Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 19 September, 00:56

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 15:30

TILLBAKA: Här gör "Äppelskrutten" comeback i Vivalla ►Kunde orsaka bränderDet skinande "Äppelskruttet" reflekterade så mycket solljus – att det kunde orsaka bränder. Då....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Tillbaka, Äppelskrutten, Vivalla, Äppelskruttet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TILLBAKA Här gör, Äppelskrutten, comebacki , Vivalla, ►Kunde, orsaka, bränder
Nerikes Allehanda - 18 maj 16 kl. 05:15

Nu har Ruqia och Sahla koll på läget på biblioteket i Vivalla

Det var när eleverna på Vivallaskolan hade studiedag i februari som det blev stökigt på biblioteket i Vivalla centrum. Ungdomarna tyckte inte att de hade någon annanstans att ta vägen. Och ja, vart går man då?

Nerikes Allehanda - 21 nov 13 kl. 05:02

Vivalla kan bli nystartszon

År 2015 skulle de första nystartszonerna kunna komma i gång, tror integrationsminister Erik Ullenhag. Det finns goda chanser att Vivalla kan bli nystartszon. Kanske inte i den första omgången, men i varje fall längre fram.

Nerikes Allehanda - 27 feb 16 kl. 05:15

Vad händer på biblioteket i Vivalla?

Jag hade precis börjat åttan. Varje dag efter skolan samlades vi, ett stort och högljutt gäng av finniga och hormonhöga tonåringar , nere vid facklitteraturen – i ett undanskymt hörd av biblioteket; pratandes, skrattandes, skränandes – i timmar. Blev vi tillsagda att vara tysta?

Nerikes Allehanda - 15 mar 15 kl. 05:14

Kamp mot terror börjar i Vivalla och Oxhagen

Kampen mot terrorism börjar i förorterna och de utsatta stadsdelarna – till exempel Oxhagen och Vivalla. Det säger Hans Brun, forskare vid Kings College och Försvarshögskolan.När Folkpartiet arrangerade ett seminarium om kampen mot våldsbejakande extremism fanns det en och annan röst i publiken som gjorde tuffare tag till en huvudfråga.

Nerikes Allehanda - 11 dec 17 kl. 16:18

Nytt bovärdskontor öppnas efter branden: "Blir Öbos hjärta i Vivalla"

I februari förstördes Öbos lokalkontor i Vivalla efter en brandattack. För att klara verksamheten har man använt tillfälliga lokaler i Boglundsängen. På måndagen öppnades dock ett helt nybyggt kontor mitt i Vivalla.

Nerikes Allehanda - 23 jul 14 kl. 22:46

Vivalla dansade i gång konstgräsplan

Mer fotboll åt folket. I Vivalla jublar man åt den nya konstgräsplanen. – Vi vill visa att Vivalla inte bara är bilbränder, säger Kemal Jaskari, som ordnade en fotbollscup..

Nerikes Allehanda - 14 okt 14 kl. 22:14

Efter skotten: Inga bussar in till Vivalla

(UPPDATERAD ONSDAG 09:34) Två bussar i Vivalla blev beskjutna på tisdagskvällen. Till följd av det går inga bussar in i Vivalla centrum på onsdagsmorgonen.

Nerikes Allehanda - 14 okt 14 kl. 22:14

Efter skotten: Inga bussar in till Vivalla centrum

(UPPDATERAD ONSDAG 11:27) Tre bussar i Vivalla blev beskjutna på tisdagskvällen. Till följd av beskjutningen går det inga bussar in till Vivalla centrum tills vidare..

Nerikes Allehanda - 11 nov 15 kl. 06:02

Vivalla – ett av 15 områden polisen prioriterar

Vivalla är ett av 15 områden i landet som ska prioriteras av polisen. Resultatet kan bli fler poliser i bostadsområdet. – Det är vår ambition, säger Fredrik Malm, polis i Vivalla..

Nerikes Allehanda - 11 nov 15 kl. 06:02

Därför ska polisen prioritera Vivalla

Vivalla är ett av 15 områden i landet som ska prioriteras av polisen. Resultatet kan bli fler poliser i bostadsområdet. – Det är vår ambition, säger Fredrik Malm, polis i Vivalla..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.