Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 September, 19:09

Dagens Media - 14 sep 20 kl. 16:24

Instagram överväger ta betalt för länkarInstagram har tagit patent på en lösning för att ta betalt för länkar i bildtexter på plattformen..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, övervägerta , betaltför , länkar
IDG - 17 feb 14 kl. 15:01

Tyskland överväger ett USA-fritt internet


Tyska förbundskanslern Angela Merkel diskuterar med den franska presidenten om ett isolerat europeiskt nätverk utan länkar till USA..

IDG - 09 jun 14 kl. 13:17

Google överväger varning för "EU-censur"

Google kan komma att införa en varning i sökresultat där länkar har tagits bort på grund av EU-domen om rätten att bli glömd..

Kristianstadsbladet - 25 nov 12 kl. 12:45

Olika bedragartyper på Instagram

Foto: Karly Domb Sadof AP/ Scanpix
Bedragarna har hittat in i det populära fotodelningsprogrammet Instagram. Det finns en "snäll" sort, som i en idols namn kommunicerar med tioåringar.Sedan finns det vanliga fifflare som bara vill blåsa dig på pengar.

Dagens PS - 21 jun 18 kl. 10:19

Instagram rundar Youtube: “Naturligt steg”

Nu kan du ladda upp och titta på längre videor i Instagram utan att behöva länka till Youtube, skriver CNN Tech. Den Facebook-ägda plattformen Instagram har släppt en ny hubb, IGTV, för längre videor i avlångt format (alltså stående format). I stället för att användarna länkar till Youtube för längre videor kan de nu hålla det inom Instagram-plattformen.

BT - 27 jan 14 kl. 11:01

Rättegång om polisövervåld startar

I dag startar rättegången i Stockholms tingsrätt mot en polis som bussade en hund mot en man och slog honom upprepade gånger med batong. Åklagaren Mats Åhlund inleder med att berätta vad som hände kvällen då polisen misstänks ha misshandlat en man. – Han var utåtagerande, humörväxlande och förvirrad, säger åklagaren om mannen, som raglade omkring blodig efter att tidigare ha slagit sönder en ruta.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon kallas för "muskel-barbie" – möt 18-åringen som bänkar över 100 kilo

18-åriga Julia "Muscle-Barbie" Vins från Ryssland, har tre världsrekord i tyngdlyftning, 23 000 följare på Instagram och har som mål att bli så stor och musklig som möjligt.  LÄS MER: 9 spännande grejer du inte visste om kroppen
– Jag kände aldrig som jag hade någon särskild målsättning i livet, min kropp var inte i harmoni med min själ, säger Julia till Daily Mail.
I ett försök att hitta meningen med livet började Julia gymma vid 15 års ålder och hon härmade killarna på gymmet.

YLE - 15 sep 17 kl. 05:00

Bordsbön på dagis inte längre tillåtet - men kommunerna tolkar reglerna olika

Småbarnspedagogiken har fått en ny plan som omfattar åskådningsfostran. Men tolkningarna om vad planen innebär går isär i kommunerna, främst gällande bordsbönen. Den nya planen för småbarnspedagogik säger att man inom åskådningsfostran ska respektera varje familjs bakgrund, åskådningar och värderingar.

HBL - 27 dec 13 kl. 10:22

Murken ved gynnar parknaturen

Hon antar att hon ärvt det konstnärliga av mamma och det tekniska av pappa. – Båda sidor behövs i mitt jobb, säger prisbelönta landskapsarkitekten Sofia Tigerstedt.– Jag tänkte genast att parken behöver en ganska stark form, så att den visuellt skiljer sig från den kringliggande miljön, säger Sofia Tigerstedt.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 15:00

Flexibelt och fräscht till våren

Skurup Galleriet är överbelamrat med bokhyllor och andra delar av biblioteket är avspärrade.
Här sker en rockad på alla bokavdelningar.
– Det blir mer fokus på barnen när det är färdigt, säger bibliotekschefen Maria Christensen.

Supermiljöbloggen - 30 mar 14 kl. 10:25

Svarta listan: regeringens miljöpolitik missar målen

Tankesmedjan Cogito riktar i en rapport skarp kritik mot regeringens miljöpolitik på 18 områden. Vi har rotat i våra arkiv och hittat en hel del. Här är listan på alla 18 punkter Cogito kritiserar regeringen på, med länkar till tidigare artiklar vi på Supermiljöbloggen skrivit: Regeringen har låga ambitioner och otydliga mål för klimatpolitiken
- Ännu ingen plan för regeringens klimatfärdplan Regeringen verkar inte för tillräckliga klimatmål inom EU
- Därför säger regeringen nej till tre klimatmål
- Regeringens "tydliga och ambitiösa" linje i klimatfrågan ifrågasätts
- SMB avslöjar: Centern överkörda av Moderaterna i frågan om klimatmål i EU Regeringen genomför inte föreslagna åtgärder från sina egna klimatutre

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.