DN > Ekonomi

Sunday, 20 September, 12:51

DN - 14 sep 20 kl. 10:41

Sen och törstig hybrid från SubaruToyota lanserade sin hybridbil Prius för över 20 år sedan, men de andra tillverkarna från Japan följde inte efter..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Subaru, Prius, Japan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Senoch , törstig, hybridfrån , Subaru
SVT - 03 nov 16 kl. 06:00

Britney Spears mentala kollaps fascinerade blodtörstig publik

I helgen är det urpremiär för pjäsen Britney på Turteatern i Stockholm. En föreställning om kvinnor och popindustrin, gestaltat genom fenomenet Britney Spears. Kulturnyheternas Hannes Fossbo (som har en speciell relation till superstjärnan) ser tillbaka på hennes karriär och minns en mental krasch som visades inför öppen ridå för en ovanligt blodtörstig publik..

Skånskan - 04 jan 20 kl. 20:00

Sportig dunderklump med batteri

MOTOR Bilvärldens multiverktyg är stor, snabb, rymlig, terränggående och på papperet snål med bensindropparna. Men Porsche Cayenne som laddhybrid reser även en del frågor om vad som egentligen är en miljöbil.Bonus-malus kallas det svenska skattesystemet för fordon.

PrivataAffärer - 17 apr 20 kl. 11:26

Hernhag: Fem värdeaktier för långsiktigt sparande

Alex: Hej, kan du nämna fem till sex stora bolag/värdeaktier (från nordiska börser) som fortfarande har låga kurser, att investera i för långsiktigt sparande?
Marcus: Hej! Energibolaget Fortum handlas runt sitt substansvärde.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 19:00

Dödligt hot- avsnitt 17

– Skål, Francine log och höjde sitt glas.Vi hade passerat de pärlskimrande vattenkaskaderna från den mäktiga fontänen på Karlaplan, gått förbi Cassi och franska ambassaden på ena sidan och Historiska museets lejongula fasad på den andra. Förbi Stockholms kanske fulaste hus vid hörnet av Linnégatan och fram emot de tunga kasernerna på höjden som vilade på höga granitsocklar.

BT - 17 jan 15 kl. 09:02

"Vi är den perfekta mixtejpen"

I kväll kan Cazzette, med boråsaren Alexander Björklund, prisas för sin världsberömda house på P3 Guld. BT har pratat med succéduon som valt sitt eget spår – och hittat precis rätt. Det kan tyckas ha gått fort.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Laddar du ner Johan Falk-filmer förtjänar du att jagas och straffasGustav Holmström

Åh nej, stackars gratistittare – nu kan ni spåras på nätet. Buhu. Det är skaparen av Johan Falk-filmerna, Anders Nilsson, som själv berättar om hur man nu jagar fildelare med nya metoder.

PrivataAffärer - 17 apr 20 kl. 09:47

Catena Media: Nyemission ska betala tidigare skuld

Enligt bolaget är ambitionen med emissionen är att minska skuldsättningen och reducera bolagets finansiella risk, bland annat genom att betala av på den utestående obligationsskulden om 150 miljoner euro. Vidare ska ett förslag till ändrade villkor lämnas till obligationsägarna. Inom ramen för detta kommer bolaget att göra en obligatorisk delbetalning om 49,5 miljoner euro, samt frivilliga betalningar om upp till 6 miljoner euro per kvartal.

PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 13:00

Börspanelen: Krisens vinnare och förlorare

Fler frågor och lite fylligare svar får du genom att lyssna på podden Börspanelen. Du hittar den på Acast eller med denna länk: https://aca.st/7a2051 Privata Affärer kan exklusivt publicera ett sammandrag av poddens nya avsnitt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10 anledningar till att en pub är bättre än en nattklubb

Det finns mat!Alltså gammalt klassiskt fettdrypande pubkrubb. På en nattklubb kan du kanske få någon form av frysrätt för ett par hundra spänn.

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 15 kl. 04:00

Foreign Exchange gör slick dansmusik som snyggt flyter av mjölk och honung.

Drygt ett årtionde har gått sen The Foreign Exchanges första platta, på den tiden ett slags experiment­projekt för den amerikanske rapparen Phonte och den holländska producenten Nicolay, förenade efter att den förstnämnde råkat ramla över ett beat från den sist­nämnde på Okay­players hem­sida.Idag har sidoprojektet blivit permanent och ”Tales from the Land of Milk and Honey” är duons femte platta, med sällskap av sångarna Carmen Rodgers, Tamisha Warden och Lorenzo Ferguson. Musiken har utkristallerats till en slick och snygg hybrid av dansmusik och r&b för full­vuxna – det är genomgående sofistikerat, kliniskt fritt från gimmickar­ som vocoder och smattrande synttrummor, och med sex­anspelningar formulerade av folk som lämnat de yvigaste party­åren bako

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Tiktok bekräftar Oracle-affär

Den kinesiskägda videoappen Tiktok bekräftar att de har förberett ett avtal med amerikanska Oracle och Walmart om den amerikanska delen av….

DN - Igår: 10:58

Miljardbron ska bygga samman den delade staden

Kan bron bidra till en överbryggning av det hårt segregerade Göteborg?.

DN - Igår: 10:08

Dyrt att semestra i Europa med elbil

Med snabbladdare över hela kontinenten håller långresan med elbil på att bli realistisk..

DN - Igår: 09:00

Framtidstro med glasfiber i öst

I dag är eldrift på tapeten inom bilbranschen men för 60 år sedan pratades det om materialet glasfiber..

DN - Igår: 18:10

Tre kvinnor slåss om WTO:s chefsroll

Fem personer gör nu upp om posten som ny chef för Världshandelsorganisationen, WTO..

DN - Igår: 16:30

Misstänkt virus slog ut Synsams system

Efter att optikerföretaget Synsams system totalt legat nere sedan i tisdags har nu kassasystemen på vissa håll börjat fungera igen..

DN - Igår: 15:13

Begär hjälp från Arbetsmiljöverket för att lösa lokförarnas pressade situation

SJ:s lösningsförslag räcker inte till för att avhjälpa lokförarnas pressade arbetssituation..

DN - Igår: 14:42

Tiktok förbjuds i USA på söndag

Nu på söndag, den 20 september, blir det förbjudet att erbjuda nedladdning av den extremt populära appen Tiktok i USA, meddelar landets….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.