Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 21 September, 09:36

Vestmanlands Läns Tidning - 15 sep 20 kl. 15:04

Insändare: Vad är det du gnäller om egentligen?Kommentar till inlägget "Vi utnyttjas som barnvakter", VLT den 2 september.Vad är det du....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Vi, VLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVad är det du , gnällerom , egentligen
Länstidningen i Södertälje - 28 jul 20 kl. 05:00

Insändare: Håller med om systembolag på östra sidan

Jag håller med tidigare insändare. Det är dåligt att det inte finns något systembolag på vår....

Vestmanlands Läns Tidning - 09 jul 20 kl. 09:36

Insändare: Håller med om musiken i P4

Kommentar på "P4 – var är alla gamla fina låtar?", VLT den 3 juli. Vi är många som håller med....

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

YA - 14 mar 18 kl. 04:04

Kloka insändare om hamninvesteringen

Kommentar till Hans Elméns insändare angående hamninvesteringen. Tack Hans Edmén för två utmärkta insändare om hamnomflyttningen. Du ställer några viktiga och berättigade frågor till Ystads politiker, som kräver ett svar till stadens invånare.

UT - 29 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Kommunen borde svara på insändare

Jag har vid ett flertal tillfällen noterat att Ulricehamns kommun inte svarat på insändare i UT som varit tydligt riktade till dem, oavsett om det gäller tjänstemän eller politiker. Nu senast i lördagens tidning. .

YA - 05 apr 19 kl. 02:02

Insändare: Vet Sverigedemokraternas väljare egentligen vad partiet står för?

Tack Sara Svensson (V) och Göran Brante (V) för er belysande insändare om psykvården. Jag är totalt utless på Sverigedemokraternas ”stoppa invandringen” och att ”alla välfärdsbrister är invandringens fel”. Det är inte politik.

UT - 17 dec 19 kl. 05:00

Insändare: Svårlöst trängsel – infon kan bli bättre

I UT 10/12 kunde vi läsa en insändare från ”Undrande förälder” om hur tillgängligt badet i simhallen egentligen är. Först vill vi tacka för dina synpunkter, och du är välkommen att komma till oss och ha en dialog kring detta..

UT - 28 dec 19 kl. 06:00

Insändare: Tacksam över beslutet att ställa in skolskjutsar

Rune Jakobsson, vem eller vilka är det du anklagar egentligen i din insändare i UT om indragna skolturer?.

BT - 13 dec 14 kl. 12:42

Dagens insändare: Sverige behöver ett invasionsförsvar

Hemvärn och lokalförsvarsförband håller på att bli Sveriges spjutspets, så var det inte tidigare då vi hade upp till 850 000 soldater i försvaret, skriver dagens insändare. Dagens cirka 20 000 hemvärnssoldater är lika många som i ordinarie försvaret. Sverige behöver införa ett invasionsförsvar med mönstring och värnplikt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.