Realtid > Ekonomi

Friday, 18 September, 08:41

Realtid - 14 sep 20 kl. 14:26

UBS och Credit Suisse utreder fusionDe schweiziska bankerna UBS och Credit Suisse utreder möjligheterna för att slå ihop verksamheterna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
UBS, Credit Suisse

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UBSoch , Credit, Suisse, utreder, fusion
DI - 24 jun 20 kl. 12:05

Källor: Credit Suisse utreder Soft Bank-investeringar

Den schweiziska storbanken Credit Suisse har startat en utredning avseende förehavanden i vissa av bankens företagsfinansieringsfonder….

Affärsvärlden - 25 okt 13 kl. 11:33

UBS och Credit Suisse höjer skogsbolag

UBS och Credit Suisse höjer båda riktkursen för ett svenskt skogsbolag..

PrivataAffärer - 24 maj 19 kl. 10:08

Credit Suisse: Ericsson gynnas av 5G-utvecklingen

Det, tillsammans med Ericssons solida position inom radio och positiva valutaeffekter, har lett till att Credit Suisse har höjt sina estimat för Ericsson för 2020. ”Vi tror att Ericsson kan väsentligt överträffa sina mål och konsensus för 2020”, skriver Credit Suisse i en analys där banken uppgraderar Ericssonaktien till outperform (neutral) och höjer riktkursen till 107 kr (90). Bankens estimat för Ericssons försäljning och rörelseresultat 2020 ligger 3 respektive 15 procent över konsensusestimatet i marknaden, och 7 respektive 19 procent högre än mittpunkten på Ericssons egna mål, enligt analysen.

PrivataAffärer - 12 maj 20 kl. 12:17

Credit Suisse: Kortsiktigt stark tillväxt för Lundin Energy

Det menar Credit Suisse, som inlett bevakning av Lundin Energy med betyget underperform och riktkursen 203 kr. ”…vi tror att marknaden kommer att öka sin fokus på Lundins förmåga att upprätthålla produktion och därmed värde bortom 2023. Här ser Lundin ut att möta utmaningar”, skriver Credit Suisse i en färsk analys.

Cornucopia - 08 mar 17 kl. 09:53

Credit Suisse: Dags att ta negativa positioner mot börsen

Credit Suisse har gått ut till sina private banking-kunder och sagt att det är dags att hedga börsen och ta positioner som går plus vid börsnedgång. Institutionella investerare överger börsen, medan allmänheten är inne och köper. På några månaders sikt räknar man med nedgång.

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 15:09

Credit Suisse sänker H&M igen

Den schweiziska banken har sänkt sina estimat för det tredje kvartalet ännu en gång och tror bland annat att de logistik- och it-problem som H&M berättade om i samband med förra rapporten har fortsatt att hämma bolaget. ”…och med tanke på sannolikheten för en liten förbättring i lagersituationen, ser vi begränsade fördelar med att försöka diskontera en uthållig förbättring, något som fortfarande känns avlägset”, skriver Credit Suisse i vilken riktkursen för H&M-aktien sänks med 3 kr till 112 kr. Credit Suisse tror att siffrorna för det tredje kvartalet kommer att vara svaga trots att jämförelsekvartalet föregående räkenskapsår också betecknas som ”mycket svagt”.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Credit Suisse ökar reserverna

Den schweiziska bankjätten Credit Suisse presenterar åtgärder som ska öka kapitalbasen med 15,3 miljarder schweizerfranc, motsvarande cirka 110 miljarder kronor. Schweiz centralbank, som tidigare har krävt att Credit Suisse ökar reserverna, välkomnar åtgärderna och aktien steg på börsen i Zürich. Credit Suisse, som egentligen skulle ha släppt sin delårsrapport först nästa vecka, redovisar även en nettovinst på 788 miljoner franc för andra kvartalet..

BT - 18 jul 12 kl. 14:07

Credit Suisse ökar reserverna

Den schweiziska bankjätten Credit Suisse presenterar åtgärder som ska öka kapitalbasen med 15,3 miljarder schweizerfranc, motsvarande cirka 110 miljarder kronor. Schweiz centralbank, som tidigare har krävt att Credit Suisse ökar reserverna, välkomnar åtgärderna och aktien steg på börsen i Zürich.
Credit Suisse, som egentligen skulle ha släppt sin delårsrapport först nästa vecka, redovisar även en nettovinst på 788 miljoner franc för andra kvartalet.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 13:21

Credit Suisse: Inga nya besked från Swedbank

”Det ges ingen indikation på den totala summan av misstänksamma transaktioner. Det saknas en bredare analys av suspekta kunder utöver de 50 namn som SVT angav samt en analys av Swedbanks arbete för att förebygga penningtvätt liksom av bankens procedurer för att ta in kunder och avsluta kundrelationer i Sverige och Baltikum”, skriver Credit Suisse. Därutöver saknas det information över antalet medarbetare inom regelefterlevnad samt transaktionsrapportering under de centrala åren 2007 till 2015, anser Credit Suisse.

PrivataAffärer - 07 maj 19 kl. 12:49

Credit Suisse: Medvind kan snart bli motvind för Boliden

”Vi tror att medvinden har nått toppen av sin effekt och ser en möjlighet till att zinkpriset vänder tydligt ned i närtid”, skriver Credit Suisse analytiker. Banken bedömer att zink kan gå ned mot 2.400 dollar per ton under det andra halvåret, från dagens nivåer strax över 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.