IDG > IT

Wednesday, 23 September, 20:54

IDG - 15 sep 20 kl. 14:53

Undersökning: Molntjänster dubbelt så säkra som "on-prem"
Det är avsevärt mindre sannolikt att molntjänster råkar ut för dataläckor än företag av motsvarande storlek, det visar en undersökning utförd av det amerikanska säkerhetsföretaget Coalfire..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Coalfire

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undersökning, Molntjänster, dubbelt, , säkrasom , on-prem
DN - 03 mar 14 kl. 11:42

Olagliga molntjänster i flera skolor

I en undersökning som SVT Västnytt har gjort framkommer att fyra av tio kommuner använder Googles molntjänster i skolan..

IDG - 20 nov 15 kl. 14:02

Oro för nedläggning hindrar utvecklare att använda molntjänster


Problem när molntjänster läggs ned, samt höga kostnader och dålig kvalitet för utvecklingsverktyg oroar utvecklare. Det framkommer i en ny undersökning..

Computer Sweden - 16 maj 16 kl. 10:17

Molntjänster inte så billigt som man kunde tro, enligt ny undersökning


Trots lockpriser och hård konkurrens mellan leverantörer – så upplever inte cio:er och andra företagsköpare av it att den totala kostnaden för deras molntjänster blir billigare..

IDG - 16 maj 16 kl. 10:17

Molntjänster inte så billigt som man kunde tro, enligt ny undersökning


Trots lockpriser och hård konkurrens mellan leverantörer – så upplever inte cio:er och andra företagsköpare av it att den totala kostnaden för deras molntjänster blir billigare..

Realtid - 04 dec 19 kl. 06:25

Ökad tveksamhet kring molntjänster

Finansbranschen har den högsta mognadsgraden för molntjänster visar en ny undersökning. Samtidigt märks en tydligt ökad generell tveksamhet till molnet i spåren av nya lagar och regler..

Realtid - 20 feb 18 kl. 11:45

Fortsatt låg kunskap om molntjänster

Företag som använder molnsystem sparar miljoner varje år. Ändå är molnmognaden fortsatt låg hos svenska företag, enligt en ny undersökning från Dell Boomi..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor undersökning: Så används olika emojis runt om i världen

Har nu någonsin undrat hur olika emojis används runt om i världen? Nu har vi svaret!Det är tangentbordsappen Swiftkey som har sammanställt en global undersökning där man har tittat på hur olika emojis används.

YLE - 06 feb 15 kl. 10:01

Ny undersökning: Äldre nöjda med sina liv - få ensamma

En ny undersökning av pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen pekar på att ensamhet inte alls är ett stort problem för äldre människor. Majoriteten av 80-åringarna är nöjda med sina liv. Största delen bor i sina egna hem och klarar av vardagen utan hjälptjänster.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 11:00

Fler brunnar bör ingå i undersökning

HÖÖR Det är svårt att dra några säkra slutsatser om riskområden när det gäller de höga halterna av tungmetaller som upptäckts i dricksvattenbrunnar i Maglasäte och Lillasäte.
Det framgår av en ny rapport från Sveriges geologiska undersökning. Myndigheten föreslår nu att kommunen ska genomföra en utökad provtagning och en informationskampanj till personer med egen brunn.

Dagensanalys.se - 18 maj 18 kl. 14:23

Allt är möjligt när det gäller fotbolls-VM avslöjar ny undersökning

Nästan hälften av svenska fotbollsfans skulle titta på matcher via inofficiella webbsidor eller streamingtjänster, om matcherna inte fanns tillgängliga i mer traditionella kanaler. En ny undersökning visar svenska fotbollsfans förhållningssätt till World Cup och deras konsumtion av denna under turneringen. Undersökningen utfördes av Oath och YouGov med en grupp om 7.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.