DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 28 September, 10:14

DalaDemokraten - 15 sep 20 kl. 15:00

Nylagda asfalten fick rivas upp – höll inte måttet: "Inte utförd enligt våra krav"I helgen kunde man promenera på den nylagda gång- och cykelvägen vid Korsgårdsvägen. På måndagen....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Korsgårdsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nylagda, asfaltenfick , rivasupp , höllinte , måttetInte , utförd enligt våra krav
Dalarnas tidningar - 15 sep 20 kl. 15:00

Nylagda asfalten fick rivas upp – höll inte måttet: "Inte utförd enligt våra krav"

I helgen kunde man promenera på den nylagda gång- och cykelvägen vid Korsgårdsvägen. På måndagen....

Expressen - 16 jun 16 kl. 21:48

Jasmine, 6, brändes på den nylagda asfalten

Jasmine, 6, ramlade på den nylagda, glödheta asfalten och brännskadades på armar, ben och händer. I flera dagar har hon fått besöka sjukhuset för att försöka få bort asfalten från huden. Nu riktar pappan skarp kritik mot NCC som la asfalten – utan att markera eller skydda allmänheten.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Asfalten på E 14 måste rivas upp

Den nylagda asfalten på E 14 mellan Lugnvik och Krokom håller inte måttet. ? Trafikverket har inte fått det man betalat för, säger besiktningsmannen Stefan Arebratt.

UNT - 28 jun 16 kl. 18:54

Uppsalabon Martins däck förstördes av nylagda asfalten

Uppsalabon Martin Himmelsköld fick brännhet, nylagd asfalt på sina bildäck..

Kristianstadsbladet - 25 aug 11 kl. 06:30

Den nya asfalten sliter upp däcken

Den nya asfalten på Åsum Ring ställer till det för Kristianstad Kartingklubb. Större stenar i blandningen gör att däcken slits tre gånger så snabbt. Nu har klubben tagit hjälp av "Uppfinnarjocke" för att få bukt med problemen.

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 12 kl. 09:07

Storgatan måste rivas upp och läggas om

Spårig, trött och utsliten. Storgatan i Sunne tar mycket stryk när cirka 11 000 fordon per dygn passerar. Asfalten som skulle klara ett decennium stod pall i fyra år.

YLE - 02 okt 13 kl. 05:50

Invånare rasar mot skejtare - kräver att asfalten rivs upp

Skejtare i Wimmaparken i Braheplan i Helsingfors för oljud nätterna igenom och håller invånarna vid Brahegatan vakna. Det här säger styrelseordföranden för bostadsaktiebolaget Västra Brahegatan 8, Irmeli Palmu. Vid staden kontrar man med att ett ljudskydd mot skejtparken planeras, men planerna är uppskjutna på obestämd tid.

Nyan - 07 jul 16 kl. 10:00

”Asfalten kommer vara på plats före slutet av oktober”

Vägarbetet på Storagatan har blivit kraftigt försenat och det skapar irritation hos mariehamnarna, men de får vänta ett tag till.
Orsaken till att vägarbetet försenades var bland annat en tvist om vem som skulle få uppdraget att asfaltera vägen. Konflikten är nu avgjord och arbetet har tillfallit Ålands Schakt AB.

YLE - 04 apr 17 kl. 07:40

Hoppbacken i Hertonäs ska rivas i år - "En renovering skulle bli för dyr"

Det går dåligt för backhoppningen i Finland, men om möjligt går det ännu sämre för backhoppningen i Helsingfors. I Hertonäs i östra Helsingfors finns stadens enda hoppbackar, men i år ska den största backen rivas. Under backhoppningens guldår på 1950-1960-talen fanns det omkring 30 hoppbackar i Helsingfors.

YLE - 18 aug 17 kl. 06:01

Nu ska nästan hela rasket rivas- hyreshus försvinner i Jakobstad

Ingen vill bo i omoderna och nedslitna kommunala hyreshus i Jakobstad. I höst rivs Jakolosa C-huset i Jakobstad. År 2015 revs Jakolosa A-huset och ett snabbt beslut om vad som ska ske med det Masken-huset måste också tas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.