Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 17:52

Realtid - 15 sep 20 kl. 07:19

Börsdebut för SpotlightSpotlight Group börjar idag handlas på den egna marknadsplatsen Spotlight Stock Market..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Spotlight, Group, Spotlight Stock Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsdebutför , Spotlight
DI - 08 nov 18 kl. 10:07

Cancerbolag rusar i börsdebut på Spotlight

Det danska cancerbehandlingsbolaget Scandion Oncology stiger 38 procent i handelspremiären på Spotlight Stock Market. .

YLE - 01 dec 15 kl. 15:00

Dagbok del 1: Spotlight granskar arbetslösheten

Hur är det att vara arbetslös? Går det att få hjälp på arbets- och näringsbyrån? Pengarna för ungdomsgarantin, sysselsättningspengar och lönestöd tog slut rekordtidigt i år - vem slåss om de knappa stödpengar som kommit in senare?

Dagensanalys.se - 12 jul 18 kl. 09:03

Så här fungerar annonsformatet Promoted Trend Spotlight på Twitter

Twitter tänker klämma ut så mycket som möjligt ur sin plattform och användare och lanserar därför ett nytt annonsformat – Promoted Trend Spotlight. Så här fungerar det: Med andra ord syns annonserna när du går in på trendande ämnen (tidigare Explorer) och därigenom också flyttar ned allt organiskt innehåll. “We are continuing to explore new ways to enhance our takeover offerings and give brands more high-impact opportunities to drive conversation and brand awareness on our platform,” kommenterar Twitter till tidningen Techcrunch.

DI - 20 aug 20 kl. 16:30

Spotlight Group godkänt för listning på Spotlight

Spotlight Group har blivit godkänt för notering på sin egen handelsplattform Spotlight Stock Market..

Dagens PS - 12 jan 18 kl. 07:29

Efterlängtad börsdebut nära för Dropbox

Dropbox har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering, enligt Bloomberg News. De banker som fått i uppdrag att leda processen är Goldman Sachs och JP Morgan, uppgav personer med insyn. Dropbox ska enligt uppgift sikta på att få aktierna listade under första halvåret i år.

Resume - 05 sep 14 kl. 15:46

Spotlight vinner Sverige för UNHCR

Insamlingsstiftelsen Sverige för UNHCR väljer kommunikationsbyrån Spotlight.– Att vi har fått förtroendet att kommunicera det arbete UNHCR driver känns hedrande, säger Isadora Cugler på Spotlight, i ett pressmeddelande..

Västerbottens Folkblad - 08 feb 16 kl. 09:58

I ”Spotlight” är journalisten hjälte

Journalisten som hjälte – det är temat i den mångfaldigt Oscarsnominerade filmen ”Spotlight” om några undersökande journalister på tidningen Boston Globe som avslöjar katolska prästers övergrepp på barn. ”Spotlight” berättar den sanna storyn om hur ett gäng undersökande journalister på tidningen Boston Globe i början av 2000-talet avslöjade katolska prästers sexövergrepp på barn: — Det […].

YLE - 09 feb 16 kl. 23:03

Så funkar Spotlight tips

Nu är det enklare än någonsin att tipsa Svenska Yle. Spotlights journalister följer upp alla tips. Spotlight tips är ett helt nytt sätt att arbeta med tips från allmänheten.

DI - 27 aug 18 kl. 15:54

Spotlight-bolag handelsstoppas

Handeln i Spotlight-bolaget True Headings aktie har handelsstoppats. Det framgår av ett pressmeddelande från Spotlight..

DI - 11 sep 18 kl. 11:12

Hoodin godkänns för listning på Spotlight

Det Malmöbaserade företaget Hoodin har blivit godkända för listning på Spotlight Stock Market. Det framgår av ett pressmeddelande från Spotlight. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.