DN > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 07:32

DN - 14 sep 20 kl. 11:04

Striden om nästa års hyror har inlettsFastighetsägarna ser ett utrymme för att höja hyrorna med 2,5 procent 2021, enligt branschorganisationens nationella vägledning. ”.
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stridenom nästa , års, hyrorhar , inletts
Nerikes Allehanda - 19 dec 14 kl. 21:05

Hyror 2015 klara i tre norrkommuner

I Lindesberg höjs hyran i lägenheter med 0,95 procent år 2015. I Nora blir hyreshöjningen 1,25 procent. I Ljusnarsberg sker en höjning av hyran med 1,2 procent.

DI - 11 sep 18 kl. 13:23

Regeringsrysaren: M laddar för att starta första striden

Nu har striden inletts om Sveriges viktigaste post efter kungen, talmansuppdraget. Enligt källor till Di ligger Beatrice Ask, Tobias Billström och Andreas Norlén närmast till hands och kan därmed få en central roll i regeringsförhandlingarna. .

ÖstersundsPosten - 17 jan 17 kl. 09:34

Kindberg: Häxjakten har inletts

Stridsyxan är lyft och striden har inletts. I ena ringhörnan ett gäng politiker med Bosse Svensson (C) i spetsen. I andra ringhörnan Daniel Kindberg och Tord Andnor..

Länstidningen i Jämtland - 17 jan 17 kl. 09:34

Kindberg: "Häxjakten har inletts"

Stridsyxan är lyft och striden har inletts. I ena ringhörnan ett gäng politiker med Bosse Svensson (C) i spetsen. I andra ringhörnan Daniel Kindberg och Tord Andnor..

Ekonomistas - 21 nov 13 kl. 07:00

Högre hyror i allmänhetens tjänst

Många människor verkar ha svårt att förstå hur ett högre pris på en befintlig, begränsad och underprissatt resurs (t.ex. parkeringsplatser, hyresbostäder eller motorleder i rusningstrafik) kan leda till ett bättre utfall.

DN - 14 jul 16 kl. 20:54

Här står striden om vilka som ska bo i Berlin

Den tyska huvudstaden får tiotusentals nya invånare varje år, hyror och bostadspriser stiger. De gångna dagarna visar att slaget om Berlins framtid riskerar att bli våldsamt. – Ändamålet helgar många medel, säger anarkisten Anna, 30, från Stockholm, bosatt på Berlins just nu mest omtalade adress – Rigaer Strasse 94..

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 13 kl. 15:51

Förhandlingarna om nästa års hyror har startat

Hur dyr blir lägenhetshyran nästa år? Förhandlingarna om detta har nu inletts. Fem bolag i Värmland har än så länge ställt sina krav.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 14 kl. 12:50

Privata fastighetsägare vill höja Skellefteåhyror

Cirka 1 800 lägenheter berörs av begärda höjningar på upp till fem procent. De privata fastighetsägare, som är anslutna till Fastighetsägarna MittNord AB i Skellefteå, har kontaktat Hyresgästföreningen med krav på hyreshöjning från och med den första april. De privata värdarna vill höja hyrorna med 2,8 procent.

VA - 07 jul 11 kl. 08:15

"Hyror på höga nivåer"

7 juli Vakanserna väntas generellt fortsätta ned under året och hyrestillväxten väntas vara värdedrivande ett par år till. Det säger Marie Bucht, analyschef på Newsec, till Nyhetsbyrån Direkt. "Det är fortsatt starkast efterfrågan på de allra bästa lokalerna i våra storstäder, där vi ser topphyror på höga nivåer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

SmålandsPosten - 29 sep 14 kl. 07:06

Höjda hyror löser inte bostadsbristen

Svar till Marie Hagberg. Du anklagar Hyresgästföreningen för att cementera bostadsbristen genom att kräva noll kronor i hyreshöjningar. Jag vet inte var du fått detta förhandlingsbud ifrån, men helt klart är att det finns alla förutsättningar att komma överens om mycket låga eller inga hyreshöjningar i förhandlingarna om 2015-års hyror.

YLE - 11 dec 14 kl. 05:02

Interna hyror slukar undervisningspengar i Jakobstad

En jämförelse mellan kostnaderna för gymnasierna i Österbotten ger ett förvånande resultat. Statistiken visar att Jakobstad satsar mest per elev och år på gymnasieutbildningen men väldigt mycket går till interna hyror. I princip skall kostnaderna statistikföras på samma sätt i alla kommuner, det finns direktiv för ändamålet.

Fler nyheter från DN

DN - 11 timmar sedan

Global Gamings vd avgår

Tobias Fagerlund, vd för börsnoterade Global Gaming, lämnar sin post, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DN - 13 timmar sedan

Företagare: Sänkta avgifter gör att vi har råd att anställa unga

Regeringen aviserar sänkta arbetsgivaravgifter för unga. – Det gör att det går att anställa och vidareutbilda unga, säger Olle Persson, vd….

DN - 16 timmar sedan

Nya Tiktok i USA – med samma gamla ägare från Kina

President Donald Trump har godkänt att den kinesiska appen Tiktok får fortsätta att verka i USA..

DN - 17 timmar sedan

Sju åtas för miljonsvindel med rot-avdrag

Sju personer åtalas vid Vänersborgs tingsrätt för grov ekonomiska brottslighet. I centrum av härvan finns en man i 50-årsåldern som driver….

DN - 20 timmar sedan

DN:s politikerreportrar reder ut höstbudgeten

Är den historiska budgeten verkligen så ”sossevänlig” som finansministern själv säger?.

DN - 20 timmar sedan

Nordeas aktiekurs faller efter avslöjande om misstänkt penningtvätt

Storbanken Nordea hör till förlorarna när börshandeln öppnade på måndagen - tillsammans med en rad europeiska storbanker..

DN - 21 timmar sedan

Snabbguide: Fyra saker du måste veta om budgeten

Höstbudgeten innebär historiskt stora satsningar. Hur har Sverige råd med detta?.

DN - 22 timmar sedan

Så påverkar budgeten din privatekonomi

Regeringens coronabudget påverkar privatekonomin för de flesta. Pensionärer med många arbetsår och låg pension får ett extra tillägg och….

DN - 22 timmar sedan

Nedåt på börsen – Nordea sänke

Stockholmsbörsen inleder veckan i moll och backar i den inledande handeln. Det följer tidigare nedgångar i bland annat Asien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.