Expressen > Opinion

Wednesday, 23 September, 20:52

Expressen - 15 sep 20 kl. 15:32

Sabba inte besök på boenden med snåla reglerMåtte cheferna för äldreboendena inte krångla med snåla regler när besöksförbudet upphör 1 oktober. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabbainte , besök, boendenmed , snåla, regler
Nyan - 04 apr 18 kl. 15:43

Omsorgsordförande planerar besöka boenden

Före påsken kom beskedet att Omsorgsförbundets direktör Veronika Snellman kan få lämna sin post. Det efter en tids turbulens. Nu vill styrelseordförande Clas Öfverström besöka förbundets boendeenheter för att samtala med personalen.

Jmini.se - 17 dec 15 kl. 09:07

Rotary gör julbesök på boenden för ensamkommande flyktingbarn

Rotary bjuder på fika och julklappar för 35 000 kronor De lokala Rotary-klubbarna, med den nystartade Rotaractklubben Rotaract Jönköping i spetsen, samordnar sig inför julen och ger bidrag till behövande barn. Tidigare i veckan besöktes boenden.....

Barometern - 11 mar 20 kl. 10:22

Vill inte ha besök: Undvik besök på äldreboenden

Det är uppmaningen från Borgholms kommun. Rekommendationen är att folk avråds från att besöka boenden för att skydda de boende från smittrisk..

Länstidningen i Jämtland - 16 apr 20 kl. 05:30

Toppolitiker i Berg trotsade besöksrestriktioner – gick in på boende för funktionsnedsatta: ”Min intention var inte att gå in”

Bergs kommun uppmanar människor att inte besöka boenden för funktionsnedsatta. Men det moderata....

Barometern - 20 jul 18 kl. 13:19

Kommunchef besökte boenden i värmen

Efter en skrivelse från Kommunal om för varma arbetsplatser inom omsorgen åkte kommunen ut på kontroll..

BT - 22 aug 13 kl. 12:38

Gott betyg för LSS-boenden i Borås

Sociala omsorgsnämnden har låtit en oberoende konsult granska Borås LSS-boenden. På en femgradig skala får alla boenden ett snittbetyg på över fyra poäng. Ett LSS-boende är en bostad som är anpassad för personer med funktionsnedsättningar.

Skånskan - 13 mar 20 kl. 10:56

Besöksförbud på alla äldreboenden

HÖRBY Hörby kommun inför besöksförbud på samtliga äldreboenden och LSS-boenden från och med klockan 17 idag, fredag. Detta med anledning av det allvarliga läget med coronaviruset och Covid-19 som nu klassas som en pandemi.– Syftet med beslutet är att i möjligaste mån begränsa smittspridningen, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Skånskan - 10 mar 20 kl. 13:49

Avråder besök vid virusrisk

SJÖBO Sjöbo kommun införde på tisdagen regler för besök på särskilda boenden och LSS-boenden, för att skydda boende och personal för risken att utsättas för coronaviruset.
På kommunens hemsida uppmanar kommunen människor som under de senaste 14 dagarna vistats på Kinas fastland, i Hongkong, Sydkorea, Iran eller norra Italien att vänta med att besöka någon boende.
”Vi önskar att du skjuter upp ditt besök i 14 dagar.

Skånskan - 12 mar 20 kl. 17:57

Besöksförbud även i Kävlinge

Kävlinge Även Kävlinge kommun inför besöksförbud för sina äldreboenden. Dagcentralerna håller stängt för allmänheten, men boende i servicelägenheter får äta där.Besöksförbudet gäller från och med fredagen och syftet är att förhindra smittspridning av coronaviruset.

BT - 11 mar 20 kl. 09:57

Borås stad: Besök inte boenden om du har symptom

Personer som har luftvägssymtom ska inte besöka några av Borås stads boenden. Detta då Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning av coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.