Expressen > Nyheter

Saturday, 19 September, 04:20

Expressen - 15 sep 20 kl. 15:47

Johansson: ”Många talar illa om Miljöpartiet”Nu har Morgan Johansson (S) tagit emot migrationskommitténs betänkande.Men migrationsministern vill ännu inte svara på hur regeringen ska hantera motsättningarna mellan Miljöpartiet och Socialdemokraterna.– Det finns många som talar illa om Miljöpartiet i de här frågorna nu, men kom ihåg att de klarade av att ta ansvar 2015, säger han vid en pressträff..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Miljöpartiet, Morgan Johansson, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JohanssonMånga , talar, illaom , Miljöpartiet
YA - 23 aug 13 kl. 04:01

Miljöpartiet de harmlösa

Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Miljöpartiet vill allas bästa. Något svar på vad de grönas politik egentligen åstadkommer avkrävs partiet sällan.
När Miljöpartiet ser ett problem ska det lösas.

Cornucopia - 24 sep 14 kl. 09:30

Miljöpartiet vill höja hyrorna i miljonprogrammens förorter

Miljöpartiet vill höja hyrorna i miljonprogrammens förorter. Detta då man i valrörelsen sagt sig vilja skicka skattemiljarder till renoveringar av miljonprogrammen, vilket kommer höja bruksvärdet och med det hyran, påtalar det fd hyresrådet Bo Rolfson i en debattartikel hos Stampen/GP.

Rolfson påtalar också att hela denna populism kring att dina och mina pengar ska tas med statens skattevåld och renovera förorter därtill bryter mot EU-rätten, då staten inte får får stödja på detta vis.

Supermiljöbloggen - 28 apr 15 kl. 23:58

Dags för Miljöpartiet att byta politik – inte klimat

Alltmer talar för att det statliga bolaget Vattenfalls brunkolsverksamhet kommer att säljas, trots att Miljöpartiet lovade något annat innan valet. I en debattartikel i Dagens Industri skriver Vattenfalls VD, Magnus Hall, att det pågår en process för att sälja brunkolsverksamheten. Han har också sagt till Sveriges Radio att han uppfattar att han har fullt stöd av regeringen för en försäljning.

Cornucopia - 10 aug 18 kl. 09:27

Klimatet får vänta: Sverige och Miljöpartiet har skrivit på för mer klimatförändringar - en röst på MP stoppar inte uppvärmningen

Sverige och Miljöpartiet som regeringsparti skrev 2015 på Parisavtalet, som syftar till att öka den globala uppvärmningen avsevärt mycket mer än idag och klimatet får vänta på en utplaning till år 2100. Tvärt emot vad som påstås nu i valrörelsen kommer alltså Sverige inte kunna stoppa uppvärmningen och en röst på Miljöpartiet kommer inte heller ändra något. Sverige har avtal att följa oavsett vem du röstar på, och avtalen talar om dubbla uppvärmningen mot idag.

Cornucopia - 20 apr 16 kl. 17:32

Uppsamling kring Miljöpartiet Islamisterna

Dags för en liten uppsamling kring Miljöpartiet, bland annat kring partistyrelsekandidaten Yasri Kahn (mp), som visar sig vara en anti-feministisk islamist, som bland annat verkar tycka att det är okej att avrätta ateistiska bloggare, så länge det sker rättssäkert. Vägran att som hälsning ta kvinnor i hand är uppenbarligen ett mycket bra test på extremism och politisk islam, sk islamism.

Yasri Kahn (mp) har nu dragit tillbaka sin kandidatur efter att bland annat sagt att han är emot patriarkala strukturer, vilket han definierade som allt som en majoritet följer.

Cornucopia - 12 nov 17 kl. 09:58

Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

Miljöpartiet och klimatminister Isabella Löwin (mp) är tydliga med varför vi måste fortsätta flyga i Sverige. Dels handlar det om att det är billigare och dels om att det tar för lång tid att ta tåget för jobbresor. Det är bra av Miljöpartiet att förtydliga att flyget är fullt motiverat och ett förstahandsval för personer som arbetar.

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 11:43

SCB: Miljöpartiet åker ur riksdagen om det hade varit val idag

Statliga SCB publicerade idag sin andra partisympatiundersökning av två för 2017. Enligt den åker Miljöpartiet som sig bör ur riksdagen, och SCB sällar sig därmed till en lång rad andra opinionsinstitut i den slutsatsen. Stödet för det så kallade partiet har nästan halverats sedan valet 2014.

Nerikes Allehanda - 05 feb 14 kl. 05:01

Nu kan Miljöpartiet tänka sig en EU-skatt

För 20 år sedan var Miljöpartiet övertygade EU-motståndare. I dessa dagar avgör Miljöpartiets medlemmar om partiet ska säga ja till ett avgörande steg mot ökad överstatlighet i EU, att EU skulle ta ut en skatt som går direkt till EU:s budget. En omröstning bland medlemmarna avslutas på fredag.

Cornucopia - 05 jun 18 kl. 10:49

SCB: Miljöpartiet åker inte ur riksdagen - Löfven statsminister 2018 - 2022

SCB:s stora partisympatiundersökning presenterades idag och det är chockerande läsning. Miljöpartiet åker nämligen inte ur riksdagen, även om ett utträde ligger inom felmarginalen.Rosenbad och riksdagen.

BT - 19 okt 12 kl. 00:30

Miljöpartiet behöver ny kraft

Vill partiet göra en bragd och byta position i politiken måste mer till än bara seminarier När oppositionspartiernas budgetalternativ läggs sida vid sida finns det gott om likheter. Inte minst när det gäller att höja bidragen och att öka skattebördan för såväl enskilda individer som för företag. I ett avseende skiljer Miljöpartiet ut sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.