Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 21 September, 05:41

Expressen Dina Pengar - 14 sep 20 kl. 18:00

Svårare för kvinnor att hitta bostad efter separationSkilsmässorna ökar under coronakrisen.Och när par separerar är det främst kvinnorna som drabbas – det är svårare för dem att skaffa ny bostad, enligt en undersökning från SBAB..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SBAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårareför , kvinnoratt , hitta, bostadefter , separation
BT - 12 aug 18 kl. 06:03

Tufft för studenter att hitta bostad: ”Mycket svårare än vi trodde”

Blivande högskolestudenter förbereder flytt till Borås. Men studentlägenheterna försvinner snabbt. Och när polisutbildningen startar i vår kan det bli ännu svårare att hitta bostad..

YLE - 13 jun 16 kl. 05:23

Flyktingar betalar dyrt för att hitta bostad

Flyktingar som beviljats asyl har svårt att hitta bostad med rimlig hyra. I huvudstadsregionen tyr sig många till förmedlare som tar en dryg månadshyra för besväret. Några byggjobbare täcker in fasaden på ett två våningar högt bostadshus i Fågelberga i Esbo.

Barometern - 02 jan 14 kl. 22:04

Svårt för unga att hitta bostad

290 000 unga vuxna saknar i dag egen bostad och tvingas därför bo kvar hemma. Även i Kalmar ser läget dystert ut. – Det är väldigt svårt för ungdomar att hitta bostad i Kalmar.

DI - 21 mar 16 kl. 15:41

”Svårare att hitta bostad i Stockholm än i Kalifornien”

Om en dryg månad drar 500 startups igång sitt tillväxtprogram i Stockholm. Men redan nu har de fått uppleva ett av Stockholms största tillväxtproblem: bostadsbristen..

Supermiljöbloggen - 17 apr 17 kl. 18:06

Renar får allt svårare att hitta mat

Klimatförändringarna är inte något som kanske kommer i framtiden, de är redan här. Renarna får allt svårare att hitta mat när temperaturen varierar i takt med att klimatet förändras.  Minus trettiosju grader ena dagen, plus åtta nästa.

Dalarnas tidningar - 16 nov 13 kl. 09:20

Svårare att hitta utbildad personal

Andreas Hedbom, ordförande i Industrikraft Västerdalarna, lyfter fram vikten av att det finns ett industriprogram i Vansbro. – Industrin har allt svårare att hitta kompetent personal, konstaterar han..

DalaDemokraten - 02 nov 15 kl. 05:00

Dalarnas fotbollsklubbar: Det har blivit svårare att hitta eldsjälar

Tidigare i höst visade Dala-Demokraten i en artikelserie hur antalet fotbollslag i länet nästan halverats under 2000-talet. Flera ledare sa då att ett av skälen till tappet är att det blivit svårare att hitta personer som vill utföra ideellt arbete..

BT - 21 nov 16 kl. 07:30

Allt svårare att hitta parkering i centrala Borås

Det kommer att bli allt svårare att hitta parkering i centrumkärnan. Rådet till bilister är att söka p-plats längs cityringen..

Corren - 05 apr 17 kl. 08:30

Allt svårare att hitta lägenheter

Kommunen får allt svårare att hitta bostäder åt nyanlända som anvisas till Åtvidaberg..

Supermiljöbloggen - 17 apr 17 kl. 18:06

Renar får allt svårare att hitta mat

RENT HELVETE:: Klimatförändringarna är inte något som kanske kommer i framtiden, de är redan här. Renarna får allt svårare att hitta mat när klimatet förändras..

Supermiljöbloggen - 17 apr 17 kl. 18:06

Renar får allt svårare att hitta mat

RENT HELVETE:: Klimatförändringarna är inte något som kanske kommer i framtiden, de är redan här. Renarna får allt svårare att hitta mat när klimatet förändras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.