DN > Ekonomi

Friday, 25 September, 22:23

DN - 15 sep 20 kl. 08:05

Nordea uppmanar företagen att coronakrisen blir långvarig trots ökat tro på vaccinKapitalmarknaden har återhämtat sig och analytikernas prognoser ljusnar. Men företagen bör utgå från att det kan ta lång tid innan världen. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, uppmanar, företagenatt , coronakrisenblir , långvarigtrots , ökat, tro på vaccin
HBL - 20 sep 12 kl. 08:50

MTV 3: Katainen kräver renhårighet av företagen

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) uppmanar företagen att bättre tänka efter då de beslutar om uppsägningar av personalen och utdelningar till ägarna. I en intervju för MTV 3 hoppas Katainen på att företagen ska ha bättre spelöga och spela ett renhårigt spel. Verkstadskoncernen Metso där också staten är delägare meddelade i tisdags att över 600 jobb försvinner.

DI - 17 maj 20 kl. 11:40

Kina uppmanar företagen att bygga lager

Risken för en andra smittvåg i Kina och för en stor virusspridning i USA och Brasilien får Kina att uppmana företag att bygga upp lager,.

DN - 28 jun 20 kl. 17:52

Uppmanar företagen: Förbered inför brexit

Utrikeshandelsministern orolig att svenska företag inte är beredda på förändringen..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 15:30

Hjälper företagen genom coronakrisen

HÖRBY Kommunen lägger fram ett åtgärdspaket för att stötta och underlätta för företagen i Hörby under corona-krisen.
– Många lokala företag och entreprenörer kämpar för sin överlevnad. Det är självklart att i tider som dessa stötta näringslivet på olika sätt, förklarar Annika Nilsson, tillförordnad näringslivschef.

IDG - 28 apr 20 kl. 09:35

It-branschen trycker på Ygeman i coronakrisen – "ställ om nu"


Coronakrisen har lett till att digitaliseringen går mycket snabbare. Och nu uppmanar IT&Telekomföretagen regeringen att ta vara på tillfället. ”Nu har vi ett momentum – ställ om nu”, säger förbundsdirektör Åsa Zetterberg..

Computer Sweden - 28 apr 20 kl. 09:35

It-branschen trycker på Ygeman i coronakrisen – "ställ om nu"


Coronakrisen har lett till att digitaliseringen går mycket snabbare. Och nu uppmanar IT&Telekomföretagen regeringen att ta vara på tillfället. ”Nu har vi ett momentum – ställ om nu”, säger förbundsdirektör Åsa Zetterberg..

YLE - 11 jun 13 kl. 10:02

Nordea sänkte tillväxtprognos

Ekonomin repar sig i trögare takt än väntat och en tidigare förutspådd tillväxt ser inte ut att bli av i år, spår bankkoncernen Nordea i sin nya ekonomiska prognos. I mars bedömde Nordea att ekonomin i år växer med 0,5 procent. Som det ser ut nu kommer ekonomin ändå att krympa med en halv procent, spår Nordea.

YLE - 03 apr 16 kl. 20:00

Nordea grundade hundratals skatteparadisbolag åt kunder

Nordens största finanskoncern Nordea har trots varningar från svenska Finansinspektionen varit aktiv i ökända skatteparadis som Panama och Brittiska Jungfruöarna. Nordeas verksamhet i skatteparadisen framgår ur hemliga dokument som Yles Spotlight och MOT fått tillgång till. Dokumenten läcktes ursprungligen till den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung.

YLE - 07 apr 16 kl. 15:52

Nordea: Vi vet för lite för att skämmas

Nordea vill inte delta varken i penningtvätt eller skattefusk. Regelefterlevnad blir nu Nordeas främsta mål. Det sa vd Casper von Koskull på en presskonferens i Stockholm om de s.

Supermiljöbloggen - 07 nov 16 kl. 21:37

Nordea investerar miljoner i Dakota Access Pipeline

Svenska storbanker har hundratals miljoner kronor investerade i företagen som står bakom den kontroversiella oljeledningen Dakota Access Pipeline. Värst är Nordea med 359 miljoner kronor. Den norska banken DNB, som också har stora investeringar i projektet, funderar nu på att dra sig ur eftersom ursprungsfolks rättigheter kränks.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Mikaela Berg blev av med jobbet i två olika samhällskriser

Mikaela Berg har förlorat jobbet och stått mitt i två svåra jobbkriser. Hur hanterar man uppsägningschocken, känslorna, stressen och….

DN - 6 timmar sedan

Moderaterna om högskoleprovet: ”Haveri från början till slut”

Hanteringen av högskoleprovet som öppnades för anmälan under fredagen möter kritik..

DN - 13 timmar sedan

Uppåt på börsen – Electrolux vinnare

Stockholmsbörsen följer den tidigare utvecklingen på börserna i New York och i Tokyo och stiger i öppningshandeln..

DN - 14 timmar sedan

Polarbröd gör mångmiljoninvestering i Älvsbyn

Om ett år räknar Polarbröd med att åter kunna baka bröd i Älvsbyn. Styrelsen har beslutat om nyinvesteringar på totalt cirka 200 miljoner….

DN - 15 timmar sedan

Nu öppnar årets anmälan till högskoleprovet

Nu öppnar anmälan till högskoleprovet. Från klockan 07 på morgonen går det att ställa sig i ett digitalt väntrum och få ett könummer till….

DN - Igår: 19:51

Previa: Sjukskrivningar för psykisk ohälsa rusar

Frånvaro av psykisk skäl femdubblad i samband med pandemin och hemarbete. .

DN - Igår: 17:47

Så kan coronakrisen forma en generation

Kriser och samhällsförändringar som händer medan människor är unga vuxna påverkar deras framtida syn på världen..

DN - Igår: 15:40

Spotify och Epic sluter upp mot App store

Flera av Apples mest uttalade kritiker, en samling dit ljudstreamingtjänsten Spotify och Fortnite-spelutvecklaren Epic Games hör, har….

DN - Igår: 14:59

Risk för kö när anmälan till högskoleprovet öppnar

Under fredagen öppnar anmälan till höstens högskoleprov. Men platserna är kraftigt begränsade till hälften av det normala, och det finns….

DN - Igår: 13:03

Kommunal kritiska till särskilt rutavdrag för äldre: ”Väldigt oroande”

Fackförbundet Kommunal är kritiska till förslaget om att äldre ska kunna använda rutavdrag för fika, matlagning och sällskap i hemmet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.