Realtid > Ekonomi

Sunday, 20 September, 15:35

Realtid - 14 sep 20 kl. 14:31

FI underkänner förslag på ändrade föreskrifter om insättningsgarantiFinansinspektionen anser att Riksgäldens underlag i promemorian om ändringar i föreskrifter om insättningsgarantin är otillräckligt för att bedöma förslaget. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Riksgäldens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI underkänner, förslag, ändrade, föreskrifterom , insättningsgaranti
Skånskan - 11 maj 16 kl. 06:00

Ny ordningsstadga bryter mot lagen

STAFFANSTORP Staffanstorps förslag till nya och hårdare ordningsföreskrifter strider på flera punkter mot ordningslagen.
Det hävdar länsstyrelsen och upphäver hårdare regler för bland annat fyrverkeriförbud, utökat kopplingstvång av hund och begränsningar för förtäring av alkohol på allmän plats.Sex av de föreslagna nya skrivningarna i ordningsföreskrifterna underkänns av länsstyrelsen som menar att de antingen utgör obefogade inskränkningar i den enskildes frihet eller lägger onödigt tvång på allmänheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.