Realtid > Ekonomi

Monday, 28 September, 14:05

Realtid - 14 sep 20 kl. 11:22

Regeringen vill lägga 9,7 miljarder på grön återhämtningRegeringen föreslår 9,7 miljarder kronor i satsningar på grön återhämtning i budgetpropositionen för 2021..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenvill , lägga, 9,7, miljarder, grön, återhämtning
SR - 11 mar 14 kl. 06:59

Regeringen vill minska klasserna

Nu föreslår även regeringen att klasserna i lågstadiet ska minska. Regeringspartierna har enatsom att i den kommande vårbudgeten vill regeringen lägga drygt 2 miljarder till skolan som kommunerna kan använda till att minska antalet elever i lågstadiet..

Supermiljöbloggen - 05 okt 16 kl. 16:08

Sverigedemokraterna vill skära ner på miljöbudgeten med 2,3 miljarder kronor

Partiet menar att vissa av regeringens satsningar på klimatet är att betrakta som slöseri.  Oppositionspartiernas budgetmotioner innehåller alla kraftiga nedskärningar då det kommer till utgiftsområde 20, allmän miljö- och naturvård. Supermiljöbloggen har tidigare i veckan skrivit om att regeringen vill satsa 8,4 miljarder på detta område under 2017, men Liberalerna vill minska anslagen med 2,3 miljarder, Kristdemokraterna med 2,9 miljarder och Centerpartiet med 2,1 miljarder.

Västerbottens Folkblad - 07 jul 15 kl. 09:26

Regeringen satsar på hyresrätter

Vill lägga 3,2 miljarder kronor per år fram till 2020 på bostäder. Regeringen remitterar i dag om en stor satsning på att skapa fler bostäder i Sverige. 3,2 miljarder kronor föreslås läggas i investeringsstöd årligen fram till 2020, pengar som ska gå till att bygga fler bostäder.

GöteborgsPosten - 15 apr 20 kl. 15:37

Regeringen tar höjd för djupare kris

Regeringen vill ha utrymme att kunna lägga ytterligare 300 miljarder kronor på krisåtgärder..

DN - 28 nov 16 kl. 17:43

Riksdagsmajoritet vill lägga nytt signalsystem för järnvägen i malpåse

En majoritet i riksdagen, de borgerliga och Sverigedemokraterna, vill hejda planerna på att införa ett nytt signalsystem för järnvägen. De fem partierna uppmanar regeringen att använda 30 miljarder kronor till upprustning av järnvägsnätet i stället. Men enligt Trafikverket blir enda skillnaden att det.

Cornucopia - 12 maj 16 kl. 10:07

Riksrevisionen: Regeringen fifflar med utgiftstaket

Riksrevisionen presenterar idag en rapport där man pekar ut regeringen som fifflande med bokföringen för att ducka utgiftstaket och de budgetpolitiska målen. Man sammanfattar det hela i en debattartikel hos Bonnier/DI. 197 miljarder kronor saknas.

YLE - 01 sep 17 kl. 04:14

Budgetförslaget från A till Ö – detta beslöt regeringen!

Har du svårt att hänga med i alla svängar kring budgeten? Ingen fara. Vi sammanfattar det viktigaste kring budgeten i 29 punkter, från A till Ö.

Cornucopia - 15 aug 17 kl. 16:33

Regeringen beredd ge 6 av behovet 6.5 miljarder till försvaret - kristdemokraterna hoppar av

I den sk försvarsgruppen är nu regeringens bud inför höstbudgeten att förstärka försvarsbudgeten med 6 miljarder kronor till år 2020, eller två miljarder om året. Detta ska sättas i relation till ÖB:s i vintras angivna behov om 6.5 miljarder, varav 500 miljoner anslogs redan i vårbudgeten.

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 14:00

Miljarder i EU-stöd till Ukraina


EU-kommissionen har beslutat om ett stödpaket på sammanlagt 11 miljarder euro de närmaste åren för att stötta Ukrainas krisande ekonomi, säger EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso på en pressträff i Bryssel. Paketet består av många olika delar. Förutom 610 miljoner euro, som erbjöds redan tidigare i ett handels- och associationsavtal som Ukraina valde att inte skriva under i slutet av förra året, så handlar det om nya pengar, enligt Barroso.

Opinionen.se - 20 feb 14 kl. 18:40

Borg drar in nio miljarder om året


Mer skulder för studenter och mindre avdrag för pensionssparare. Finansminister Anders Borg har utsett sina offerlamm för att få loss miljarder till vallöften. Studenter som helt förlitar sig på studiemedel får en tusenlapp mer i månaden med regeringens linje.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.