Dagens Media > Ekonomi

Monday, 21 September, 20:59

Dagens Media - 14 sep 20 kl. 10:50

Inför börsnoteringen: Readly tappar Bonnier News och Aller MediaReadly, en digital prenumerationstjänst för magasin, tappar både Aller Media och Bonnier News. De säger upp sina respektive förlagsavtal med Readly – som ska till börsen i slutet av september..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Bonnier News, Aller Media, Readly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inför börsnoteringen, Readly, tappar, Bonnier, Newsoch , Aller, Media
PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 06:26

Hernhag: Teckna heta Readly

Readlys notering i korthet: Teckningskurs: 59 kr
Teckningstid: 8-15 september
Tecknas via: Avanza, Nordnet.
Börslista: Nasdaq Stockholm
Första handelsdag: 17 september
Råd: Teckna Readly är marknadsledare i Europa inom digitala magasin. Huvudmarknaderna är Sverige, Tyskland och Storbritannien.

PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 10:22

Jättar säger upp avtal med Readly

”Vi är naturligtvis besvikna eftersom våra läsare uppskattar de berörda magasinen, men den här händelsen accentuerar också styrkan i att ha 800 förlagspartners vilket är en viktig del av vår strategi”, skriver bolagets vd Maria Hedengren och tillägger att bolaget är ”beslutna att fortsätta dialogen med Aller och Bonnier”. Beskedet kommer bara några dagar innan Readly noteras på Stockholmsbörsen.  Samtliga åtta ”cornerstone-investerare” har meddelat Readly att detta inte påverkar deras åtagande att delta i erbjudandet med ett belopp om totalt 390 miljoner kronor inför börsnoteringen som planerats till den 17 september, heter det.

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 15:10

Readly Ads kommer att hanteras av King Street Media i Sverige

King Street Media i samarbete med Readly för att driva nylanserade annonsprodukten Readly Ads på den svenska marknaden. Readly Ads lanserades 2018 och ska ge nya förutsättningar för traditionell printannonsering, genom att placera den i en digital miljö. På det här sättet får annonsörer möjlighet att, via AI, placera, utvärdera och optimera printannonser digitalt, baserat på önskad målgrupp och prestation.

Realtid - 14 sep 20 kl. 10:28

Bakslag för Readly – Aller och Bonnier News säger upp avtal

Tre dagar före börsnotering säger Aller Media och Bonnier News upp sitt förlagsavtal med Readly..

Realtid - 14 sep 20 kl. 14:39

Därför säger Bonnier upp avtalet med Readly

Intäkterna från Readly var inte tillräckliga för Bonnier News..

Resume - 31 mar 14 kl. 16:04

Readly ger sig in i bokbranschen

Readly introducerade obegränsat läsande av tidskrifter via sin app för ett år sedan. Nu utökar man utbudet med ”alla böcker du orkar läsa”. Readly har knutit till sig ett 20-tal svenska förlag, däribland Bonnier, Norstedts och Natur & Kultur..

Resume - 24 sep 14 kl. 10:19

Så ska Readly utveckla tjänsten för dagstidningar

Tidningstjänsten Readly har gett sig ut på dagstidningsmarknaden. I första versionen släpptes fyra Bonnierägda dagstidningar.– Vi kommer att få in betydligt många fler tidningar framöver, säger Stefan Ohlsson, CCO på Readly, till Resumé..

Dagens Media - 13 jan 14 kl. 10:14

Readly rustar för internationell satsning

Readly vill växa utanför Sverige och värvar från Bonnier International Magazines..

Resume - 13 jan 14 kl. 10:14

Readly hämtar internationell säljare från Bonnier


Readly International har värvat Joakim Bergman till en nyinrättat befattning som försäljningschef för Europa och Asien. Hans jobb blir att hjälpa till med att driva den fortsatta internationella expansionen efter USA och Storbritannien..

Expressen - 27 apr 18 kl. 07:22

Bonnier tappar en av få toppkvinnor

Bonnier tappar ett av få kvinnliga toppnamn när Sara Öhrvall lämnar styrelserna för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen. Samtidigt tvingar koncernens vd, Tomas Franzén, alla bolag att prioritera jämställdhet i vårens strategiarbete.Senast 2020 ska Bonnier AB ha jämn könsfördelning på alla ledande nivåer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.