Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 28 September, 13:58

Vestmanlands Läns Tidning - 15 sep 20 kl. 16:09

Två papperskorgar i brandPå tisdagseftermiddagen larmades räddningstjänsten om två brinnande papperskorgar på Gideonsberg..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Gideonsberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, papperskorgari , brand
Magazin24 - 20 okt 12 kl. 21:29

Brand i papperskorgar

Strax efter klockan 20 på lördagskvällen fick räddningstjänsten åka ut till Parkgatan i Hallstahammar, där det brann i två papperskorgar. Två papperskorgar, som låg intill ett hus, började brinna på Parkgatan i Hallstahammar under lördagskvällen. Räddningstjänsten fick åka ut och släcka bränderna, och ingen person skadades vid bränderna..

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 14 kl. 18:26

Brand i två papperskorgar

Räddningstjänsten i Helsingborg larmades på söndagen till två bränder i papperskorgar.Vid fyratiden brann det i en papperskorg vid Terrasshissen. Medan brandkåren släckte kom nästa larm - en ny brand i ytterligare en papperskorg på Kullagatan.

BT - 07 maj 13 kl. 13:15

Fler papperskorgar bästa lösningen

För snart två år sedan kommenterade jag en artikel från arbetsgruppen för Borås rent och snyggt. I artikeln menade Åsa Snygg och Annika Klemming att papperskorgsfrågan skulle utredas . Jag uppmanade till kontakt med Göteborgs kommun för att ta reda på varför man satt upp mängder av nya papperskorgar.

BT - 05 jun 11 kl. 08:07

Papperskorgar brann på Tranängsskolan

Räddningstjänsten ficklarm om brand på Tranängsskolan i Tranemo strax efter klockan 2 natten till söndag. Det var två papperskorgar som stod i lågor och räddningstjänsten fick släcka vad man menar var anlagda bränder. .

Nerikes Allehanda - 20 jun 16 kl. 00:39

Brand i papperskorgar i Rosta

Två brinnande papperskorgar fick räddningstjänst att rycka ut till Rosat i natt. Bränderna var snabbt släckta och spred sig aldrig vidare..

Nya Wermlands Tidningen - 21 feb 17 kl. 08:06

Brand i papperskorgar

En väktare upptäckte på måndagskvällen att det brann i flertalet papperskorgar vid Eventhallen i Mellerud..

BT - 03 apr 18 kl. 12:39

JUST NU: Två papperskorgar orsakade utryckning

Räddningstjänsten har fått rycka ut på en brand i två papperskorgar på Midasterassen. I nuläget finns varken spridningsrisk eller fara för allmänheten..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 14:20

Papperskorgar sattes i brand

ESLÖV Vid 23-tiden på fredagskvällen satte någon eld på två papperskorgar vid butiken Netto på Pål Klemeds väg. Räddningstjänsten ryckte ut och släckte elden..

Skånskan - 20 dec 18 kl. 09:59

Anlagd brand kunde släckas

YSTAD Någon tände eld på innehållet i två papperskorgar. Och hade det velat sig illa hade elden kunnat sprida sig.
Papperskorgarna fanns på en toalett i Ystads hamnkontor.

BT - 15 jun 11 kl. 07:55

Har vi tillräckligt många papperskorgar i Borås?

Åsa Skytt och Annika Klemming, båda företrädare för arbetsgruppen för Borås rent och snyggt, tar upp nedskräpningen i en debattartikel i BT. Mer än hälften av artikeln utgörs av moraliserande över den minoritet (?!) som skräpar ner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.