PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 25 September, 01:49

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 11:48

Trading Direkt: Om H&M efter omvända vinstvarningen  Teknisk analys av Tobbe Rosén: S&P500, DAX, OMXS30, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Koppar, Silver, Guld, Olja (Brent), Balco, Softronic, Biovica, Klövern, Minesto, BHG, Kancera, Millicom, Neonode, Avensia, Tomra, EQT, Nobia, Fortnox, Saxlund.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Direkt, Tobbe Rosén, &p500, DAX, Omxs30, Usdsek, Eursek, Gbpsek, BHG, EQT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trading, DirektOm , H&Mefter , omvända, vinstvarningen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett samtal kan räcka för att omvända en homofob visar studie

Det hela började med en fundering från David Fleischers sida. Hur kan man få människor att bli mer toleranta och ändra sin syn på samkönade äktenskap?Som aktiv i LGTB (Lesbian, Gay, Bi, Trans reds anm.

Dalarnas tidningar - 13 mar 18 kl. 11:27

Krönika: Tänk om brittiska agenter förgiftat 20 personer i Ryssland - det omvända har nu hänt

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays ultimatum var tydligt: Förklara varför Ryssland antingen har genomfört en direkt attack mot brittiska medborgare på brittisk mark eller hur det kan komma sig att man tappat kontroll över det kemiska stridsmedel Novichuk..

Dalarnas tidningar - 13 mar 18 kl. 11:27

Krönika: Tänk om brittiska agenter förgiftat 20 personer i Ryssland - det omvända har nu hänt

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays ultimatum var tydligt: Förklara varför Ryssland antingen har genomfört en direkt attack mot brittiska medborgare på brittisk mark eller hur det kan komma sig att man tappat kontroll över det kemiska stridsmedel Novichuk..

BT - 18 aug 14 kl. 08:49

Inför körkort på omvårdnad

Fler körkort. Det är ett av målen för Socialdemokraterna. I Borås föreslår partiet att alla elever på gymnasiets omvårdnadsprogram skall erbjudas chansen att ta körkort i utbildningen.

Cornucopia - 24 sep 13 kl. 15:40

Omvänd rasism och moralpanik stoppar polisens brottsutredningar

Polisens utredningsarbete i komplicerade brottsutredningar stoppas nu via den sk #analysfilgate (begrepp myntat av bloggrannen Johan Westerholm (s)). Polisen ska inte längre få kartlägga misstänkta brottslingar och deras bekanta om dessa råkar tillhöra någon etnisk grupp. Antagligen inte annars heller.

YLE - 02 dec 14 kl. 15:05

Guggenheimjuryn: Kända arkitekter gör tråkiga byggnader

Av fyra talare på Guggenheim-presskonferensen är det bara en som berör det faktum att det inte finns ett bygglov ännu. Juryordföranden Mark Wigley lovordar finalbidragen som nya och fräscha.
En välkänd arkitekt gör tråkiga byggnader.

Skånskan - 03 feb 19 kl. 16:46

Erlandssons sköna revansch

BROTTNING Efter tre raka silver fick Simon Erlandsson nöjet att stiga upp på SM-prispallens översta steg.
– Äntligen! utbrast 23-åringen från BK Pan i Sjöbo direkt efter finalen i 72-kilosfinalen mot den regerande mästaren Daniel Soini från AIK.

YA - 27 okt 14 kl. 03:50

Den bortglömda momsen

Från den första januari nästa år gäller nya momsregler om man säljer digitala produkter eller tjänster till konsumenter i andra EU-länder.
Det kanske låter som en skattebyråkratisk teknikalitet, men de nya momsreglerna riskerar att påverka både företagande och privatliv betydligt mer än vad som syns vid första anblick. Huvudregeln kommer att bli att moms ska betalas i det land köparen befinner sig i och inte i landet där säljaren är, så kallad omvänd moms.

YLE - 16 apr 17 kl. 06:00

Varför var Martin Luther antisemit?

Martin Luther var utan tvekan antisemit. Det är ett av de mörka kapitlen i berättelsen om hans liv och kanske det som är svårast att förstå. Hur kunde han som framhävde nåd skriva boken "Om judarna och deras lögner" - en av de vidrigaste hatskrifter som överhuvudtaget publicerats?

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 11:11

Kontrollera inte men ha koll

En tonårsförälder ska vara som en tigermamma. Verka oberörd när barnen rör sig allt längre bort, men ständigt ha öronen spetsade. Det handlar om att ha koll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.