SR > Nyheter

Friday, 25 September, 06:13

SR - 15 sep 20 kl. 15:51

Stor oenighet kring migrationspolitikStor oenighet kring kommitténs 26 förslag som migrationsminister Morgan Johansson tar emot i dag..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Morgan Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, oenighetkring , migrationspolitik
SR - 07 jun 11 kl. 04:08

Stor oenighet om USA:s tillbakadragande

Om mindre än en månad ska USA börja dra tillbaka sina styrkor från Afghanistan, och i Vita Huset finns det stor oenighet om hur snabbt hemskickandet ska gå. Det finns också skarpa motsättningar om i vilken omfattning USA ska fortsätta att anfalla med förarlösa flygplan i Pakistan, rapporterar amerikanska media..

SVT - 12 aug 20 kl. 21:07

Stor oenighet mellan partierna – debatt om migrationspolitiken

Regeringen ville att utredningen som en ny migrationspolitik skulle lägga sluta i enighet. Men nu ligger åsiktsskillnaderna mellan partierna i öppen dager och i dag är det ingen som kan säga om det över huvud taget blir någon ny lag nästa år. Nu möter migrationsminister Morgan Johansson moderaternas partiledare Ulf Kristersson i SVT:S Aktuellt..

Hela Gotland - 07 mar 16 kl. 17:29

Stor oenighet om Natura 2000

Det råder oenighet angående de nya och utökade Natura 2000-områdena inom regionstyrelsen..

Blekinge Läns tidning - 18 mar 18 kl. 13:00

Stor oenighet om att ta bort industrispår

Kommunen vill ta bort industrispåret in till AAK. Företaget vill inte uttala sig. Samtidigt råder politisk oenighet.

SVT - 14 feb 11 kl. 09:55

Stor oenighet om hur USA:s underskott ska minska

President Obama presenterar i dag statsbudgeten för 2012. USA:s budget- underskott väntas i år uppgå till över en biljon dollar. Men trots omfattande nedskärningar är oenigheten stor om hur underskottet ska minskas..

DI - 28 sep 11 kl. 21:04

Stor oenighet om S-budgeten

Socialdemokraterna lovar stora satsningar i sin budgetmotion, bland annat tre miljarder kronor till infrastruktur och bostäder nästa år. Samtidigt kommer uppgifter om att oenigheten är stor när det gäller budgetens innehåll..

Dagens Medicin - 07 feb 18 kl. 17:31

Stor oenighet om tidbokning på webben

I juni 2016 släppte vårdcentralen Gripen i Karlstad 70 procent av besökstiderna till läkare fria för bokning online. Oenigheten om effekterna är stor..

Hela Gotland - 15 nov 19 kl. 06:03

Stor oenighet inför budgetbeslutet

Sällan har klyftan mellan opposition och majoritet varit lika stor som inför måndagens budgetbeslut..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oenighet kring rovdjur

Det råder stor oenighet mellan de instanser som har svarat på remiss och fått möjlighet att vädra sina synpunkter på Rovdjursutredningen, uppger Ekot.70 remissinstanser har svarat och vargen tycks vara det djur som rör upp mest känslor hos berörda parter. En del vill ha betydligt fler vargar i landet, med de allra flesta ser stora problem med vargetableringar.

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 12 kl. 09:01

Oenighet vem som vann mästerskapet

Det råder stor oenighet om vem som vann teammästerskapet i Swedish GT B efter lördagens final på Tierp Arena. ? Jag vann individuellt och vi vann också teammästerskapet.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Trump vill inte ge svar om fredligt maktskifte

I USA har kritiken vuxit mot Donald Trump efter att han vägrat garantera att maktövergången till en ny president kommer att gå fredligt till om han förlorar det kommande valet..

SR - 10 minuter sedan

Finland förbereder sig på ny coronavåg - inför fler restriktioner

I Finland förbereder sig myndigheterna nu på att smittspridningen av coronaviruset kommer att öka. I nästan hela landet rekommenderas man att bära munskydd och samtidigt skärper Finland reserestriktioner för flera länder. Men trots de nya begränsningarna, är många positiva till de nya reglerna..

SR - 15 minuter sedan

Fallet Sinthu anmäls till justitiekanslern

Idag anmäls svenska staten till justitiekanslern av människorättsorganisationen Civil Rights Defenders och anhöriga till Sinthu Selvarajah som avled i samband med ett polisingripande 2014. En förundersökning mot poliserna har efter Ekots granskning av fallet återupptagits flera gånger. Nu kräver de anhöriga staten på ersättning..

SR - 30 minuter sedan

Starka reaktioner på nya franska coronarestriktioner

Reaktionerna på den franska regeringens nya åtgärder för att minska smittspridningen i landet har varit kraftiga. Orättvisa, onödiga och dåligt kommunicerade är några av kommentarerna..

SR - 30 minuter sedan

Ingen karneval i Rio nästa år

Det blir ingen karneval i Rio de Janeiro i Brasilien i februari nästa år..

SR - 1 timme sedan

Äldre låstes in på boenden under pandemin

Äldre har under coronakrisen blivit inlåsta inom äldreomsorgen, bland annat med hjälp av möbler för deras dörrar. Det visar Ekots granskning av anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg. Anmälningarna kommer från anhöriga till äldre, personal och i ett par fall från kommuner där man har konstaterat att detta skett..

SR - 3 timmar sedan

Tysk underrättelschef får sparken efter extresmistskandal

I Tyskland kommer nu chefen för den militära underrättelsetjänsten MAD att ersättas efter kritik om att han inte gjort tillräckligt för att ta itu med förekomsten av höger-extremism inom militären, rapporterar AP..

SR - 3 timmar sedan

Nytt gränscenter ska bekämpa Öresundskriminalitet

Nu har dansk och svensk polis skruvat upp sitt samarbete för att bekämpa gränsöverskridande kriminalitet i Öresundsregionen..

SR - 9 timmar sedan

20-tal smittade på äldreboenden

Efter närmare tre månader nästan helt utan coronasmitta på Stockholms äldreboenden har ett 20-tal patienter och personal nu testat positivt för covid-19. Detta gäller för den senast rapporterade veckan..

SR - 9 timmar sedan

Antalet allvarliga förlossningsskador minskar

Antalet allvarliga bristningar vid förlossningar fortsätter att minska, rapporterar SVT Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.