DN > Nyheter

Saturday, 19 September, 21:24

DN - 15 sep 20 kl. 14:58

”Man måste akta sig för att göra friska till sjuka”Psykiatern: Lidandet är en del av livet – och all olycka ska inte behandlas av vården..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man måste aktasig för att , göra, friska, till sjuka
BT - 04 nov 12 kl. 09:41

Smittan som inte oroar

Söka upp smittan eller akta sig? Egentligen spelar det ingen roll när det gäller vattkoppor, säger Daniel Wallmyr, barnöverläkare i Borås:
? Smittan är värst innan man utslagen kommer, så det brukar sköta sig självt.

Barometern - 25 sep 14 kl. 07:45

Missbruk av spice oroar polis

15 unga har fått akut sjukhusvård efter att ha tagit drogen spice. ”Jag är orolig för att någon ska dö”, säger polisen Thommy Brännström. Redan i våras larmade polis och fältsekreterare om att bruket av den farliga nätdrogen spice ökat kraftigt i Oskarshamn.

BT - 30 jun 12 kl. 00:30

Minnen av en annan välfärd

Det var bättre förr, tänker jag och spänner upp paraplyet igen. Väderstatistiken ger mig rätt, åtminstone i det korta perspektivet. Juni har varit alldeles osedvanligt blöt i år.

Sydsvenskan - 19 maj 13 kl. 06:30

En vård att önska sig

Akutmottagningar är inte att leka med. Dit kommer kreti och pleti och kräver vård fastän de borde köa på vårdcentralerna i stället. Det har jag läst om i tidningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.