Realtid > Ekonomi

Saturday, 19 September, 08:44

Realtid - 14 sep 20 kl. 10:28

Bakslag för Readly – Aller och Bonnier News säger upp avtalTre dagar före börsnotering säger Aller Media och Bonnier News upp sitt förlagsavtal med Readly..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Readly, Bonnier News,  Aller Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bakslagför , Readly, Alleroch , Bonnier, Newssäger upp , avtal
Dagens Media - 14 sep 20 kl. 10:50

Inför börsnoteringen: Readly tappar Bonnier News och Aller Media

Readly, en digital prenumerationstjänst för magasin, tappar både Aller Media och Bonnier News. De säger upp sina respektive förlagsavtal med Readly – som ska till börsen i slutet av september..

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 15:10

Readly Ads kommer att hanteras av King Street Media i Sverige

King Street Media i samarbete med Readly för att driva nylanserade annonsprodukten Readly Ads på den svenska marknaden. Readly Ads lanserades 2018 och ska ge nya förutsättningar för traditionell printannonsering, genom att placera den i en digital miljö. På det här sättet får annonsörer möjlighet att, via AI, placera, utvärdera och optimera printannonser digitalt, baserat på önskad målgrupp och prestation.

PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 10:22

Jättar säger upp avtal med Readly

”Vi är naturligtvis besvikna eftersom våra läsare uppskattar de berörda magasinen, men den här händelsen accentuerar också styrkan i att ha 800 förlagspartners vilket är en viktig del av vår strategi”, skriver bolagets vd Maria Hedengren och tillägger att bolaget är ”beslutna att fortsätta dialogen med Aller och Bonnier”. Beskedet kommer bara några dagar innan Readly noteras på Stockholmsbörsen.  Samtliga åtta ”cornerstone-investerare” har meddelat Readly att detta inte påverkar deras åtagande att delta i erbjudandet med ett belopp om totalt 390 miljoner kronor inför börsnoteringen som planerats till den 17 september, heter det.

Dagensanalys.se - 02 feb 17 kl. 20:29

Här berättar Aller media hur de vinner kampen mot drakarna på nätet

Aller medias nätverk av sajter når nu fler unika än Bonnier Tidskrifters nätverk, enligt KIA-index. Stort trendbrott för Aller media med andra ord. I den här intervjun förklarar Jens Stenberg (till vänster i bild) hur det gått till och vad som är planerna för 2017.

Resume - 03 nov 14 kl. 11:37

Bonnier värvar tillbaka toppchef från Aller

Bonnier Tidskrifter värvar tillbaka Anna Lund Jeppsson från Aller Media där hon varit chef för koncept. Nu blir hon en nyckelperson som sales manager i Bonnier Tidskrifters nya annonsorganisation..

Skånskan - 18 jan 16 kl. 18:45

Aller flyttar från Helsingborg till Malmö

SKÅNE Den danska Allerkoncernen ska flytta sitt svenska huvudkontor från Helsingborg till Malmö.Flytten MBL-förhandlades med fackliga representanter under förmiddagen. 13:30 fick personalen via stormöten ledningens bekräftelse på att flytten snart är ett faktum.

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 06:26

Hernhag: Teckna heta Readly

Readlys notering i korthet: Teckningskurs: 59 kr
Teckningstid: 8-15 september
Tecknas via: Avanza, Nordnet.
Börslista: Nasdaq Stockholm
Första handelsdag: 17 september
Råd: Teckna Readly är marknadsledare i Europa inom digitala magasin. Huvudmarknaderna är Sverige, Tyskland och Storbritannien.

Dagensanalys.se - 28 maj 18 kl. 18:29

Aller Media sparkar 100 personer – trots sin enorma räckvidd i Sverige

Aller Media sparkar 100 personer men satsningen på contentbyråerna fortsätter. Enligt Bonnier-ägda Resumé ska Aller Media spara över 100 miljoner kronor genom att bland annat göra sig av med 100 tjänster. Men contentbyråerna Narva, Make Your Mark och OTW ska fortsätta som vanligt.

Resume - 05 aug 14 kl. 14:25

Aller värvar Bonnier-profil

Helene Arkhem lämnar Bonnier-magasinet Topphälsa och går över till rivalen Aller Media.Där blir hon redaktionschef för Året Runt..

Dagens Media - 03 nov 14 kl. 12:07

Lämnar Aller – återvänder till Bonnier

Efter drygt tre år på Aller Media är Anna Lund Jeppson tillbaka på Bonnier Tidskrifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.