GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 25 September, 13:21

GlobeNewswire - 14 sep 20 kl. 13:30

Nexstim Abp: Ändring i aktieägarnas valberedningFöretagsmeddelande, insiderinformation, Helsingfors, 14 september 2020 kl 14.30 (EEST) Nexstim Abp: Ändring i aktieägarnas valberedning Nexstim Abp(NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolaget”) meddelar om en ändring i valberedningens sammansättning. Kyösti Kakkonen från Joensuun Kauppa ja Kone Oy har utsetts till ny valberedare. Han ersätter i valberedningen Katya Smirnyagina från Capricorn Health-tech Fund. Leena Niemistö, som är Nexstims styrelseordförande och representerar bolagets största aktieägare, fortsätter som ordförande för valberedningen och Ossi Haapaniemi fortsätter som valberedare.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Abp, EEST, AbpNXTMHHEX, Nxtmssto, Kakkonen, Joensuun Kauppa, Kone Oy, Katya Smirnyagina, Capricorn Health, Fund, Niemistö, Nexstims, Ossi Haapaniemi, Penser Bank AB, Adviser, Nexstim Abp, SmartFocus, TMS, Brain Therapy, NBT, FDA, USA, Europa, CE, Brain Stimulation, NBS, Nasdaq First North Growth Market Finland, Nasdaq First North Growth Market Sweden, Plc_Company Annoucement_Muutos Nimitystoimikunnassa_FINAL_SV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nexstim, Abp, Ändringi , aktieägarnas, valberedning
GlobeNewswire - 19 aug 20 kl. 09:00

Aktieägarnas nomineringskommitté i Aktia Bank Abp utsedd

Aktia Bank Abp
Börsmeddelande
19.8.2020 kl.

Dagens PS - 24 okt 17 kl. 06:25

Aktieägarnas kalldusch – nu kommer vinstvarning

Sämre marknadsförutsättningar och högre kostnader tynger det redan pressade bolaget. Fastighetsbolaget Oscar Properties reviderar sin prognos om ett rörelseresultat före värdeförändringar i förvaltningsfastigheter till minst 400 miljoner kronor för helåret 2017. Den tidigare prognosen var minst 500 miljoner kronor.

DI - 01 mar 19 kl. 11:55

Miljoner skäl att le: Aktieägarnas kostnad för Ekholm skenar med 50 procent

Ericssons vd Börje Ekholm fick under 2018 15,4 miljoner kronor i kontantlön, ett lönelyft på 6,8 procent.  Aktieägarnas kostnad för honom skenade dock med nästan 50 procent, till drygt 55 Mkr..

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 07:11

Aktieägarnas pengaregn – Tele2 ska dela ut allt

Teleoperatören Tele2 uppdaterar nu sitt finansiella ramverk i och med sammanslagningen med kabeloperatören Com Hem. Tele2 kommer på måndagsmorgonen med sin rapport för första kvartalet 2018. I den redovisar man en omsättning och ebitda-vinst i linje med förväntat under första kvartalet.

Dagens PS - 02 maj 18 kl. 08:20

Aktieägarnas jackpot: 1.000 miljarder dollar

S&P 500-bolagen är på väg att i år slå ett nytt rekord genom att ge tillbaka mer än en biljon dollar till aktieägare i form av utdelningar och aktieåterköp. Det visar sammanställd data av S&P Dow Jones Indices, rapporterar CNBC. Det som talar för att det lär bli så är det faktum att under årets första fyra månader har 169 av företagen inom indexet höjt sina utdelningar.

DI - 16 apr 17 kl. 14:08

Aktieägarnas gräddfil

Att vara aktieägare innebär inte bara att man får ta del av eventuell utdelning. I vissa bolag finns det rabatter att hämta. Och de har mest med nöjen, resor och shopping att göra..

PrivataAffärer - 24 aug 17 kl. 13:03

Alfredsson: Skolministern ska inte tafsa på aktieägarnas utdelning

Skolminister Gustav Fridolin tycker det är "provocerande" att Engelska skolan börjar ge utdelning till sina aktieägare. Men vad som är provocerande är att politiker fördömer bolags rätt att ge avkastning till de som tagit risken att investera -....

YLE - 06 mar 14 kl. 05:12

Muurainen lockade inte aktieägare

Billnäsföretagaren Olli Muurainen har inte fått så många fullmakter av aktieägarna som han skulle ha behövt inför bolagsstämman nästa vecka för attt kunna stämma Fiskars styrelse. Han anser att Fiskarsledningen inte har jobbat för aktieägarnas bästa. Det är 1,6 hektar mark som har lett till att Muurainen i december ifrågasatte Fiskars ledning.

Sydsvenskan - 30 jan 13 kl. 07:53

Guldregn över aktieägare

Swedbank redovisar större vinst än väntat. Bankkoncernen har höjt sin utdelningspolicy, 75 procent av aktieägarnas vinst ska delas ut mot tidigare 50 procent, och en utdelning med 9:90 kronor per aktie föreslås..

SvD - 02 apr 14 kl. 19:10

Aktieägare lämnade Volvo-stämman i protest

Industrivärden vägrade lyssna på kritiken och klubbade under onsdagen igenom arvodeshöjningen för ordförande Carl-Henric Svanberg och övriga styrelsen på Volvos stämma. Småaktieägarnas dom kom direkt, 100-tals aktieägare reste sig och lämnade Lisebergshallen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.