listräntan för bolån med tre månaders bindningstid(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.