Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 21:41

Resume - 14 sep 20 kl. 13:23

Byråledare vittnar om stillastående arvoden: ”Får betalt som på Göran Perssons tid”Kraven har aldrig varit så höga på byråerna – ändå tar många betalt som om det vore år 2000. Det visar Resumés genomgång av arvoden på 10 byråer. ”Vi har samma arvoden i dag som på Göran Perssons tid. Om de ändrats har de sänkts”, säger en anonym reklambyrå-vd..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Göran Perssons, Resumés

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byråledare, vittnarom , stillastående, arvodenFår , betaltsom på , Göran Perssons tid
Resume - 07 sep 20 kl. 15:45

Kartläggning: Byråintäkt per anställd stillastående sedan finanskrisen

Trots år av högkonjunktur har byråintäkten per anställd stått stilla sedan 2009. En ny kartläggning från Resumé visar att den ökning som skett slukats av inflationen. Men hårdast drabbade är inte byråerna – utan de anställda, det menar pr-byrån Westanders vd Patrik Westander.

Resume - 17 okt 13 kl. 11:43

Avantime hämtar byråchef från WeSC


Den digitala fullservicebyrån Avantime gör klart med ytterligare fyra medarbetare. Byråledare blir Simon Mårtelius. Byrån har också värvat en ny trio bestående av produktionsledare, senior utvecklare och filmskapare..

Sydsvenskan - 24 okt 13 kl. 06:30

Svag ledare styr tandlöst FN

Ban Ki-Moon kan gå till historien som FN:s mest misslyckade generalsekreterare.Under den 69-årige sydkoreanen har världsorganisationen blivit allt mer tandlös och oförmögen att lösa jordklotets kriser.Kanske var det meningen från början.

Resume - 13 sep 20 kl. 10:14

Veckans bästa artiklar på Resumé.se

Stillastående byråintäkter, Oatlys kris, utdelningsfest på byråerna innan corona. Resumés redaktion tipsar om den bästa journalistiken på sajten..

Kristianstadsbladet - 29 nov 12 kl. 22:04

Smitning slutade på sjukhuset

Två misstänkta inbrottstjuvar märkte att synden straffar sig själv under torsdagen.
Två misstänkta inbrottstjuvar märkte att synden straffar sig själv under torsdagen. De satt i sin bil på riskväg 23, när en mötande polispatrull fattade misstankar mot den stillastående bilen.

HBL - 21 mar 15 kl. 09:33

Snart är spökstäderna här

Under de goda åren i början av 2000-talet restes en massa kontorsbyggnader i huvudstadsregionen utan att det egentligen fanns ett behov av dem alla. Bara i Helsingfors finns en miljon kvadratmeter outnyttjad kontorsyta i dag.Vd Matti Ahrelma har 30 års erfarenhet av att förmedla kontors-, affärs- och industrilokaler.

Cornucopia - 28 nov 15 kl. 10:27

Alla vill undervisa, ingen vill vara lärare

Som utrett igår råder det ingen brist på utbildade lärare i Sverige. Vad det råder brist på i skolans pågående och fortgående kollaps är personer som vill jobba som lärare. Två exempel för dagen är en debattartikel hos Bonnier/DN och bloggrannen och författarkollegan Lotta Lexén som nu går ner i arbetstid och lön för att alls orka med läraryrket.

YLE - 15 nov 13 kl. 15:24

Elva år lång tvist blev polissak

Spela upp klipp på Arenan På Norrby ordnas kommersiell jakt på fasan och rapphöna. Fåglar hålls i burar för att sedan släppas ut och skjutas av de betalande gästskyttarna. Fågelskjutningen på Norrby gård i Snappertuna har irriterat och oroat grannarna i många år.

YLE - 02 sep 17 kl. 07:04

Fattiga barnfamiljer tvingas hitta egna överlevnadsstrategier

Vad skulle du ta dig till om du inte hade råd att köpa mat åt barnen? Om du ber om mera hjälp från myndigheterna, men bemöts av avslag eller ofantliga mängder byråkrati? Det här är den verklighet som många fattiga barnfamiljer upplever i Finland idag.

Cornucopia - 31 jul 17 kl. 22:10

Gästinlägg: Arktiska järnridån - rådande möjligheter för resor i norra Ryssland

Nedan följer det fjärde inlägget kring försöket att segla Nordostpassagen i sommar, som bloggen sponsrar. Första inlägget hittas här. Andra inlägget innehöll dåliga nyheter om att seglatsen stoppats av ryska myndigheter enligt den ryska grundinställningen att om det inte uttryckligen är tillåtet är det förbjudet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.