Resume > Ekonomi

Saturday, 26 September, 04:13

Resume - 14 sep 20 kl. 11:45

Vill sprida kunskap om ny teknik för synskadade – teamar upp med Messi och svensk längdskidåkningsstjärnaFotbollsstjärnan Lionel Messi och den svenska längskidåkaren Zebastian Modin ansiktena utåt i israeliska Orcams nya kampanj..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Messi, Lionel Messi, Zebastian Modin, Orcams

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill sprida, kunskapom ny , teknikför , synskadade, teamar, upp med Messi och svensk längdskidåkningsstjärna
YLE - 25 feb 16 kl. 05:51

"Kyrkan borde sprida kunskap om islam"

Det är inte bara massmedia som borde ta sitt ansvar och sprida saklig information om islam och alla de människor som anländer som flyktingar till landet. Kyrkan borde också ta sitt ansvar. Den åsikten står Johan Candelin i Karleby för.

Regeringen - 26 mar 18 kl. 16:29

Uppdrag att utbilda och sprida kunskap om vetenskapliga kunskapssammanställningar inom socialtjänsten

Regeringen uppdrar till Statens beredning för medicinsk och social utvärdering (SBU) att bidra med stöd och handledning att systematisk söka, värdera och använda kunskap inom socialtjänsten. SBU ska utbilda och sprida kunskap om vetenskapliga kunskapssammanställningar till strategiskt viktiga målgrupper som stöd till fortsatt utveckling av ett kunskapsbaserat arbete inom området..

YA - 23 sep 15 kl. 13:00

Marknaden ska sprida kunskap

Årets äppelmarknad ska sprida kunskap om det svenska äpplet, om dess historia, odling och användning i matlagningen..

Blekinge Läns tidning - 20 jul 16 kl. 06:00

Arbetar aktivt för att sprida kunskap

NSPH Blekinge (Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa) arbetar för att sprida kunskap i samhället. Föreningen tar bland annat hjälp av sina ambassadörer..

Regeringen - 06 sep 16 kl. 17:17

Uppdrag till Länsstyrelsen i Stockholms län att sprida kunskap från arbetet för romsk inkludering

Regeringen uppdrar åt Länsstyrelsen i Stockholms län att genomföra insatser för att fördjupa och sprida kunskap från arbetet för romsk inkludering..

Expressen - 18 apr 17 kl. 07:00

Emma, 25, förtvinar – nu vill hon sprida kunskap

Emma Elliot Jönssons muskler förtvinar undan för undan. Via sitt Instagramkonto kämpar hon för att sprida kunskap om sjukdomen.– Jag önskar att det fanns någon som kunde tala och kriga för mig när jag inte orkar, säger Emma Elliot Jönsson..

GöteborgsPosten - 13 nov 17 kl. 17:01

Emma vill sprida kunskap om diabetes

Hon gick i mellanstadiet när hon fick diagnosen diabetes typ 1, och hennes bästa kompis undrade om hon skulle dö. I dag vill Emma Barte sprida kunskap och visa att det går att leva normalt – även med diabetes. "Man måste bara tänka lite extra", säger hon..

SmålandsPosten - 08 dec 17 kl. 13:19

Vattenstrateg: Vi måste sprida kunskap om mikroplast

Väldigt små plastbitar i vattendrag, sjöar och hav är ett hotande problem. – Därför måste vi sprida kunskap om mikroplast, säger Ida Lidholt, vattenstrateg på Växjö kommun..

Regeringen - 22 dec 17 kl. 10:58

Uppdrag till Statens väg- och transportforskningsinstitut att ta fram och sprida kunskap om mikroplastutsläpp från transportsystemet

Regeringen uppdrar åt Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) att ta fram och sprida kunskap om mikroplastutsläpp från transportsystemet. VTI ska också identifiera och utvärdera potentiellt effektiva styrmedel och åtgärder med syfte att begränsa utsläppen..

Kristianstadsbladet - 18 apr 18 kl. 00:01

Elever ska sprida kunskap om EU – Har utsetts till skolambassadörer

Furulundsskolan har blivit antagen till ambassadörsskola för Europaparlamentet. 13 elever ska nu sprida kunskap om EU..

BT - 30 sep 18 kl. 06:20

”Ett sätt att sprida kunskap”

Det syns inte alltid på utsidan. En neurologisk sjukdom kan visa sig på många sätt. På söndag firar föreningen Neuro i Borås Neurodagen med öppet hus för första gången.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.