Realtid > Ekonomi

Saturday, 19 September, 07:14

Realtid - 14 sep 20 kl. 18:27

Poolias styrelse avvisar Danir Resources budpliktsbudPoolias styrelse rekommenderar aktieägarna att inte acceptera Danir Resources budpliktsbud.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Danir Resources

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poolias, styrelse, avvisar, Danir, Resources, budpliktsbud
DI - 13 jul 18 kl. 11:31

Capios styrelse avvisar budet

Capios styrelse avvisar budet på bolaget, då det anses för lågt. Det skriver styrelsen i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 07:12

Poolias styrelse: Acceptera inte Danirs bud

Det framgår av ett pressmeddelande, efter att Danir i fredags lagt ett kontantbud på Poolias aktier till ett pris av 5:87 kronor per aktie. Danir Resources uppger sig äga aktier motsvarande 46,5 procent av bolaget och 72,3 procent av rösterna. Styrelsen ställer sig positiv till det faktum att Danir Resources kommit in som ny huvudägare, men anser att budpremien om 13 procent i jämförelse med stängningskursen dagen innan budet lades är för lågt och inte reflekterar den långsiktiga potentialen hos Poolia.

DI - 02 jul 19 kl. 15:20

Oasmias tidigare styrelse avvisar anklagelser

Läkemedelsbolaget Oasmias tidigare styrelse slår nu ifrån sig anklagelserna som riktats mot dem i samband med att Oasmias nuvarande ledning och styrelse släppte bokslutskommunikén och resultatet av en genomlysning av bolaget under fredagen förra veckan. Samtidigt riktar den tidigare styrelsen, med tidigare arbetande styrelseordföranden Julian Aleksov i spetsen, kritik mot hur bolagets sköts i dag. .

Affärsvärlden - 28 apr 14 kl. 12:47

Astra Zenecas styrelse avvisar diskussioner med Pfizer

Astra Zenecas styrelse avböjde att inleda diskussioner med Pfizer eftersom Pfizer inte lämnat ett formellt bud som styrelsen ansåg var attraktivt..

PrivataAffärer - 13 jul 18 kl. 13:03

Capios styrelse avvisar budet

”Styrelsen anser att budet inte tillräckligt väl avspeglar det fundamentala värdet av Capio och anser att en möjlig ompositionering av Capio mot de nordiska marknaderna har potential att väsentligt förstärka förmågan att genomföra Capios strategiska fokus och att driva aktieägarvärde”, skriver Capios styrelse i ett pressmeddelande. Styrelsen kommer att offentliggöra sitt formella ställningstagande gällande budet i enlighet med take-over-reglerna, inklusive bakgrunden till sitt avvisande av budet, senast två veckor innan slutdatumet för acceptfristen för budet.  .

BT - 19 maj 14 kl. 08:19

Astra Zeneca avvisar slutbud

Läkemedelsjätten Astra Zeneca avvisar Pfizers slutbud, enligt ett pressmeddelande. Astra Zenecas styrelse avvisar Pfizers slutgiltiga bud på 55 pund per aktie, enligt ett pressmeddelande från Astra Zeneca. Styrelsen anser inte att det speglar bolagets värde som ett självständigt forskningslett företag, och att förslaget skulle innebära risker och osäkerhet för aktieägarna.

BT - 19 maj 14 kl. 08:19

Astra Zeneca avvisar Pfizers slutbud

Läkemedelsjätten Astra Zeneca avvisar Pfizers slutbud, enligt ett pressmeddelande. Astra Zenecas styrelse avvisar Pfizers slutgiltiga bud på 55 pund per aktie, enligt ett pressmeddelande från Astra Zeneca. Styrelsen anser inte att det speglar bolagets värde som ett självständigt forskningslett företag, och att förslaget skulle innebära risker och osäkerhet för aktieägarna.

DN - 19 maj 14 kl. 08:54

Astra avvisar Pfizers nya bud

Astra Zenecas styrelse avvisar konukurrenten Pfizers slutgiltiga bud på 55 pund per aktie, enligt ett pressmeddelande från Astra Zeneca..

DI - 07 okt 15 kl. 14:25

Sabmiller avvisar bud

Bryggerikoncernen Sabmillers styrelse avvisar enhälligt det bud som lämnats av Anheuser-Busch Inbev, rapporterar Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.