Dagens Media > Ekonomi

Monday, 21 September, 14:15

Dagens Media - 15 sep 20 kl. 07:33

Ola Andersson: Har Tiktok passerat sitt bäst före-datum?DEL 5 av 5. Även om Tiktok får nya ägare kan tjänsten ha passerat sitt bäst före-datum, skriver den digitala experten Ola Andersson. Men precis som i andra, liknande fall kan det de startade leva vidare långt efter det att originalet blivit passé..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Andersson, Tiktok, DEL, Ola Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, AnderssonHar , Tiktok, passerat, sitt, bäst, före-datum
Dagens Media - 25 aug 20 kl. 07:37

Ola Andersson: Tiktok – en storpolitisk maktfaktor

Indien var Tiktoks största och viktigaste marknad innan den förbjöds i juni. I del två av artikelserien ”Tiktok mot världen” reder den digitala experten Ola Andersson ut hur Tiktok blev en bricka i det asiatiska storpolitiska spelet..

Dagens Media - 18 aug 20 kl. 11:00

Ola Andersson: Så blev Tiktok appen alla techbolag vill kopiera

Tiktok är i dag inte bara en app utan ett populärkulturellt fenomen som blivit ett hot mot USA:s president. Men hur blev det så? Den digitala experten Ola Andersson beskriver Tiktoks framväxt i del 1 av 5 artikelserien ”Tiktok mot världen”..

Dagens Media - 01 sep 20 kl. 07:32

Ola Andersson: Därför hamnade Tiktok i den amerikanska skottgluggen

Syftet med Donald Trumps Tiktok-ultimatum är att visa handlingskraft. Så för honom är det en vinst oavsett om det blir försäljning eller förbud. Det skriver den digitala experten Ola Andersson i den tredje delen av artikelserien ”Tiktok mot världen”..

Dagens Media - 08 sep 20 kl. 07:37

Ola Andersson: Så hamnade Tiktoks moderbolag Bytedance i en återvändsgränd

Tiktoks moderbolag Bytedance har hamnat i en situation där det antingen måste anpassa sig till Kina eller vika sig för USA. Och hur det agerar kan bli avgörande för Tiktoks framtid. I den fjärde delen av artikelserien ”Tiktok mot världen” berättar Ola Andersson, digital expert, hur Bytedance inom kort kan tvingas till ett svårt val..

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 09:43

Ola Andersson: "avtalet är ett erkännande"

Sirius Fotboll kallade under måndagen till pressmöte i Länsförsäkringars lokaler för att presentera sin första huvudpartner i modern tid, idag går man ut med ett pressmeddelande om det fördjupade samarbetet.Sirius Fotboll kallade under måndagen till pressmöte i Länsförsäkringars lokaler för att presentera sin första huvudpartner i modern tid, idag går man ut med ett pressmeddelande om det fördjupade samarbetet.   Länsförsäkringar Uppsala och Sirius Fotboll har haft ett mångårigt samarbete men fördjupar nu detta med anledning av det tidigare framgångsrika samarbetet man haft i "Gränslös Fotboll".

NT - 18 jan 13 kl. 12:02

Ola Andersson till Sirius

Viasatexperten Ola Andersson blir ny vd för Uppsalalaget Sirius, för närvarande i fotbollens division 1 norra. Andersson, som tidigare bland annat varit sportchef för AIK, ska kombinera vd-jobbet med sina tv-uppdrag..

UNT - 18 jan 13 kl. 12:12

Ola Andersson ska ge Sirius nya pengar

FOTBOLL. Sirius förstärker laget denna gång utanför planen. Ola Andersson blir ny vd för klubben.?

Expressen - 02 nov 16 kl. 23:07

Läktarbilderna på Ola Andersson en snackis

Om det var kallt på Parken i Köpenhamn? Inte för Viasats expert Ola Andersson, som kommenterade matchen sittandes i en lila sovsäck. – Jag har haft den i flera år, säger Andersson.

UNT - 18 jan 13 kl. 12:13

Ola Andersson ny VD i Sirius

FOTBOLL. Ola Andersson blir ny VD för Sirius Fotboll med omedelbar verkan..

UNT - 18 jan 13 kl. 12:13

Ola Andersson Sirius-VD

FOTBOLL. Ola Andersson blir ny VD för Sirius Fotboll med omedelbar verkan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.