GlobeNewswire > Ekonomi

Sunday, 20 September, 15:15

GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 08:30

TerraNet utser ny ledning och fastställer strategi för affärsutveckling och tillväxtGöran Janson utsedd till ny styrelseordförande; ledningsgruppen samlad kring operationella prioriteringar och strategiska mål för att ta banbrytande teknologi för självkörnade fordon till högt potentiella tillväxtområden Lund den 15 september. TerraNet AB, (TERRNT-B.ST), som utvecklar system för avancerat förarstöd och som står bakom den banbrytande tredimensionella bildanalysteknologin VoxelFlow, tillkännagav nyligen valet av en ny styrelseordförande. Det redogjordes också för affärsutvecklings- och tillväxtstrategi med tonvikt på kommersiellt engagemang i specifika tillväxtområden. Göran Janson, en serieentreprenör som har grundat ett flertal företag och agerar som rådgivare till ledningsgrupper, styrelser och enskilda ledare, har utsetts till Terra
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Janson, AB, Terrnt, VoxelFlow, TerraNets, Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, International Bateson Institute,  voxelflow, Göran Janson, TerraNet, VoxelFlows, Iphone, Pär-Olof Johannesson, Olof Johannesson, TERRANET, ADAS, AV, Lund, USA, Tyskland, Holding AB, Nasdaq First North Premier Growth Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TerraNet, utserny , ledningoch , fastställer, strategiför , affärsutveckling, och tillväxt
Skånskan - 04 jun 16 kl. 21:00

Fastställer dom för vapenbrott

MALMÖ Det blev ingen ändring av domslutet mot den 17-årige Malmöbon som viftade med en skarpladdad pistol på Claesgatan i oktober 2015.Hovrätten över Skåne och Blekinge fastställer därmed Malmö tingsrätt tidigare dom från januari 2016, där 17-åringen döms till sluten ungdomsvård i ett år och tre månader för bland annat grovt vapenbrott, misshandel, rån, stöld och försök till bedrägeri.
– Hovrätten har tagit del av samma utredning som tingsrätten.

Alingsås tidning - 29 apr 17 kl. 05:30

HD fastställer våldtäktsdom mot 29-åring

HD fastställer domen mot en 29-årig man och fäller honom för en våldtäkt i Alingsås. Påföljden bestäms till fängelse i 2 år och 4 månader. Det som nu avhandlats av Högsta Domstolen gäller en händelsen som inträffade 2014.

YA - 10 sep 13 kl. 13:48

Hovrätten fastställer våldtäktsdom mot pojke

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som i juli dömdes för våldtäkt mot barn. Pojken ska genomgå ungdomsvård och betala 115 000 i skadestånd till flickan.
Utöver den bevisning som pojkens försvar tidigare presenterat åberopades i hovrätten även tekniska undersökningar som gjorts i utredningen, samt tidningsartiklar och annan information kring forskning om barns benägenhet att ljuga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hovrätten fastställer domarna mot Kärrtorp-nazisternaAttacken i Kärrtorp

STOCKHOLM. Svea Hovrätts dom mot nazisterna som var med och attackerade demonstrationen i Kärrtorp i december förra året har fallit. Tre av nazisterna, alla från den Svenska motståndsrörelsen, dömdes av tingsrätten till fängelse.

Magazin24 - 13 jan 16 kl. 10:45

Hovrätten fastställer misshandelsdom

Tilltalad överklagade till hovrätten, som nu fastställer tingsrättens dom. En man bosatt Surahammars kommun överklagade den dom han fått i ett misshandelsmål, hovrätten fastställer nu den domen, mannen är dömd till 2 månader fängelse och skadestånd om 7000 kr jämte ränta. Den tilltalade mannen yrkade på att hovrätten skulle ogilla åtalet och skadeståndsyrkandet, i andra [...

Skånskan - 08 mar 16 kl. 14:00

Hovrätten fastställer dom mot bedragare

Eslöv Mannen som dömdes till fängelse för elva fall av bedrägeri överklagade och ville bli frikänd.
Hovrätten gör dock samma bedömning som tingsrätten och fastställer domen på ett år och tre månaders fängelse.I annonser på köp- och säljsajten Blocket lockade den 30-årige Eslövsmannen köpare från hela Sverige med sin text: ”Nästan ny container”.

LV - 22 sep 17 kl. 15:10

Fastställer domen för mordet i Silverdalen

SILVERDALEN Hovrätten fastställer domen om mordet i Silverdalen Göta hovrätt fastställer domen mot den 55-årige man som tidigare dömts av tingsrätten för att ha mördat sin hustru..

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:10

Hovrätten fastställer dom mot kvinnlig stalker

Mellanskåne. Tingsrätten dömde den 47-åriga kvinna som förföljt en man i Mellanskåne under en längre tid till rättspsykiatrisk vård.
Sedan båda parter överklagat, fastställer hovrätten domen, sånär som på en dag.

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 06:28

Oenig hovrätt fastställer straff

Mannen hävdar att han inte minns något av sambo­misshandeln på grund av fylla. Men en oenig hovrätt menar att han är skyldig och fastställer det två månader långa fängelsestraffet. Smålandsposten berättade i mars om domen mot en nu 51-årig man från en ort i kommunen.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 17:00

Fastställer dom för knarksmugglare

MALMÖ De två männen, 27 och 56 år, dömdes till fängelse i sex år för grov narkotikasmuggling.
Detta efter att ha stoppats vid Öresundsbron med 39 kilo amfetamin och sex kilo cannabis.Männen nekade och överklagade.

Skånskan - 07 nov 18 kl. 17:10

Fastställer dom mot låtsaspolis

MALMÖ Hovrätten fastställer den tingsrättens dom från i somras om en hässleholmare som utgav sig för att vara polis.
24-åringens dom om skyddstillsyn med särskild behandlingsplan.Det var inte första gången som mannen låtsades vara polis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.