Realtid > Ekonomi

Sunday, 27 September, 02:12

Realtid - 14 sep 20 kl. 14:05

David Logg utsedd till vice vd i Bublar Groups dotterbolag VoblingDavid Logg  kommer närmast från en roll som Senior Managing Partner på Gartner, för Gartner Retail och Manufacturing Nordic..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Logg, Bublar Groups, Vobling, Senior Managing Partner, Gartner, Gartner Retail, Manufacturing Nordic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: David, Logg, utseddtill , vicevd i , Bublar, Groups, dotterbolag Vobling
Nyheter 24 - 18 nov 15 kl. 10:38

David Beckham utsedd till sexigaste i världen – här är 12 gifs som visar varför

Den förre stjärnmittfältaren David Beckham lever numera life i USA. Där borta har han förstås blivit en stor succé, så pass faktiskt att People Magazine har utsett honom till sexigast i hela världen. LÄS MER: Här firade landslaget EM-platsen – Zlatan fick agera DJPå tiden.

Nya Wermlands Tidningen - 13 feb 13 kl. 08:15

David Legas råd för mer entreprenörskap

? För en del kan det låta luddigt, men jag är fullständig övertygad om att vi måste fokusera mer på de mjuka värdena för att få fart på entreprenörskapet. Ge ungdomarna mer kärlek stöd och beröm och minska på kravlistan.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 11:49

Storbråk när Ebo:s vice ordförande valdes

ESLÖV – Fy skäms på er. Det här tråkigt att se.
Ingemar Jeppsson (C) utväxlade hårda ord mot majoritetspartierna när vice ordförande i Eslövs kommunala bostadsbolag utsågs på måndagskvällen.

Dagens PS - 08 nov 19 kl. 15:19

Swedbanks nya chefsekonom utsedd

Efter att Swedbanks chefsekonom blivit vice riksbankschef har banken nu tillsatt en ny tillförordnad person på posten. Den utvalde är Andreas Wallström, som tidigare varit prognoschef på banken.  Som Dagens Ps tidigare under dagen kunde berätta blir Swedbanks chefsekonom ny vice riksbankschef på Riksbanken.

Vimmerby Tidning - 01 apr 16 kl. 20:27

STORSLAM: Dubbel galatriumf för David

Det blev Storslam för David Modig och Modig Machine Tool på företagsgalan. David Modig blev både utsedd som årets Företagare, och fick ta emot kommunens företagarstipendium..

Nya Wermlands Tidningen - 16 okt 14 kl. 21:14

Ny ordförande utsedd

Margot Eriksson (S) är kommunfullmäktiges nya ordförande. Vid sin sida har hon Åke Thörnesjö (M), förste vice ordförande, samt Lars Andersson (S), andre vice ordförande..

ÖstersundsPosten - 16 mar 16 kl. 10:01

Ny nämndordförande utsedd i Berg efter Mikael Abramsson (S)

I samband med att ny ordförande utsetts blir Torsten Medalen (C) nu verksamhetsnämndens 2:e vice ordförande och Elise Ryder Wikén (M) 3:e vice ordförande..

DI - 02 maj 16 kl. 12:00

Finanschef blir vice vd i Alimak

Alimaks finanschef Stefan Rinaldo har blivit utsedd till vice vd (COO) på Alimak. Stefan Rinaldo kommer att fortsätta som finanschef till dess att en ny finanschef är rekryterad. Det skriver Alimak i ett pressmeddelande..

E24 - 02 maj 16 kl. 12:12

Finanschef blir vice vd på Alimak

Alimaks finanschef Stefan Rinaldo har blivit utsedd till vice vd (COO) på Alimak. Stefan Rinaldo kommer att fortsätta som finanschef till dess att en ny finanschef är rekryterad..

Länstidningen i Jämtland - 23 jan 17 kl. 06:09

Fåkerbon Thomas Andersson (C) blir vice ordförande i liberala gruppen i Europarådet

Thomas Andersson (C) är regionpolitiker och företagare i Fåker. Han blev under söndagen utsedd till vice ordförande för den liberala gruppen i Europarådets kongress..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.