PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 25 September, 02:12

PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 14:14

AFV: Avråder från att teckna Readly efter avhoppen
Läs också: Jättar säger upp avtal med Readly Det är ett besked Affärsvärlden kallar för ”illa” och som enligt tidningen sätter aktien i en ny dager. ”Vi tyckte värderingen redan innan dagens nyhet var i det mastigaste laget. Vårt råd blir således teckna ej”, skriver Affärsvärlden i den uppdaterade analysen. En analys som Affärsvärlden publicerade på sönda
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
AFV, Readly, Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFV, Avråderfrån att , teckna, Readlyefter , avhoppen
DI - 20 mar 15 kl. 10:30

Avråder från teckning i Hoist

"Det kommer inte att hålla i längden", säger Di:s börsexpert, Ulf Petersson, om Hoists affärsidé att låna från svenskar och köpa förfallna europeiska krediter. Han avråder från att teckna aktier vid noteringen..

Nyan - 15 mar 20 kl. 08:29

Sverige avråder från alla utlandsresor

Utrikesdepartementet i Sverige avråder från alla resor till utlandet från och med idag.
Utrikesdepartementet avråder från alla resor till samtliga länder. Avrådan gäller från och med nu till och med den 14 april.

Magazin24 - 30 apr 13 kl. 11:44

Räddningstjänsten avråder från valborgseldning

Torrt gräs och blåst - det gör att räddningstjänsten avråder från eldning i kväll. ? Det blåser väldigt mycket ute.

Skånskan - 14 mar 20 kl. 20:32

UD avråder resor till samtliga länder

Utrikesdepartementet meddelar på lördagskvällen att man avråder svenskar för resande till samtliga länder, på grund av coronaviruset.Utrikesdepartementet uppgav på lördagskvällen att man avråder resande, från icke nödvändiga resor, till alla länder. I länder eller områden där UD sedan tidigare avråder från resor, gäller dessa beslut.

Cornucopia - 12 maj 17 kl. 09:58

Läsare: Swedbank avråder från börsen - rekommenderar belånat bostadsköp istället

En läsare rapporterar att Swedbank avråder från börsen, utan rekommenderar läsaren att istället använda sina pengar till insats på ett belånat bostadsköp. För bostadspriserna kan aldrig falla.
Bortsett från att huset på bilden antagligen är en bostad i Göteborg har den inget med artikeln att göra.

Regeringen - 04 jul 13 kl. 09:19

Utrikesdepartementet avråder från resor till Kairo och Alexandria

Demonstrationer, våldsamheter, politiskt tumult och ett högst instabilt säkerhetsläge har präglat situationen i Egypten de senaste dagarna. Med anledning av säkerhetsläget avråder Utrikesdepartementet tills vidare från icke nödvändiga resor till Kairo, Alexandria, Port Said och Suez. Transit genom Cairo International Airport omfattas inte av avrådan.

BT - 31 aug 13 kl. 17:48

UD avråder från resor till Libanon

Säkerhetsläget i Libanon skärps ytterligare av de eventuella militära attackerna mot grannlandet Syrien. Utrikesdepartementet (UD) utökar sin tidigare reserekommendation om Libanon till att gälla hela landet. ?

BT - 31 aug 13 kl. 17:48

UD avråder från resor till Libanon

Säkerhetsläget i Libanon skärps ytterligare av de eventuella militära attackerna mot grannlandet Syrien. Utrikesdepartementet (UD) utökar sin tidigare reserekommendation om Libanon till att gälla hela landet. ?

Kristianstadsbladet - 19 jun 12 kl. 08:30

Göingebor avråder vänner från inflytt

Mer än var tredje Göingebo avråder vänner och bekanta att flytta till kommunen. Det visar en medborgarundersökning. Man gör tummen upp för räddningstjänsten men tummen ner för inflytande.

Skånskan - 06 mar 20 kl. 13:09

UD avråder från resor till norra Italien och Sydkorea

Flera av områdena som UD nu avråder från att besöka är populära skidorter och anledningen till rekommendationen är spridningen av coronaviruset. På fredagen fattade Folkhälsomyndigheten beslutet att låta UD avråda från resor till norra Italien. – Vi ska inte begränsa resandet i onödan, men får vår och Italiens skull har vi tagit detta beslutet, säger statsepidemiologen Anders Tegnell.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.