Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 22 September, 21:49

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 16:00

Ökat intresse för provtagning: Chefer belyser problemProvtagning för covid-19 har ökat igen, efter att ha legat på en lägre nivå en tid. "Vi har nyanställt personal och omfördelat resurser", säger Ann Arvidsson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ann Arvidsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökat, intresseför , provtagning, Chefer, belyserproblem
SmålandsPosten - 02 apr 14 kl. 06:23

Ökat intresse förfibernät i kommunen

Informationsmöten har ökat intresse för fiber i Uppvidinge kommun. Nu ska ambassadörer utbildas för att ge mer information. Uppcom har haft åtta träffar runt om i kommunen för att informera och samla in intresseanmälningar för att bygga fibernät.

SmålandsPosten - 02 apr 14 kl. 06:23

Ökat intresse för fibernät i kommunen

Informationsmöten har ökat intresse för fiber i Uppvidinge kommun. Nu ska ambassadörer utbildas för att ge mer information. Uppcom har haft åtta träffar runt om i kommunen för att informera och samla in intresseanmälningar för att bygga fibernät.

BT - 07 mar 18 kl. 17:04

Ökat antal kvinnliga chefer och styrelsemedlemmar

Siffror från både SCB och Almi visar att företagen har fått ett ökat antal kvinnliga chefer och styrelsemedlemmar under de senaste åren..

SmålandsPosten - 20 sep 14 kl. 09:58

Ökat intresse för solceller

Veab märker av ett ökat intresse för solceller i Växjö. I dag är ett 20-tal anläggningar uppkopplade. Även om trenden inte helt och hållet har slagit igenom i Växjö märker Sara Eriksson, marknadsingenjör på VEAB, att intresset för solceller har ökat.

SR - 23 apr 15 kl. 06:00

Ökat intresse för arabisk film i Sverige

Nu i veckan kommer Egyptens bidrag till Oscarsgalan, "Factory Girl", att ha premiär i Sverige. Filmen kommer visas på mindre biografer runt om i Sverige under våren. Och filmdistributören Arab Cinema in Sweden ser ett ökat intresse för arabisk film..

Expressen - 17 jul 15 kl. 16:50

Travskolornas lycka: Enormt ökat intresse

Stjärnkuskens tittarsiffror steg igen förra veckan. Nu berättar flera travbanor om ett ökat intresse kring deras "prova på"-kurser. - Trots att det är sommar så är det folk som hör av sig - det är väldigt tydligt att det är Stjärnkusken som drar folk till travskolorna, säger Johan Lindberg generalsekreterare på Svensk Travsport..

SmålandsPosten - 15 mar 16 kl. 15:21

Ökat intresse för jägarexamen

Förra året tog cirka 260 personer i Kronoberg sin jägarexamen. Det har blivit ett marginellt ökat intresse jämfört med tidigare år..

SvD - 15 mar 17 kl. 23:11

Miljöpartiet utsatt för it-angrepp: ”Ökat intresse”

Ett 60-tal allvarliga it-incidenter slog mot svenska myndigheter i fjol. Men även riksdagspartier riskerar att utsättas för cyberattacker. ”Vi har upplevt att det blivit ett ökat intresse för oss”, säger it-ansvarige på MP:s riksdagskansli..

Realtid - 26 okt 17 kl. 15:53

Dividend Sweden ser ökat intresse för microcapbolag

Utdelningsbolaget Dividend Swedens omsättning ökar, samtidigt som resultatet vänts till en knapp förlust. Samtidigt ser företagets ledning positivt på framtiden. “Under senare delen av tredje kvartalet har den svaga kursutvecklingen bland microbolag brutits och vi ser ett klart ökat intresse för sektorn”, konstaterar vd:n Bo Lindén..

Blekinge Läns tidning - 02 okt 19 kl. 15:02

Ökat intresse för författarturer

Kulturförvaltningen har i år märkt ett ökat intresse för kommunens särskilda författarturer. I år arrangerades endast en sådan tur, men den var fullsatt och hade även en reservkölista..

DI - 23 mar 20 kl. 08:40

Adventure Box ser ökat intresse för strömmade spel

First North-handlade Adventure Box, som har en streamingplattform för konsumentskapande datorspel, ser ett kraftigt ökat intresse för….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.