DN > Ekonomi

Saturday, 19 September, 11:17

DN - 14 sep 20 kl. 20:08

Många saknar fortfarande återbetalning för inställda flygresorTrots att resebolagen är skyldiga att återbetala resor som ställts in i coronapandemin väntar många fortfarande på pengar..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många saknar, fortfarande, återbetalningför , inställda, flygresor
Cornucopia - 21 mar 18 kl. 18:01

Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Järnvägen och SJ fortsätter gå från klarhet till klarhet. Vid resan till och från Falun valdes förstås järnväg. Tyvärr innebär det byten och än så länge har hela 40% av tågen varit inställda, så det är lite spännande huruvida om och när man når destinationen.

Expressen Dina Pengar - 07 sep 20 kl. 22:00

Arne, 93, erbjöds voucher för sin inställda SAS-resa

Arne Lindgren, 93, från Borås, erbjöds en voucher från SAS som ersättning när hans drömresa med barnen till USA ställdes in som en följd av coronakrisen.Familjen har nu väntat snart ett halvår på att få pengarna tillbaka för den inställda resan.– Flygbolaget påstår att vi står i en kö för återbetalning, säger sonen Mikael Lindgren.

Skånskan - 08 feb 19 kl. 06:42

Inställda tåg och förseningar drabbar många

Skåne Det är under fredagsmogonen fortfarande stora följdförseningar efter gårdagens tågkollision i Helsingborg. Flertalet tåg är inställda och först framåt lunchtid beräknas trafiken flyta på som normalt.Tågtrafiken är reducerad genom Helsingborg och vissa pågatåg mellan Helsingborg och Trelleborg är inställda på delsträckan Helsingborg-Rydebäck i båda riktningarna.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 14:00

Inställda lektioner kan hota utbildning

ystad Teknikeleverna Mohammad Omran och Benjamin Annerfeldt befarar att de inte kan få ett fullständigt avgångsbetyg i sin utbildning på grund av inställda lektioner på Ystad gymnasium.CADCAD är förkortning på Computer-aided design alternativt computer-aided drafting. Termen avser digitalt baserad design och skapande av tekniska ritningar som används inom konstruktion och arkitektur.

Magazin24 - 07 dec 12 kl. 07:21

Tåg mot Eskilstuna är fortfarande inställda

Tågen mot Eskilstuna är inställda även i dag, fredag. Precis som i går ersätts tågen av bussar. Det drabbar bland annat Kungsör, där samtliga tåg från Kungsör till och med 11.

TA - 14 sep 14 kl. 13:18

Fler inställda på att jobba efter 65

Politikernas budskap om behovet av att svenskarna ska jobba efter 65 års ålder har fått fäste.Andelen som är inställda på att jobba har ökat kraftigt.
- När Reinfeldt säger att vi kanske behöver jobba tills vi är 75 slår det igenom, säger Tomas Carlsson, pensionsexpert vid Collectum.

Kristianstadsbladet - 14 sep 14 kl. 13:18

Fler inställda på att jobba efter 65

Politikernas budskap om behovet av att svenskarna ska jobba efter 65 års ålder har fått fäste.Andelen som är inställda på att jobba har ökat kraftigt.
- När Reinfeldt säger att vi kanske behöver jobba tills vi är 75 slår det igenom, säger Tomas Carlsson, pensionsexpert vid Collectum.

BT - 14 sep 14 kl. 13:18

Fler inställda på att jobba efter 65

Politikernas budskap om behovet av att svenskarna ska jobba efter 65 års ålder har fått fäste. Andelen som är inställda på att jobba har ökat kraftigt.- När Reinfeldt säger att vi kanske behöver jobba tills vi är 75 slår det igenom, säger Tomas Carlsson, pensionsexpert vid Collectum.

Skånskan - 12 dec 14 kl. 23:30

Tågen fortfarande inställda efter storm

Många tåg är inställda i dag på grund av stormen Alexander drabbade Skåne under fredagen.
Stormen gjorde att Skånetrafiken stoppade trafik på flera linjer och Öresundsbron stängdes för all trafik under fredagskvällen..

Expressen - 03 jan 15 kl. 09:32

Stora tågproblem – flera sträckor inställda

Stormen Svea skapade en hel del problem i trafiken under gårdagen. Även under lördagen påverkas tågtrafiken och flera sträckor är fortfarande inställda..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Miljardbron ska bygga samman den delade staden

Kan bron bidra till en överbryggning av det hårt segregerade Göteborg?.

DN - 1 timme sedan

Dyrt att semestra i Europa med elbil

Med snabbladdare över hela kontinenten håller långresan med elbil på att bli realistisk..

DN - 2 timmar sedan

Framtidstro med glasfiber i öst

I dag är eldrift på tapeten inom bilbranschen men för 60 år sedan pratades det om materialet glasfiber..

DN - 17 timmar sedan

Tre kvinnor slåss om WTO:s chefsroll

Fem personer gör nu upp om posten som ny chef för Världshandelsorganisationen, WTO..

DN - 18 timmar sedan

Misstänkt virus slog ut Synsams system

Efter att optikerföretaget Synsams system totalt legat nere sedan i tisdags har nu kassasystemen på vissa håll börjat fungera igen..

DN - 20 timmar sedan

Begär hjälp från Arbetsmiljöverket för att lösa lokförarnas pressade situation

SJ:s lösningsförslag räcker inte till för att avhjälpa lokförarnas pressade arbetssituation..

DN - 20 timmar sedan

Tiktok förbjuds i USA på söndag

Nu på söndag, den 20 september, blir det förbjudet att erbjuda nedladdning av den extremt populära appen Tiktok i USA, meddelar landets….

DN - 21 timmar sedan

Högskoleprovet blir av i höst

Det blir högskoleprov i höst. Årets anmälan till det omdiskuterade högskoleprovet kommer att lösas genom först till kvarn-principen,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.