Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 27 September, 18:43

Cornucopia - 15 sep 20 kl. 10:59

Stora förseningar med ofärdiga Polestar 2 - OTA, app mm dröjer till 2021Polestar skickade igår ut ett e-brev till sina svenska kunder, där man ber om ursäkt för den "spännande uppstartsfasen av vårt varumärke" och att diverse funktioner därför saknas på den nya elbilen Polestar 2. Dit hör bland annat en mobilapp, digital nyckel, mjukvaruuppdateringar på distans ("OTA") och förvärmning av bilen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Polestar, OTA, Saab, Polestars, Tesla, Kina-Volvo, volvon, eMMC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora förseningarmed , ofärdiga, Polestar2 , OTA, appmm , dröjer till 2021
DI - 28 maj 20 kl. 17:56

Bakslag för Volvo Cars – förseningar i lyxmärkets leveranser

Den första elbilen i Volvofamiljen, Polestar 2, blir försenad. Svenska kunder har fått besked i veckan om att leveranserna från Kina dröjer….

SmålandsPosten - 29 jul 13 kl. 06:04

Förseningar stoppar trafiken

Om en vecka skulle Storgatan mellan Linné­gatan och Norrtullsrondellen öppnas igen efter sju veckors avstängning. Men så blir det inte. Den arkeologiska utgrävningen har försenat gatuarbetet med minst två veckor.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 11:05

Fifa lär av förseningar i Brasilien


Förseningarna med arenabyggen till fotbolls-VM i Brasilien blir en läxa som Internationella fotbollsförbundet tänker lära av inför kommande VM i Ryssland och Qatar. - Vi är sena, vi står inför svårigheter och risker eftersom vi inte kunnat testa installationerna - vi behöver tid att testa dem, säger Fifas generalsekreterare Jerome Valcke. - Vår läxa blir att hitta andra sätt att jobba till Ryssland 2018.

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 14 kl. 11:05

Fifa lär av förseningar i Brasilien


Förseningarna med arenabyggen till fotbolls-VM i Brasilien blir en läxa som Internationella fotbollsförbundet tänker lära av inför kommande VM i Ryssland och Qatar. - Vi är sena, vi står inför svårigheter och risker eftersom vi inte kunnat testa installationerna - vi behöver tid att testa dem, säger Fifas generalsekreterare Jerome Valcke. - Vår läxa blir att hitta andra sätt att jobba till Ryssland 2018.

Nyan - 10 maj 17 kl. 18:50

Viking ADCC byggs klart

Det halvfärdiga skrovet av Viking Lines planerade fartyg Viking ADCC byggs nu klart. Bygget tas över av spanskt rederi.
Det spanska rederiet Acciona Trasmediterranea har tagit över det halvfärdiga skrovet enligt branschtidningen Shippax.

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 10:00

Stiltje för vindkraftssatsning

Foto: Lasse Ottosson
Pengarna från vindkraftssatsningen med Eon skulle rädda Maltesholms slott. Men Eon betalade miljoner för att dra sig ur.Nu har projektet stått still i ett år, och ingen vet hur det ska gå vidare.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

YLE - 30 jan 17 kl. 07:58

Svettas du i kollektivtrafiken? Därför är det så varmt i bussar och tåg

En grupp passagerare stiger in i tågkupén, stampar snön av stövlarna och sätter sig på bänkarna i sina varma vinterkläder. Konduktören dyker upp - i skjorta, tunna byxor och väst. För honom är temperaturen på 21 grader behaglig.

TA - 27 jun 13 kl. 06:30

Användbarhet, tillgänglighet och rörlighet är huvudord

Fritz Schibli SCANPIX
NATO gör en gång vartannat år en utvärdering av det svenska försvaret.
När den modernisering som nu pågår är färdig nästa år kommer försvarsmakten enligt NATO att ?ha den förmåga och stridsduglighet som krävs för att avskräcka anfall och, om det misslyckas, försvara landet mot alla utom de mest ihärdiga och utdragna angrepp".

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 06:00

Förstå att man kan bo på landsbygden frivilligt

LANDSBYGD När man berättar för gamla bekanta att man bor kvar i den lilla ort man föddes i möts man ofta av medlidande och betraktas som misslyckad. Men att bo på landsbygden har många fördelar. Sverige kan inte fungera om alla flyttar till storstaden och jagar karriärer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.