Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 20:29

Resume - 15 sep 20 kl. 13:09

Oxenstierna styckas – blir två separata bolagKommunikationsbyrån Oxenstierna & Partners delas upp i två separata bolag – med olika inriktningar. ”Noterade bolag möter ett alltmer komplext kommunikationslandskap och behovet av specialistkompetens ökar”, säger Anna Oxenstierna, vd på nya Oxenstierna Kommunikation..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Oxenstierna, Anna Oxenstierna, Oxenstierna Kommunikation

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oxenstierna, styckasblir , två, separata, bolag
Dagens PS - 14 sep 17 kl. 07:38

Autoliv styckas – ska skapa två bolag

Planen är att skapa separata bolag av två nuvarande affärssegment. Fordonssäkerhetsbolaget Autoliv anordnar i dag en kapitalmarknadsdag i Frankfurt och har under morgonen meddelat att en strategisk översyn av verksamhetsstrukturen ska genomföras. Planen är att skapa separata bolag av de två nuvarande affärssegmenten Passive Safety och Electronics.

DI - 28 aug 15 kl. 11:25

Tidsfråga innan SCA styckas

SCA:s nya ledning agerar korrekt och dessutom föredömligt snabbt när bolagets delas i två divisioner.Det är bara en tidsfråga innan SCA blir två separata bolag..

Dagens Media - 06 nov 15 kl. 14:58

Förhandlingarna avbrutna – nu ska Talentum styckas upp

Det svenska tidskriftsförlaget ska brytas upp i separata bolag. Facket riktar skarp kritik..

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 07:16

MTG styckas upp i två – nytt börsbolag på gång

Efter den inställda affären med TDC har styrelsen i MTG beslutat att initiera en process för att dela upp verksamheten i två bolag. Det ska ske genom att dela ut samtliga aktier i Nordic Entertainment Group till aktieägarna och notera aktierna på Stockholmsbörsen. Rent konkret innebär det MTG blir kvar med nuvarande verksamheter inom esport, onlinespel och digitalt videoinnehåll.

DI - 05 feb 20 kl. 18:29

Analytiker ser chans till dubbling när e-handlaren styckas

Stora värden kan skapas när Qliro Group delas upp, enligt bedömare. De välkomnar den planerade uppdelningen i tre separata bolag..

YLE - 19 apr 17 kl. 17:00

Matfusket ökar med globaliseringen

Livsmedelsförfalskning är en business i miljardklassen och med en global världsmarknad ökar det stadigt. Matfusket är en viktig inkomstkälla för organiserad kriminalitet, men det är du som drabbas när falsk olivolja, bönor, honung, mozzarella eller ruttet kött hamnar på restauranger eller i affärer. Våren 2017 avslöjar Sveriges Televisions grävredaktion att en av landets största importörer av asiatisk mat, Hung Fat Trading Asien Livs AB, låter anställda sila bort döda insekter från kidneybönor som sedan packas om i nya påsar.

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 13:17

Alfredsson: Styckningen av Autoliv får börsen att jubla

Det definitiva beskedet under tisdagen att Autoliv styckas upp i två separata bolag tredje kvartalet 2018 stöttar den fina uppgången sedan bolaget indikerat att detta var på gång för tre månader sedan. Historik över avknoppningar visar dock att....

Dagens PS - 08 jun 18 kl. 08:12

Hedgefondproffs jublar åt Qliros uppstyckning

E-handelsbolaget Qliro meddelade under torsdagskvällen att bolaget styckas upp i tre delar och att Nelly, Cdon och Qliro Financial Services ska drivas som separata bolag. Den nya strategin välkomnas av fondförvaltaren Stefan Roos som har hand om hedgefonden Origo Quest 1. ”Det är det här spåret vi har drivit sedan två år tillbaka, och vi ser det som helt logiskt givet att QFS och Nelly har nått kritisk massa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.